/
Verkoop uw horeca in Drenthe?
Wij regelen de aankoop van exploitatie of vastgoed van begin tot eind
/

Horeca verkopen Drenthe

Denkt u erover na uw horeca te verkopen in Drenthe? Of wilt u horeca verhuren in Drenthe? Dan bent u bij HAP Horecamakelaardij aan het juiste adres. Wij staan bekend als dé horecamakelaar in Nederland als het gaat om de verkoop van uw horeca in Drenthe.

U kunt bij ons terecht voor de verkoop van alle soorten horecagelegenheden in Drenthe. Denk bijvoorbeeld aan een café of restaurant, maar ook een ijssalon of discotheek behoort tot de mogelijkheden. Verkoop uw horecagelegenheid bijvoorbeeld in Assen, Meppel, Coevorden of Emmen. Bij HAP Horecamakelaardij regelen wij echt alles voor u! Van de taxatie van het pand tot de uiteindelijke bezichtiging van de horecazaak.

Wij hebben in heel Nederland specialisten klaarstaan die u kunnen bijstaan bij de verkoop van uw horecazaak. Gezamenlijk gaan wij op zoek naar passende kandidaten voor uw horecazaak. Door ons uitgebreide netwerk én brede kennis van de markt, kunnen wij vlot achterhalen welke ondernemers een nieuw horecapand zoeken in Drenthe.

Bent u op zoek naar een horecamakelaar in Drenthe voor de verkoop van uw horecapand? De makelaars van HAP Horecamakelaardij staan u graag bij in de verkoop van uw horeca! 

En dat altijd op basis van “No Cure, No Pay”.

Uw horecapand verkopen in Drenthe?
Wij regelen alles van A tot Z voor u!

/

Waarom HAP Horecamakelaardij?

Wij werken landelijk vanuit
drie regiokantoren
Meer dan 20
jaar ervaring
Wij opereren landelijk

No cure no pay

Onafhankelijke dealmaker
Een groot netwerk
To the point
object informatie
Betrokken, integer
en flexibel
/

Wij regelen de juiste koper in Drenthe!

Een groot voordeel waar wij over beschikken is de brede kennis die wij hebben van de horecamarkt. Daar komt bij dat wij echt een begrip zijn binnen de horecasector. Zo hebben wij als horecamakelaar in Drenthe al vele horecazaken naar tevredenheid verkocht!

Wij beschikken over een ruim netwerk van meer dan 4500 geregistreerde zoekers, waarin veel ondernemers zitten die geregeld op zoek zijn naar nieuwe horecazaken in Drenthe. Zo hebben wij een goed beeld waar wij uw horecazaak moeten introduceren om te zorgen voor een vlotte verkoop.

Wij willen uw horeca bij de juiste koper in Drenthe bekend maken. En niet alleen in Drenthe, maar ook in Friesland, Overijssel, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Flevoland én de rest van Nederland. De kopers kunnen ten slotte ook uit heel het land komen.

Zit u eraan te denken uw horecazaak in Drenthe te verkopen via HAP Horecamakelaardij? Uw horecapand krijgt bij ons de toewijding en bekommernis die het verdient. Uw zaak wordt naast onze eigen website ook op veel verschillende verkoopsites aangeboden. Als wij een passende koper hebben gevonden brengen wij u met hem in contact, zodat de verkoop vlot kan worden afgerond.

/

HAP is uw horecamakelaar in Drenthe

Bent u van plan uw restaurant, café of misschien zelfs ijssalon te verkopen en bent u hiervoor op zoek naar een horecamakelaar in Drenthe? Dan heeft u met HAP Horecamakelaardij een buitengewoon goede optie. HAP Horecamakelaardij is expert als het gaat om de verkoop van uw horecapand in Drenthe. Van Emmen tot Hoogeveen, de verkoopmakelaars van HAP Horecamakelaardij staan altijd klaar voor u.

