/
Verkoop uw horeca in Gelderland?
Wij regelen de aankoop van exploitatie of vastgoed van A tot Z
/

Horeca verkopen Gelderland

Uw horecazaak verkopen in Gelderland? Of een horecabedrijf verhuren in Gelderland? HAP Horecamakelaardij is dé horecamakelaar in Nederland. Wij staan u graag bij tijdens de verkoop of verhuur van uw horecagelegenheid in Gelderland.

Van de verkoop van een grand café of bar tot aan hotels, restaurants of andere horecazaken in Gelderland, bij ons zit u helemaal goed. Verkoop uw horecazaak in bijvoorbeeld Apeldoorn, Harderwijk, Nunspeet of Winterswijk.

HAP Horecamakelaardij staat u bij gedurende het hele verkooptraject, van A tot Z. Vanaf het maken van een waardebepaling, het opstellen van een verkoopbrochure tot aan het zoeken naar de juiste koper en de bezichtigingen. Wij regelen het allemaal voor u!

In elke regio hebben wij een makelaar die u volledig kan bijstaan bij de verkoop en samen met u op zoek gaat naar de juiste geïnteresseerde voor uw horecazaak. Wij hebben een ruim netwerk met potentiële kopers en tevens veel kennis van de horecamarkt, waardoor wij exact weten welke horecaondernemers interesse hebben in uw horecabedrijf.

Dus, zoekt u een horecamakelaar in Gelderland voor de verkoop van uw horecazaak? Wij van HAP Horeca helpen u graag bij de verkoop of verhuur van uw horeca, altijd op basis van “No Cure, No Pay”.

Uw horecapand verkopen in Gelderland?
Wij regelen alles van A tot Z voor u!

/

Waarom HAP Horecamakelaardij?

Wij werken landelijk vanuit
drie regiokantoren
Meer dan 20
jaar ervaring
Wij opereren landelijk

No cure no pay

Onafhankelijke dealmaker
Een groot netwerk
To the point
object informatie
Betrokken, integer
en flexibel
/

Wij regelen de juiste koper in Gelderland!

Het verkopen van uw horecazaak via HAP Horecamakelaardij kent vele voordelen. Wij zijn namelijk bekend binnen de horecabranche en hebben veel kennis van de actuele markt. Dat is ook de reden dat wij de afgelopen jaren al veel horecapanden naar tevredenheid hebben verkocht in niet alleen Gelderland, maar ook in o.a. Overijssel, Friesland, Drenthe, Utrecht, Noord-Holland, Flevoland en Limburg.

Wij beschikken over een groot netwerk van ruim 4.500 geregistreerde zoekers waarin veel ondernemers zitten die geregeld op zoek zijn naar nieuwe horecazaken in Gelderland. Dit maakt dat wij precies weten bij welke partij wij uw horecazaak kunnen introduceren om zo voor een snelle verkoop van uw zaak te zorgen.

Maar dat is niet alles! Wij zorgen er ook voor dat de verkoop van uw horecazaak ‘echt’ op de kaart wordt gezet. Zowel in Gelderland, als heel Nederland. Want het kan maar zo zijn dat een ondernemer uit een andere provincie in Nederland interesse heeft in uw horecazaak.

Gaat u uw horecazaak verkopen via HAP Horecamakelaardij? Dan zorgen wij dat uw horecazaak alle aandacht krijgt die het verdient. Uw horecagelegenheid wordt geplaatst op diverse verkoopsites zoals Funda in Business en verschijnt natuurlijk ook bij ons eigen aanbod. Is de juiste koper gevonden? Dan brengen wij u met de koper in contact, zodat de verkoop op een soepele manier kan verlopen.

/

HAP is uw horecamakelaar in Gelderland

Zoekt u een horecamakelaar in Gelderland? Een horecamakelaar die u kan bijstaan tijdens de verkoop van uw restaurant, hotel of misschien zelfs lunchroom of grand café?

De makelaars van HAP Horecamakelaardij zijn gespecialiseerd in de verkoop van horecabedrijven in heel Nederland en zo ook in Gelderland. Van Apeldoorn tot aan Arnhem en van Harderwijk tot aan Nijmegen, u kunt altijd rekenen op de juiste verkoop van uw zaak.

Bent u van plan uw horecazaak in Gelderland te verkopen? En wilt u worden bijgestaan door een professionele horecamakelaar? Een horecamakelaar die u op de juiste wijze bijstaat van A tot Z? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

/

Direct uw horeca in Gelderland verkopen?

