/
Over HAP Horecamakelaardij
Wie zijn wij
/

De actieve horecamakelaar voor heel Nederland

Wij, als horecamakelaars, zijn actief in heel Nederland en hebben een enorm netwerk binnen de Nederlandse horeca. Onze doelgroep bestaat uit middelgrote en grotere horecabedrijven en kennen veel horeca eigenaren persoonlijk. Verder hebben wij ook veel contact met collega (horeca)makelaars en accountmanagers werkzaam bij brouwerijen, groothandels en wijnhandels. Een toegevoegde waarde aan ons netwerk. Ook spreken wij met development en expansie managers van bijvoorbeeld KFC, Loetje, McDonalds en andere grote horecaketens. Allemaal maken ze onderdeel uit van ons netwerk. En mede door ons netwerken kunnen wij uiteindelijk zo goed mogelijk bemiddelen bij de overname van horecabedrijven en horecalocaties.

Direct een afspraak maken?
/

Waarom HAP Horecamakelaardij?

Wij werken landelijk vanuit
drie regiokantoren

Meer dan 20
jaar ervaring

Wij opereren landelijk

No cure no pay

Onafhankelijke dealmaker

Een groot netwerk

To the point
object informatie

Betrokken, integer
en flexibel

/

De actieve horecamakelaar: Lokale kennis en bekendheid is van belang!

Lokale kennis en bekendheid is van groot belang om ons werk goed te kunnen doen. De kennis is noodzakelijk bij horeca verhuur en horeca verkoop. Een nieuwe huurder of koper van een pand wil graag weten hoe het zit met het bestaande horeca-aanbod in de buurt. En bij de vestiging van een nieuw horecabedrijf, hoe de omgeving kijkt naar de komst van deze horeca. Wat zijn de mogelijke verwachtingen of juist bezwaren?

Staat een horecapand te koop, dan is een korte deskresearch vaak voldoende om de courantheid (van bijvoorbeeld een hotel) te bepalen. Deze kennis hebben wij opgedaan door onze jarenlange ervaring. Maar ook locatie-onderzoeken en -bezoeken zorgen ervoor dat wij de opdrachtgever goed kunnen informeren over de locatie, het horecapand en de horeca-onderneming. De actieve horecamakelaar kan niet zonder relevante data.

/

De actieve horecamakelaar kan niet zonder data

Deze belangrijke data verzamelen we in onze eigen CRM-systemen. Maar halen we bijvoorbeeld ook van referentietransacties, vastgoeddata en informatie van andere horecamakelaars of fundainbusiness. Ons systeem verwerkt deze data en koppelt alles systematisch aan elkaar. Zo krijgt de zoeker of kandidaat het juiste aanbod te zien. Én zijn we uitstekend op de hoogte van de prijsontwikkelingen in horecavastgoed of horeca bedrijfsexploitaties. Tevens kunnen we zoekvolumes en een veranderende vraag monitoren om zodoende uitstekend in te spelen op veranderende omstandigheden in de horecamarkt.

Het juist inzetten van data in combinatie met de contacten binnen ons enorme netwerk, maakt ons dé actieve horecamakelaar voor heel Nederland. Een landelijk netwerk met lokale kennis zorgt dat de verkoop van uw restaurant, café, snackbar, cafetaria, hotel, strandpaviljoen of complete horecagroep bij ons in goede handen is.

Nieuwe horeca kopen?

HAP Horecamakelaardij helpt u graag bij het complete aankoopproces van uw
horecagelegenheid.

Open chat
Hulp nodig?
Hallo,
Kunnen wij je helpen?