Zit u eraan te denken uw horeca te verkopen in Drenthe? Bij HAP Horecamakelaardij staat een team van horecamakelaars klaar om u een vakkundige verkoop van uw pand te garanderen. Neem gerust contact met ons op, onze verkoopmakelaars helpen u graag verder.

/

Direct uw horeca in Drenthe verkopen?

De horecamakelaars van HAP staan u graag bij tijdens de verkoop van uw horecagelegenheid!

/

Checklist bij verkoop van horeca in Drenthe

Wilt u uw horeca verkopen in Drenthe? Wij helpen u hier graag mee. Door middel van onze checklist voor de verkoop van horeca in Drenthe heeft u gelijk een goed beeld waar u op moet letten bij de verkoop van uw zaak.

Download hiernaast direct onze checklist! 

/

Restaurant verkopen in Drenthe

Wilt u uw restaurant verkopen in Drenthe? Heeft u bijvoorbeeld een ander pand op het oog? Of heeft u hier een persoonlijke reden voor? Wat de omstandigheid voor de verkoop van uw restaurant ook is, wij helpen u graag als vakkundige horecamakelaar in Drenthe.

Wij beginnen met bepalen van de waarde van het te verkopen horecapand en hangen hier een grondige en brede analyse aan vast. Dit brengen wij vervolgens op één lijn met onze taxateurs. Hierdoor kunt u rekenen op een eerlijke marktwaarde van het te verkopen restaurant. Van een bedrijfsexplotatie in de vorm van goodwill en handelsnaam, inventaris of het pand, wij maken het voor u in orde!

Onze makelaars staan u graag bij om u te helpen bij de verkoop van uw restaurant. Als u vragen heeft, laat het ons dus vooral weten! Vindt u het fijner om vooraf de marktwaarde van uw restaurant te weten, zodat u precies weet wat een reële verkoopprijs is? Dat is zeker mogelijk. Wij stellen een vroegtijdig verkoopadvies voor u op. Zo heeft u binnen korte tijd een goed beeld van wat u te wachten staat.

Gaat u uw restaurant in Drenthe verkopen? Neem dan contact op met Johan Jonk. Als onze verkoopmakelaar in Drenthe staat hij u graag bij om de verkoop van uw restaurant in goede banen te leiden.

/

Hotel verkopen in Drenthe

Bij het verkopen van een hotel in Drenthe komt veel kijken. Wij snappen dat dit soms overweldigend voor u kan zijn. Het is daarom essentieel dat u zich laat assisteren door een betrouwbare partij! Wij vinden het belangrijk om een koper te vinden die zowel betrouwbaar als discreet is. Wij helpen u hier graag bij.

Gezamenlijk gaan wij op zoek naar de passende koper voor uw horecapand, deze is uiteraard voor elke verkoop anders. In ons ruime netwerk gaan we op zoek naar de juiste match voor de verkoop van uw hotel in Drenthe. Dit kan voor zowel exploitatie als verkoop van uw hotel.

Wij nemen het gehele verkooptraject van uw hotel uit handen. Wij nemen hierbij de volgende stappen bij de verkoop van uw hotel:

Hierdoor kunt u zich blijven richten op uw core business en zorgen wij dat het verkooptraject op de juiste manier verloopt. 

/

Horeca in Drenthe in de stille verkoop

Wilt u uw horeca in Drenthe verkopen, maar heeft u liever niet dat dit bij het grote publiek bekend wordt? Vindt u het fijner als het alleen wordt voorgedragen bij de doelgroep die echt interesse heeft? Heeft u er al aan gedacht om uw horeca in Drenthe in de stille verkoop te doen? Dit kan u namelijk een mooie uitkomst bieden.

Wanneer u besluit uw horecapand via stille verkoop in Drenthe te verkopen, dan wordt uw horeca niet op sites zoals Funda in Business of onze eigen website geplaatst. Bij stille verkoop, wordt uw pand alleen voorgedragen aan potentiële klanten uit ons netwerk. Het verkopen van uw horecagelegenheid via de stilleverkoop heeft geen invloed op de belangstelling van uw pand. 