De horecamakelaars van HAP staan u graag bij tijdens de verkoop van uw horecagelegenheid!

/

Checklist bij verkoop van horeca in Gelderland

Wij helpen u met onze checklist alvast graag wat op weg bij de verkoop van uw horecabedrijf in Gelderland. Onze checklist geeft namelijk heel volledig aan waar u allemaal aan moet denken bij de verkoop van uw hotel, restaurant, lunchroom, grand café of andere horecazaak. 

U kunt de checklist hiernaast eenvoudig downloaden.

/

Restaurant verkopen in Gelderland

Wilt u uw huidige restaurant verkopen in Gelderland? Bijvoorbeeld omdat u de pensioenleeftijd nadert? Of omdat er geen gegadigden zijn in de familie die de zaak willen overnemen? Welke reden u ook heeft voor de verkoop van uw horecazaak, HAP Horecamakelaardij helpt u graag als horecamakelaar in Gelderland.

Onze horecamakelaars waarderen de door u te verkopen horecazaak en nemen de uitkomsten op in een gedetailleerde analyse die zij vervolgens afstemmen met onze taxateurs. Hieruit vloeit de reële marktwaarde voort en wordt bepaald wat een goede verkoopprijs voor uw horecazaak is. Van een bedrijfsexplotatie in de vorm van goodwill en handelsnaam, inventaris of het pand, wij regelen het voor u!

De horecamakelaars van HAP Horecamakelaardij geven u graag advies over de mogelijkheden voor de verkoop van uw restaurant in Gelderland. Wilt u graag vooraf weten wat de marktwaarde is van uw restaurant, zodat u een idee heeft bij de mogelijke verkoopprijs? Dat kan uiteraard! Wij stellen graag bijtijds een verkoopadvies op, waardoor u vroegtijdig weet wat u te wachten staat.

Restaurant verkopen in Gelderland? Neem vrijblijvend contact op met Johan Jonk voor een adviesgesprek. Als onze verkoopmakelaar in Gelderland helpt hij u graag om de verkoop van uw horecazaak op juiste wijze te laten verlopen.

/

Hotel verkopen in Gelderland

Staat u op het punt uw hotel te verkopen in Gelderland? Dan wilt u natuurlijk worden bijgestaan door een betrouwbare én tevens discrete verkoopmakelaar. U bent dan bij ons aan het juiste adres. Wij van HAP Horecamakelaardij zorgen ervoor dat u met een gerust hart terug kunt kijken op de verkoop van uw hotel.

Samen met u gaan wij in ons ruime netwerk op zoek naar de meest geschikte koper en zorgen altijd voor een passende match. En dit voor zowel zowel exploitatie als verkoop van uw hotel.

Van A tot Z ontzorgen wij u gedurende het gehele traject, zodat u geen omkijken heeft naar de verkoop en u zich kunt blijven richten op uw eigen business. Wij doorlopen de volgende stappen tijdens de verkoop van uw hotel:

/

Verkoop horeca op de Gelderse Veluwe

De Veluwe is een zeer bosrijk gebied voornamelijk gelegen in de provincie Gelderland.

Het toeristische gebied staat bekend om haar goede voorzieningen voor fietsers en wandelaars. In elk seizoen is het natuurgebied prachtig om te bezoeken. Het is dan ook niet zo raar dat er ontzettend veel goede en leuke horecabedrijven op de Veluwe zijn.

Wij als horecamakelaars zien dat er een grote vraag is naar horecabedrijven op de Veluwe. Onze specialisten kunnen u uitstekend van dienst zijn bij het verkopen van uw horecagelegenheid op de Veluwe, maar ook voor de aankoop van bijvoorbeeld een familiehotel bent u bij ons aan het juiste adres. 

Bekende dorpen op de Veluwe zijn:

Overweegt u een horecazaak of horecapand te kopen of te verkopen op de Veluwe, neem dan contact op met de specialisten van HAP Horecamakelaardij.

/

Horeca in Gelderland in de stille verkoop

Uw horecazaak verkopen, maar hoeft dit niet overal bekend gemaakt te worden? Wilt u dat het alleen bekend wordt gemaakt bij de doelgroep met interesse? Of heeft u niet zoveel haast bij de verkoop van uw horecazaak?

