Home » Horeca verkopen Flevoland
U bent van plan uw horecagelegenheid in Flevoland te verkopen? Of wilt u uw horeca verkopen in Flevoland? Dan bent u bij HAP Horecamakelaardij aan het juiste adres! Als we spreken over de verkoop van uw horeca in Flevoland zijn wij een uitstekende partner.
U kunt bij ons uw horecagelegenheden overal in Flevoland verkopen, denk hierbij aan een lunchroom, restaurant of bijvoorbeeld café. Niets is te gek. Verkoop uw horecapand onder andere in Lelystad, Almere, Dronten of op Urk. Van begin tot eind verzorgen wij het verkooptraject voor u. Van het vinden van een koper en de taxatie van het pand tot aan de bezichtiging en de daadwerkelijke verkoop, u hoeft hier niet meer naar om te kijken.
Wij hebben op diverse locaties door heel Nederland experts ter beschikking die u bijstaan bij de verkoop van uw horecazaak. Wij beschikken over een breed netwerk én veel kennis van de markt, zo weten wij uitstekend welke horeca ondernemers interesse hebben bij een nieuwe horecazaak. Gezamenlijk gaan wij op zoek naar een ondernemer die past bij uw horecapand!
Op zoek naar een horecamakelaar in Flevoland voor de verkoop van uw horecazaak? De makelaars van HAP Horecamakelaardij assisteren u graag bij de verkoop van uw horeca! En dat altijd op basis van “No Cure, No pay”.
Uw horecapand verkopen in Flevoland?
Wij regelen alles van A tot Z voor u!
Uw horecagelegenheid verkopen bij HAP Horecamakelaardij kent verschillende voordelen. Zo hebben wij echt een naam opgebouwd binnen de horecasector. Daarnaast beschikken wij over uitgebreide kennis van de markt. Zo hebben wij als horecamakelaar in Flevoland de afgelopen tijd al vele panden naar tevredenheid kunnen verkopen.
Ook beschikken wij over een netwerk bestaande uit meer dan 4.500 geregistreerde zoekers. In dit ruime netwerk bevinden zich veel ondernemers die geregeld interesse hebben bij nieuwe horecapanden in Flevoland. Zo weten wij uitstekend waar wij uw horeca moeten aanbieden om tot een snelle verkoop te komen. Ons doel is uw horeca echt naam te geven door heel Nederland, en dus niet alleen in Flevoland. Maar ook in Utrecht, Friesland, Overijssel, Gelderland, Drenthe en Noord-Holland.
Het is immers mogelijk dat een koper uit het Zuiden van het land belang heeft bij uw horecapand. U bent van plan uw horeca in Flevoland te verkopen via HAP Horecamakelaardij? Dan krijgt uw horeca alle belangstelling waar het recht op heeft. Zo wordt uw horeca naast ons eigen aanbod ook op diverse verkoopsites geplaatst. Wanneer wij dé koper hebben gevonden laten wij u dit weten zodat de verkoop snel kan verlopen.
U zoekt een horecamakelaar in Flevoland voor de verkoop van uw café, hotel of misschien wel lunchroom of cafetaria? HAP Horecamakelaardij is expert op het gebied van de verkoop van horecazaken in Flevoland.
Van Almere tot Dronten, u kunt altijd uitgaan van een juiste verkoop van uw horecapand.
Met team aan specialisten overal in Flevoland, kunnen wij een vakkundige verkoop verzekeren. Als u een ervaren horeca verkoopmakelaar in Flevoland zoekt, neem dan gerust contact met ons op.
De horecamakelaars van HAP staan u graag bij tijdens de verkoop van uw horecagelegenheid!
Wij helpen u graag op weg wanneer u uw horeca in Flevoland wilt verkopen.
Met behulp van onze checklist voor het verkopen van horeca in Flevoland, heeft u gelijk een goed beeld waar op te letten bij de verkoop van uw
Download direct onze checklist!
Wilt u uw restaurant verkopen? U wilt bijvoorbeeld een andere weg inslaan? Of loopt het niet meer naar wens? Wat de situatie voor de verkoop van uw restaurant ook mag zijn, wij ondersteunen u graag als ervaren horeca makelaar in Flevoland.
Na de kennismaking beginnen wij met de prijsbepaling van het pand. Deze prijsbepaling nemen wij op in een extensief onderzoek dat wij vervolgens afstemmen met onze taxateurs. Zo kunt u rekenen op een geschikte marktprijs van het te verkopen pand. Van een bedrijfsexplotatie in de vorm van goodwill en handelsnaam, inventaris of het pand, wij verzorgen het voor u!
De horecamakelaars van HAP nemen graag de mogelijkheden met u door voor de verkoop van uw restaurant. Wanneer u de marktprijs van uw restaurant liever van te voren wilt weten, stellen wij met genoegen een voortijdig verkoopadvies voor u op. Zo weet u binnen de kortste keren wat u kan verwachten.