/

Dé horeca verkopen makelaar in Drenthe

Bij het verkopen van een horecazaak komt veel kijken, dit is soms niet altijd even gemakkelijk. Misschien heeft u hier niet veel ervaring mee en kan het best ingrijpend zijn. Wij van HAP Horecamakelaardij helpen u graag, want wij hebben deze kennis wél tot onze beschikking.

Daarbij hebben wij veel ervaring in het overnemen van bedrijven en de verkoop van horecagelegenheden. Hierdoor kunnen wij u uitstekend bijstaan bij de verkoop van uw pand. Het volledige verkooptraject van begin tot eind staan wij u bij.

Wij beschikken over een team van 5 deskundige makelaars die zich tot hun uiterste inzetten. Hierdoor kunnen wij u een vlotte verkoop garanderen voor een goede prijs.

Wij beschikken over 3 regiokantoren die gevestigd zijn door heel Nederland. Hierdoor is er altijd wel een makelaar van HAP Horecamakelaardij ter beschikking die u assisteert bij de verkoop van uw horecagelegenheid in Drenthe.

Bent u op zoek naar deskundige horecamakelaars die u bij staan bij de verkoop van uw café, hotel, lunchroom of andere horecagelegenheid in Drenthe of ergens anders in Nederland? Dan zit u bij HAP helemaal goed!

/

Discrete horeca verkoop in Drenthe

Wij krijgen veelvuldig de vraag of al ons assortiment online staat. Dit is niet zo. Dit komt vooral door het ruime netwerk waar wij over beschikken. Wanneer er een horecazaak te koop wordt aangeboden, krijgt de branche dit te horen. In sommige gevallen is er dan al snel interesse.

Het is dus echt een voordeel om bekend te zijn bij HAP Horecamakelaardij.
Laat uw wensen aan ons weten en wij helpen u om een passende koper te zoeken bij de verkoop van uw horecazaak.

Het voordeel voor de koper
Wanneer u een horecapand zoekt kunt u ons laten weten wat u precies zoekt. U wordt dan door ons ingelicht over panden die aan uw wensen voldoen. Wij kunnen ons aanbod afstemmen naar uw wensen, hoe beter wij uw voorkeuren weten hoe passender de panden in ons aanbod.

Het voordeel voor de verkoper
Met discrete verkoop wordt voorkomen dat veel kijkers en verkopers u benaderen. Het nadeel is voornamelijk financieel. Uit eigen ervaring is de opbrengst bij een “normale” verkoop groter. Raadpleeg uw horecamakelaar die u bij deze keuze kan assisteren.

Het kan voorkomen dat een discrete verkoop niet leidt tot een daadwerkelijke verkoop. De actie die wij hierna ondernemen is het overstappen naar “gewone” verkoop.

Het is voor u goed om te weten dat wij willen vermijden dat uw horecagelegenheid wordt gekoppeld aan onze naam. We proberen zo te voorkomen dat Google onze activiteiten met elkaar associeert.

Wat wij veel zien is dat horecaondernemers die hun horecazaak willen verkopen, vaak de voorkeur geven aan discrete verkoop. De reden hiervoor is dat de ondernemers schuwen voor een klant en personeel tekort, als de zaak te koop komt te staan.

Uit eigen beleving gebeurt dit niet vaak. Meestal hebben zowel klanten als de werknemers begrip voor de situatie, hoe treurig deze wellicht wel kunnen zijn.

Een uitzondering hiervan is bijvoorbeeld wanneer u festiviteit organiseert over een groter tijdsbestek. Het is dan aan te raden even met uw horecamakelaar te overleggen wat slim is, en dat u dit ook duidelijk naar uw gasten communiceert.