In dat geval is het aan te raden uw horecazaak te verkopen in de stille verkoop. Als u kiest voor stille verkoop, dan zetten wij uw horecazaak niet op verkoopsites en tevens ook niet op onze eigen site. 

Bij stille verkoop in Gelderland leggen wij uw horecabedrijf enkel voor aan potentiële ondernemers uit ons netwerk die interesse zouden kunnen hebben in uw zaak.

/

Hotel verkopen op de Veluwe

Bent u eigenaar van een hotel op de Veluwe? En wilt u dit hotel graag verkopen? Er komt bij het verkopen van een hotel vaak meer kijken dan u de eerste instantie in gedachten had. Het is daarom belangrijk om u tijdens de verkoop van uw hotel op de Veluwe te laten bijstaan door een horecamakelaar met de juiste expertise.

HAP Horecamakelaardij kan én wil u daar graag bij helpen. Wij zijn gespecialiseerd in hotelexploitatie en hotelvastgoed door heel Nederland, zo ook op de Veluwe.

Met meer dan 20 jaar ervaring in de hotelbranche, kennen wij alle fijne kneepjes van het vak en zorgen wij altijd dat u de scherpste prijs voor uw hotel ontvangt. Of het nu gaat om de verhuur of de verkoop van uw hotel, wij zoeken samen met u naar de meest geschikte kandidaat. Door de jaren heen hebben wij een groot klantenbestand opgebouwd. Hierin zitten veel potentiële geïnteresseerden met wie wij u in contact kunnen brengen voor de verkoop of verhuur van uw hotel op de Veluwe.

Als u ons inschakelt als horecamakelaar kunt zich in de tussentijds volledig focussen op u huidige business. Wij begeleiden u namelijk bij het bepalen van de waarde van uw hotel, het verzamelen van essentiële gegevens voor in de verkoopbrochure tot aan om de selectie van de juiste koper, het opstellen van de koop- of huurovereenkomst en uiteindelijk de daadwerkelijke overdracht.

/

Het traject voor de verkoop van horeca in Gelderland

De route die wordt afgelegd tijdens de verkoop van een horecazaak is nooit hetzelfde. Waar de één een verkoop heeft zonder drempels, komt de andere alleen maar hobbels tegen. Hoe het traject exact verloopt weten we niet, maar in de basis doorlopen we de volgende stappen:

Kennismaking

Wij komen langs voor een kennismaking. We vragen u naar alle belangrijke informatie en gegevens voor de verkoop van uw horecazaak.

Vervolgens stellen we een plan van aanpak op voor de verkoop. En worden afspraken vastgelegd in een opdracht tot dienstverlening.

Waardebepaling / vraagprijs

Vervolgens kunnen wij op basis van alle gegevens en uw input een waardebepaling opstellen. Dit is het uitgangspunt voor het vaststellen van de verkoopprijs.

Vervolgens stellen we samen de verkoopprijs vast en biedt Horeca Advies Partners het aan op de markt.

Presentatie

Alles valt of staat met een goede presentatie! Een brochure met alle informatie over de horecazaak mag daarom niet ontbreken.

Naast deze brochure wordt u horecazaak op onze website geplaatst en op andere bekende horeca sites. Kiest u ervoor om nog niet meteen de markt te informeren, kan dat ook.

Match

Ons netwerk speelt een grote rol in de verkoop van uw horecazaak. Hierdoor is een koper soms dichter dan u denkt.

Wellicht is de potentiële koper al bekend bij u of heeft hij zich kenbaar gemaakt bij ons. Het informeren van de markt en het vinden van een geschikte koper is onze missie.

Bezichtigingen

De bezichtigingen verlopen via ons. Wij plannen en voorzien geïnteresseerden van alle informatie. Tevens onderhouden wij het contact met deze eventuele koper.

En natuurlijk koppelen we met enige regelmaat de stand van zaken aan u terug. U ontvangt tevens de statistieken van de websitebezoekers.

Verkoop

De koper heeft zich gemeld en is gescreend. Wij voeren vervolgens de verkooponderhandelingen en stemmen alles af.

De mondelinge overeenstemming wordt daarna vastgelegd in een schriftelijke vastlegging, de koopovereenkomst.

Levering

De koop is geregeld en tot het moment van overdracht onderhouden wij het contact met de koper. Wij letten op eventuele ontbindende voorwaarden en andere zaken die geregeld moeten worden.