Bent u van plan uw restaurant te verkopen in Flevoland? Neem dan contact op met Johan Jonk. Als onze verkoopmakelaar in Flevoland helpt hij u graag om de verkoop van uw restaurant op de juiste wijze af te ronden.
U denkt eraan uw hotel te verkopen? Bij HAP Horecamakelaardij zorgen wij voor een koper voor uw hotel die zowel vertrouwd als discreet is. Een passende koper is vanzelfsprekend voor elke verkoop anders. Gezamenlijk gaan wij in ons brede netwerk op zoek naar een geschikte match! Dit is mogelijk voor zowel exploitatie als verkoop van uw hotel.
Wij verzorgen het gehele verkooptraject bij de verkoop van uw hotel. Wij doorlopen hierbij de volgende stappen met u bij de verkoop van uw hotel:
Zo kunt u uw aandacht volledig blijven vestigen op uw business en zorgen wij dat uw hotel op de juiste manier wordt verkocht.
Denkt u eraan uw hotel te verkopen, maar u heeft liever dat dit alleen bij de groep met interesse wordt aangeboden? U vindt het fijner dat de verkoop niet bij het grote publiek ter kennis wordt gebracht? Dan is verkoop middels stille verkoop een uitstekende optie voor u!
Wanneer u besluit uw horeca te verkopen in de stille verkoop wordt uw horecapand niet op onze website of andere verkoopsites als Funda in Business gezet. Als u kiest voor stille verkoop horeca in Flevoland, bieden wij uw horecazaak uitsluitend aan bij mogelijke klanten die zich bevinden in ons netwerk.
Wanneer u uw horecazaak wilt verkopen, is dat niet altijd even eenvoudig. Wellicht heeft u hier minder ervaring mee en weet u niet goed hoe dit aan te pakken. Het is daarom belangrijk om te worden bijgestaan door een partij die hier wel de kennis van in huis heeft.
Daarbovenop beschikken wij ook over veel ervaring in het overnemen van bedrijven en de verkoop van horecazaken. Hierdoor kunnen wij u uitstekend begeleiden bij de verkoop. Het volledige verkooptraject van begin tot eind staan wij u bij. Wij verkopen uw horecagelegenheid met aandacht en zorg. U heeft hier immers jaren hard voor gewerkt.
Met een team van 5 makelaars die zich tot hun uiterste inzetten om te zorgen voor een prettige verkoop, kunt u bij ons rekenen op kwaliteit. Wij zijn in het bezit van 3 regiokantoren die gevestigd zijn door heel Nederland.
Zo is er altijd een makelaar van HAP Horecamakelaar ter beschikking om te assisteren bij de verkoop van uw horecapand. Bent u op zoek naar een deskundige horeca makelaar die u bijstaat in de verkoop van uw snackbar, bistro, hotel of andere horecagelegenheid? Dan zit u bij ons helemaal goed!
Geregeld wordt ons gevraagd of ons volledige aanbod online staat. Dit is niet het geval. De oorzaak hiervan is ons ruime netwerk waar wij over beschikken. Wanneer wij een horecapand ter verkoop stellen, is dit ook snel bekend bij de horecabranche.
Hierdoor is er soms al in een vroeg stadium interesse. Dit geeft aan dat het u een groot voordeel biedt wanneer u bekend bent bij HAP Horecamakelaardij. Wanneer u uw wensen bij ons bekend maakt, kunnen wij u bijstaan om de geschikte koper te vinden voor uw horecagelegenheid.
Het voordeel voor de koper
Indien u opzoek bent naar een horecazaak, kunt u uw wensen bij ons openbaar maken. U wordt dan geïnformeerd over ons assortiment. Op uw wensen kunnen wij ons assortiment afstemmen. Hoe uitvoeriger uw wensen, hoe beter wij u kunnen helpen het juiste pand te vinden in ons aanbod.
Het voordeel voor de verkoper
Discrete verkoop neemt weg dat u er veel kijkers of verkopers informeren bij u. Het nadeel wat discrete is met name financieel. Uit onze ervaring is de opbrengst van ‘standaard’ verkoop groter. Uw horecamakelaar staat u graag bij in de keuze.
Het kan voorkomen dat een discrete verkoop niet tot daadwerkelijke verkoop leidt. De vervolgstap die wij hierop vaak nemen is het overstappen naar ‘standaard’ verkoop.
Het is voor u goed om te weten dat wij willen vermijden dat Google onze activiteiten aan elkaar relateren . Dit doen we door te voorkomen dat onze naam wordt verbindt aan uw horecazaak.
Uit onze beleving kiezen horecaondernemers die hun horecagelegenheid van de hand willen doen vaak voor discrete verkoop. De reden hiervoor is de angst voor personeel en klanten problemen, wanneer de zaak ter verkoop wordt gesteld.