 

/

Het traject voor de verkoop van horeca in Drenthe

De route die wordt afgelegd tijdens de verkoop van een horecazaak is nooit hetzelfde. Waar de één een verkoop heeft zonder drempels, komt de andere alleen maar hobbels tegen. Hoe het traject exact verloopt weten we niet, maar in de basis doorlopen we de volgende stappen:

Kennismaking

Wij komen langs voor een kennismaking en vragen u naar alle belangrijke informatie en gegevens voor de verkoop van uw horecazaak.

Daarna gaan we een plan van aanpak opstellen voor de verkoop. We maken afspraken voor de opdracht tot dienstverlening.

Waardebepaling / vraagprijs

Dan gaan we een waardebepaling opstellen aan de hand van uw gegevens. Het uitgangspunt voor het vaststellen van de verkoopprijs.

We stemmen samen de verkoopprijs vast en bieden wij vanuit HAP het horecapand aan op de markt.

Presentatie

Een goede presentatie is belangrijk voor de eerste indruk! Alle informatie vastgelegd in een mooi opgemaakte brochure mag dan ook niet ontbreken.

Uw horecazaak wordt op onze website geplaatst en op andere bekende horeca sites. Wilt u nog even wachten om de markt te informeren, dan is die ruimte er ook.

Match

Ons netwerk speelt een belangrijke rol tijdens het verkoopproces van uw horecazaak. De verkoop kan dan soms snel gaan.

Het is mogelijk dat een potentiële koper ons aanbod goed in de gaten houdt of dat hij via via wordt geïnformeerd. Ons doel is om de perfecte koper te vinden voor uw horecazaak.

Bezichtigingen

De afspraken voor de bezichtigingen verlopen via ons. Wij beheren de planning en zorgen dat geïnteresseerden worden voorzien van alle informatie. We houden korte lijnen met de geïnteresseerden.

U ontvangt met regelmaat de stand van zaken. En natuurlijk de resultaten van de websitebezoekers, specifiek voor uw horecapand.

Verkoop

Een nieuwe koper heeft zich gemeld en is beoordeeld. HAP voert vervolgens de verkooponderhandelingen en alle zaken worden afgestemd.

Na een mondelinge overeenstemming worden de afspraken vastgelegd in een schriftelijke vastlegging, de koopovereenkomst.

Levering

De koop is geregeld en tot het moment van overdracht onderhouden wij het contact met de koper. Wij letten op eventuele ontbindende voorwaarden en andere zaken die geregeld moeten worden.

Als laatst vindt de oplevering plaats. Dit is een document waarin alle afspraken zijn vastgelegd. De betaling vindt plaats via een betrouwbare betalingswijze via een derdenrekening.

/

Verkopen hotel Drenthe

Wilt u uw hotel verkopen in Drenthe? Heeft u bijvoorbeeld andere plannen en wilt u met de opbrengst van uw hotel een andere weg inslaan? Loopt het bijvoorbeeld niet meer naar wens of wilt met pensioen? Dan zijn wij uw horecamakelaar in heel Nederland!

Eén van de belangrijkste aspecten van de verkoop van uw hotel in Drenthe is de taxatie en waardebepaling. Het team van HAP Horecamakelaardij bestaat uit specialisten die alles weten op het gebied van waardebepaling in de horecasector. Onze experts zorgen voor een volledige én tevens goed onderbouwde taxatie. De waardebepaling van HAP is er dus echt één van de bovenste plank en hierdoor krijgt u een uitstekend beeld van de waarde van uw hotel!

Daarnaast beschikken wij over meer dan 20 jaar ervaring in de aan- en verkoop van horeca panden. Hiermee onderscheiden wij ons echt van andere horecamakelaardijen met betrekking tot de verkoop van uw hotel in Drenthe. Als u afstand wilt doen van uw hotel, dan kunt u kiezen voor verkoop, verhuur van uw hotel exploitatie of vastgoed. Het is belangrijk om deze keuze goed te overwegen en wij assisteren u hier graag over. Geen vraagstuk is voor ons te gek!