Dan vindt de oplevering plaats. Dit is een document waarin alle zaken zijn vastgelegd. De betaling vindt plaats via een betrouwbare betalingswijze via een derdenrekening.

/

Meest gestelde vragen over horeca verkopen Gelderland

De verkoop van een hotel in Gelderland start bij een kennismakingsgesprek waarna al vrij snel de waardebepaling uitgevoerd dient te worden. Tijdens de waardebepaling kijken wij naar het vastgoed, maar zeker ook de goodwill en inventaris van de horecagelegenheid.

Zo kunnen wij de juiste verkoopprijs voor het horecapand vaststellen. De aspecten die bij de waardebepaling worden meegenomen zijn omzet, winst, cashflow en eventuele aandelen.

Er zijn verschillende methoden om de waarde van een horecagelegenheid te bepalen. Elke methode gaat uit van andere variabelen. Dit kan bijvoorbeeld cashflow of bijvoorbeeld omzet en winst zijn. Ook zijn de gevestigde locatie en mogelijke groeipotentie belangrijke factoren bij het bepalen van de waarde van een horecapand.

Het verkopen van uw horecazaak na de pandemie hoeft zeker niet lastig te zijn. We zien dat het aanbod horecagelegenheden de afgelopen tijd best wat is afgenomen, wat te verklaren is uit de stevige steunmaatregelen. Maar ondanks dat blijven veel ondernemers actief en zien wij het aanbod horecagelegenheid fors toenemen. De pandemie hoeft dus geen reden te zijn om de verkoop van uw horeca te stagneren.

Wij hebben een ruim netwerk aan potentiële kopers, waardoor de koop snel gesloten kan zijn. Daarnaast nemen wij het gehele verkooptraject voor u uit handen, zodat u zich gedurende de verkoop kunt blijven richten op uw corebusiness. Met een team aan ervaren makelaars kunt u rekenen op een een discrete verkoop van uw hotel, restaurant of bijvoorbeeld snackbar.

/

Discrete horeca verkoop in Gelderland

Wij krijgen vaak de vraag of al ons aanbod online staat. Nee, niet al onze verkoop staat online. Dit heeft onder andere te maken met ons ruime netwerk. Zodra de branche weet dat er een horecazaak in de verkoop gaat kan er soms al op korte termijn interesse zijn.

Dit geeft maar de waarde aan dat het erg handig is om bekend te zijn bij de horecamakelaars van Hap-makelaardij. Zijn uw wensen bij ons bekend, dan kunnen wij meezoeken naar een gerichte opvolger voor uw zaak.

Het voordeel voor de koper:
Bent u op zoek naar een horecazaak en zijn uw wensen bij ons bekend, dan kunt u voor de markt uit geïnformeerd worden over ons aanbod. Hoe nauwkeuriger uw wensen, hoe beter ons aanbod hierop afgestemd kan worden.

Het voordeel van de verkoper:
Met discrete verkoop wordt voorkomen dat u veel potentiële kijkers / verkopers op bezoek krijgt. Het nadeel is vooral financieel, want de ervaring leert dat bij een ‘normale’ verkoop de opbrengsten vaak hoger zijn. Uw horecamakelaar kan u adviseren of discrete verkoop interessant is.

Het kan voorkomen dat een discrete verkoop niet tot verkoop leidt. De vervolgstap is meestal om dan de verkoop op te nemen in de reguliere verkoop.

Goed om te weten is dat wij proberen te vermijden dat onze naam niet gekoppeld wordt aan de horecazaak die in verkoop gaat. Hiermee proberen we te voorkomen dat Google onze activiteiten aan elkaar koppelt.

Horecaondernemers die hun horecazaak in de verkoop zetten neigen er naar om voor discrete verkoop te kiezen. Ze zijn vaak bang dat personeel of gasten direct wegblijven, zodra het pand te koop komt.

De ervaring leert dat dit niet zo vaak voorkomt. Gasten en personeel hebben meestal alle begrip voor de situatie, hoe jammer of teleurgesteld ook.

Uitzondering op de regel is bijvoorbeeld in het geval dat uw bedrijf veel feesten en partijen op de lange termijn heeft. Dan is het belangrijk om even goed af te stemmen wat de horecamakelaar hierin adviseert. En duidelijk naar buiten wordt gecommuniceerd wat dit betekent voor gasten.