Uit onze ondervinding is dit grotendeels niet de kwestie. In de meeste gevallen hebben zowel klanten als het personeel begrip bij de situatie, hoe bedroevend deze ook zijn soms
Een exceptie hiervan is bijvoorbeeld als u evenementen organiseert voor de lange termijn. Het is dan aan te bevelen met uw horecamakelaar te overleggen wat u het beste kan doen, en dit klaarblijkend communiceert naar uw klanten.
De route die wordt afgelegd tijdens de verkoop van een horecazaak is nooit hetzelfde. Waar de één een verkoop heeft zonder drempels, komt de andere alleen maar hobbels tegen. Hoe het traject exact verloopt weten we niet, maar in de basis doorlopen we de volgende stappen:
Wij komen langs voor een kennismaking en vragen u naar alle belangrijke informatie en gegevens voor de verkoop van uw horecazaak.
Daarna gaan we een plan van aanpak opstellen voor de verkoop. We maken afspraken voor de opdracht tot dienstverlening.
Dan gaan we een waardebepaling opstellen aan de hand van uw gegevens. Het uitgangspunt voor het vaststellen van de verkoopprijs.
We stemmen samen de verkoopprijs vast en bieden wij vanuit HAP het horecapand aan op de markt.
Een goede presentatie is belangrijk voor de eerste indruk! Alle informatie vastgelegd in een mooi opgemaakte brochure mag dan ook niet ontbreken.
Uw horecazaak wordt op onze website geplaatst en op andere bekende horeca sites. Wilt u nog even wachten om de markt te informeren, dan is die ruimte er ook.
Ons netwerk speelt een belangrijke rol tijdens het verkoopproces van uw horecazaak. De verkoop kan dan soms snel gaan.
Het is mogelijk dat een potentiële koper ons aanbod goed in de gaten houdt of dat hij via via wordt geïnformeerd. Ons doel is om de perfecte koper te vinden voor uw horecazaak.
De afspraken voor de bezichtigingen verlopen via ons. Wij beheren de planning en zorgen dat geïnteresseerden worden voorzien van alle informatie. We houden korte lijnen met de geïnteresseerden.
U ontvangt met regelmaat de stand van zaken. En natuurlijk de resultaten van de websitebezoekers, specifiek voor uw horecapand.
Een nieuwe koper heeft zich gemeld en is beoordeeld. HAP voert vervolgens de verkooponderhandelingen en alle zaken worden afgestemd.
Na een mondelinge overeenstemming worden de afspraken vastgelegd in een schriftelijke vastlegging, de koopovereenkomst.
De koop is geregeld en tot het moment van overdracht onderhouden wij het contact met de koper. Wij letten op eventuele ontbindende voorwaarden en andere zaken die geregeld moeten worden.
Als laatst vindt de oplevering plaats. Dit is een document waarin alle afspraken zijn vastgelegd. De betaling vindt plaats via een betrouwbare betalingswijze via een derdenrekening.
Bij de verkoop van uw horeca in Flevoland beginnen wij met een kennismakingsgesprek, waarna wij gelijk starten met de taxatie. Tijdens de taxatie van het pand worden naast het pand ook gekeken naar de goodwill en de inventaris van de horecagelegenheid.
Hierdoor kunt u rekenen op een betrouwbare marktprijs van het horecapand. De onderdelen die bij de prijsbepaling in beschouwing genomen worden zijn omzet, winst, cashflow en eventuele aandelen.
De prijsbepaling van een horecapand kan op verschillende manieren worden vastgesteld. Deze manieren gaan steeds uit van verschillende aspecten. Voorbeelden van deze aspecten zijn cashflow, omzet en winst. Verder is de locatie van het horecapand en de potentie factoren die zwaar wegen bij de waardebepaling van een horecapand.
Het verkopen van uw horecapand in Flevoland na de pandemie hoeft niet moeilijk te zijn. Uit onze ervaring is de scala aan horecagelegenheden de laatste tijd wat afgenomen, hiervan kunnen de forse maatregelen een oorzaak zijn.
Echter zien wij ook dat het merendeel van de ondernemers werkzaam blijft waardoor wij het aanbod horecagelegenheden sterk zien toenemen in de toekomst. De pandemie hoeft er dus niet voor te zorgen dat de verkoop van uw horecapand in Flevoland wordt verhinderd.
Bij HAP zijn wij in het bezit van veel kennis én hebben wij de beschikking over een groot netwerk met mogelijke kopers, hierdoor kan de verkoop vlot worden gesloten. Hiernaast verzorgen wij het verkooptraject helemaal voor u, hier hoeft u dus niet meer naar om te kijken. Er staat een team klaar voor u bestaande uit deskundige makelaars, waardoor u van een vertrouwde verkoop van uw hotel, restaurant of bijvoorbeeld lunchroom uit kunt gaan.
HAP Horecamakelaardij helpt u graag met de verkoop van uw horecapand!