Wilt u meer weten over het verkopen van uw hotel in Drenthe? Neem gerust contact met ons op. Onze horecamakelaars helpen u graag verder.

/

Meest gestelde vragen over horeca verkopen Drenthe

Het verkopen van een horecazaak in Drenthe begint met een kenningsmakingsgesprek, waarna we beginnen met het waarderen van het pand.
Tijdens de waardering kijken wij naar het pand, maar zeker ook de goodwill en inventaris van de horecagelegenheid.

Door hier naar te kijken kunt u erop rekenen dat wij een eerlijke verkoopprijs voor uw horecapand bepalen. Er zijn nog een aantal aspecten om tot de waardering te komen. Zo wordt er ook rekening gehouden met omzet, winst, cashflow en eventuele aandelen.

 

Het verkopen van uw horecazaak in Drenthe na de pandemie hoeft zeker niet lastig te zijn. Door de forse steunmaatregelen zien wij het aantal horecagelegenheden iets afnemen. Echter zien wij ook dat ondernemers veelal actief blijven, hierdoor verwachten wij dat het aantal horecagelegenheden fors zal toenemen. Deze pandemie hoeft dus geen reden te zijn om de verkoop van uw horeca in Drenthe te vertragen.

Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van potentiële kopers, hierdoor kan de koop vlot worden gesloten. Verder hoeft zich nergens meer mee bezig te houden. Van begin tot eind verzorgen wij het verkooptraject, waardoor u zich kunt blijven richten op uw core business. Het team bestaat uit ervaren makelaars waardoor u van een discrete verkoop kunt uitgaan van uw café, hotel of bijvoorbeeld cafetaria.

 

/
Wat vinden klanten?
Jeroen is een echte vakman. Hij werkt adequaat en is overal van op de hoogte.
Zijn all round kennis komt goed te pas bij het opstellen van ingewikkelde contracten.
Zo maakt hij ook dit onderdeel van het proces begrijpelijk voor iedereen.
Theo Miedema (Haven van Zandvoort)
HAP Horecamakelaardij kan ik zeker aanraden. Ze zijn flexibel, eerlijk en denken met je mee.
Atacan Uslu (Corendon Hotels & Resorts)
Ik had allerlei vragen rondom het ondernemen op een strand. Had HAP Horecamakelaardij niet direct een antwoord, dan gingen ze erachteraan. Adequaat en zeer prettig!
Wessel Teune (Beachclub Nius)
De communicatie is kort en bondig. Jeroen Pontenagel is makkelijk bereikbaar en heeft een flexibele instelling. Zeer prettig voor drukke ondernemers!
Aagtje Docter (Beachclub No5)
Op aanraden van een collega-ondernemer kwamen we terecht bij Jeroen Pontenagel van HAP Horecamakelaardij. Jeroen is een bekende uit de Zwolse horeca en had de verkoop van die bewuste ondernemer ook succesvol begeleid. Het gevoel was meteen goed, dus we hebben niet verder gezocht!
Ton en Annette van Riele (Grand Café Public)
Hap is een gespecialiseerde horeca makelaar. Jeroen heeft een hele mooie locatie voor ons gevonden, waar wij nu 2 jaar ons restaurant met veel plezier runnen. Hij heeft verstand van de markt en geeft een eerlijk advies.
Hermanus Bloemen
De horecamakelaar met een persoonlijke benadering. Zelfs een wiegje cadeau gekregen voor ons eerste kindje. Mijn horecazaak gekocht van en verkocht met HAP.
Lotte Berkelmans
Previous slide
Next slide
Uw horecapand verkopen in Drenthe?

HAP Horecamakelaardij helpt u graag met de verkoop van uw horecapand!

Open chat
Hulp nodig?
Hallo,
Kunnen wij je helpen?