/

Dé horeca verkopen makelaar in Gelderland

Bij de verkoop van uw horecazaak komt best veel kijken, dus ook vraagstukken waar u niet dagelijks mee te maken krijgt. Bij ons kunt u rekenen op makelaars met de juiste kennis én expertise als het gaat om bedrijfsovernames en verkoop van horeca. Horecamakelaars die u bijstaan van begin tot het eind van de verkoop.

Met een team van 5 professionele makelaars, die zich inzetten tot het uiterste, garanderen wij een snelle verkoop voor de best mogelijke prijs. En doordat wij beschikken over drie regiokantoren verspreid over heel Nederland, is er altijd wel een horecamakelaar bij u in de regio. Zoekt u een professionele horecamakelaar in Gelderland? Neem dan gerust contact met ons op!

/

Verkopen hotel Veluwe

Staat u op het punt uw hotel te verkopen op de Veluwe? Nadert u de pensioenleeftijd? Of loopt het niet meer naar behoren? Wat de reden van de verkoop van uw Hotel op de Veluwe ook mag zijn, wij staan u graag bij als deskundig horecamakelaar.

Uit onze beleving is de prijsbepaling eén van de belangrijkste facetten bij de verkoop van uw hotel op de Veluwe. De makelaars van HAP Horecamakelaardij zijn erg deskundig op het gebied van prijsbepaling van horecapanden. Niks gaat boven hun pet op dit gebied! Onze experts zorgen voor een complete en extensieve taxatie. Deze prijsbepaling van HAP is er dus één van het hoogste niveau, waardoor u een buitengewoon goed beeld krijgt van uw hotel waarde!

Waarmee wij ons excelleren tegenover concurrenten, is onze 20 jaar ervaring in de aan- en verkoop van horecapanden waar wij over beschikken. Dit is van grote waarde voor u als het gaat om de verkoop van uw hotel op de Veluwe. Wanneer u van uw hotel af wilt, kunt u kiezen voor verkoop, verhuur of exploitatie van het hotel. Het is essentieel dat u deze keuze goed overweegt en wij helpen u hier ook graag bij. Wat uw wensen ook zijn, wij regelen het voor u!

Als u vragen heeft over de verkoop van uw hotel op Veluwe, kunt u contact opnemen voor een kosteloos adviesgesprek.

/

Wat vinden klanten?

Jeroen is een echte vakman. Hij werkt adequaat en is overal van op de hoogte.
Zijn all round kennis komt goed te pas bij het opstellen van ingewikkelde contracten.
Zo maakt hij ook dit onderdeel van het proces begrijpelijk voor iedereen.
Theo Miedema (Haven van Zandvoort)
HAP Horecamakelaardij kan ik zeker aanraden. Ze zijn flexibel, eerlijk en denken met je mee.
Atacan Uslu (Corendon Hotels & Resorts)
Ik had allerlei vragen rondom het ondernemen op een strand. Had HAP Horecamakelaardij niet direct een antwoord, dan gingen ze erachteraan. Adequaat en zeer prettig!
Wessel Teune (Beachclub Nius)
De communicatie is kort en bondig. Jeroen Pontenagel is makkelijk bereikbaar en heeft een flexibele instelling. Zeer prettig voor drukke ondernemers!
Aagtje Docter (Beachclub No5)
Op aanraden van een collega-ondernemer kwamen we terecht bij Jeroen Pontenagel van HAP Horecamakelaardij. Jeroen is een bekende uit de Zwolse horeca en had de verkoop van die bewuste ondernemer ook succesvol begeleid. Het gevoel was meteen goed, dus we hebben niet verder gezocht!
Ton en Annette van Riele (Grand Café Public)
Hap is een gespecialiseerde horeca makelaar. Jeroen heeft een hele mooie locatie voor ons gevonden, waar wij nu 2 jaar ons restaurant met veel plezier runnen. Hij heeft verstand van de markt en geeft een eerlijk advies.
Hermanus Bloemen
De horecamakelaar met een persoonlijke benadering. Zelfs een wiegje cadeau gekregen voor ons eerste kindje. Mijn horecazaak gekocht van en verkocht met HAP.
Lotte Berkelmans
Previous slide
Next slide
Uw horecapand verkopen in Gelderland?

HAP Horecamakelaardij helpt u graag met de verkoop van uw horecapand!

Open chat
Hulp nodig?
Hallo,
Kunnen wij je helpen?