/
Verkoop uw horeca in Overijssel?
Wij regelen de aankoop van exploitatie of vastgoed van A tot Z
/

Horeca verkopen Overijssel

Wilt u uw horecagelegenheid verkopen in Overijssel? Of horeca verhuren in Overijssel? Dan zit u bij HAP Horecamakelaardij helemaal goed. Wij zijn dé horecamakelaar als het gaat om de verkoop van uw horeca in Overijssel.

Bij ons kunt u uw grand café, bar of andere horecazaak waar dan ook in Overijssel verkopen. Verkoop uw horecapand in bijvoorbeeld Zwolle, Giethoorn, Enschede of Hardenberg. Wij regelen het gehele verkooptraject van A tot Z. 

Van het maken van de waardebepaling en het opstellen van de verkoopbrochure tot aan de uiteindelijke bezichtigingen.

Wij hebben in iedere regio een specialist die u kan helpen bij de verkoop van uw horecazaak. Samen met u gaan wij op zoek naar de juiste geïnteresseerden voor uw horecapand. Met ons ruime netwerk én kennis van de markt, weten wij precies welke horecaondernemers op zoek zijn naar een nieuwe horecazaak. 

Horecamakelaar in Overijssel nodig voor de verkoop van uw horecazaak? De makelaars van HAP Horecamakelaardij helpen u graag bij de verkoop van uw horeca! En dat altijd op basis van “No Cure, No Pay”.

Uw horecapand verkopen in Overijssel?
Wij regelen alles van A tot Z voor u!

/

Waarom HAP Horecamakelaardij?

Wij werken landelijk vanuit
drie regiokantoren
Meer dan 20
jaar ervaring
Wij opereren landelijk

No cure no pay

Onafhankelijke dealmaker
Een groot netwerk
To the point
object informatie
Betrokken, integer
en flexibel
/

Wij regelen de juiste koper in Overijssel!

Het voordeel van uw horecagelegenheid verkopen via HAP Horecamakelaardij is dat wij bekend zijn binnen de horecabranche. En bovendien beschikken over veel kennis van de markt. De afgelopen jaren hebben wij als horecamakelaar in Overijssel al vele horecapanden naar tevredenheid verkocht! En niet alleen in Overijssel, maar ook in andere provincies zoals Gelderland, Friesland, Drenthe, Utrecht, Noord-Holland, FlevolandBrabant en Limburg. 

In ons grote netwerk van ruim 4.500 geregistreerde zoekers, zitten veel ondernemers die regelmatig op zoek zijn naar nieuwe horecagelegenheden in Overijssel. Wij weten dus precies bij welke partij wij uw te verkopen horecabedrijf moeten introduceren om voor een snelle verkoop te zorgen.

Wij zetten de verkoop van uw horecabedrijf bovendien écht op de kaart. En niet alleen in Overijssel, maar in heel Nederland. Want wellicht is een ondernemer uit het Zuiden van het land wel geïnteresseerd in uw horecazaak.

Wilt u uw horecazaak in Overijssel verkopen via HAP Horecamakelaardij? Dan krijgt uw horecagelegenheid alle aandacht die het verdient. Wij plaatsen uw zaak op verschillende verkoopsites en natuurlijk bij ons eigen aanbod. Hebben wij dé koper gevonden? Dan bemiddelen wij professioneel, transparant en accuraat, zodat de verkoop soepel kan verlopen.

/

HAP is uw horecamakelaar in Overijssel

Op zoek naar een horecamakelaar in Overijssel voor de verkoop van uw hotel, restaurant of misschien zelfs grand café? HAP Horecamakelaardij is specialist als het gaat om de verkoop van horecazaken in Overijssel. Van Zwolle tot aan Enschede, u kunt altijd rekenen op de Overijsselse horecamakelaars  van HAP. 

Staat u op het punt op uw horecazaak in Overijssel te verkopen? En zoekt u een deskundige horecamakelaar die u gedurende het gehele verkooptraject op de juiste wijze kan bijstaan? Neem contact met ons op als u op zoek bent naar een professionele horeca verkoopmakelaar in Overijssel.

/

Direct uw horeca in Overijssel verkopen?

De horecamakelaars van HAP staan u graag bij tijdens de verkoop van uw horecagelegenheid!

/

Checklist bij verkoop van horeca in Overijssel

Als u uw horeca gaat verkopen in Overijssel, dan helpen wij u graag een handje op weg. 

Met onze checklist voor de verkoop van horeca in Overijssel, weet u precies waar u op moet letten bij de verkoop van uw eet- of drinkgelegenheid.

/

Restaurant verkopen in Overijssel

Heeft u een nieuw restaurant op het oog? Of nadert u de pensioenleeftijd? En wilt u uw restaurant verkopen in Overijssel? Wat de reden voor de verkoop van uw restaurant ook is, wij staan u graag bij als deskundig horecamakelaar in Overijssel.

Wij waarderen het te verkopen horecapand en nemen dit op in een uitgebreide analyse die wij vervolgens afstemmen met onze taxateurs. Zo stellen wij samen de reële marktwaarde van het te verkopen restaurant op. Van een bedrijfsexplotatie in de vorm van goodwill en handelsnaam, inventaris of het pand, wij regelen het voor u!

Onze makelaars gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden voor de verkoop van uw restaurant te bespreken. Wilt u liever vooraf weten wat de marktwaarde van uw restaurant is, zodat u een idee heeft bij de verkoopprijs? Wij stellen graag vroegtijdig een verkoopadvies voor u op. Zo weet u binnen no-time wat u te wachten staat.

Gaat u uw restaurant in Overijssel verkopen? Neem dan contact op met Johan Jonk. Als onze verkoopmakelaar in Overijssel helpt hij u graag om de verkoop van uw restaurant in goede orde af te handelen.

/

Hotel verkopen in Overijssel

Gaat u uw hotel verkopen? En zoekt u een betrouwbare en discrete koper voor uw hotel? Bij HAP Horecamakelaardij zorgen wij voor de juiste koper voor uw hotel. De juiste koper is natuurlijk voor iedere verkoop anders. Wij gaan samen met u in ons grote netwerk op zoek naar de passende match! En dit kan voor zowel exploitatie als verkoop van uw hotel.

Wij nemen de complete verkoop van uw hotel uit handen. En doorlopen verschillende stappen bij de verkoop van uw hotel. 

Zo kunt u zich blijven richten op uw business en zorgen wij dat uw hotel op de juiste wijze wordt verkocht.

/

Verkoop horeca in het Overijsselse Salland

Salland is een prachtige landstreek in het westen van de provincie Overijssel die voert van de uiterwaarden van de IJssel tot aan bijvoorbeeld De Sallandse Heuvelrug.

Het afwisselende gebied wint de afgelopen jaren sterk aan populariteit onder Nederlandse, Duitse en Belgische toeristen. Voornamelijk wandelen en fietsen staan hoog op de activiteitenlijst van de bezoekers van Salland. Het landschap is sterk gevarieerd met bossen, uiterwaarden, heidegebied en prachtige landhuizen en Havezaten.

Het aanbod van horecabedrijven en hotels is gevarieerd. Er zijn veel familiehotels te vinden en culinaire genieters komen niks te kort door een groot aantal luxere restaurants.

Het toenemende toerisme zorgt ook voor een grotere vraag en aanbod van horecabedrijven. HAP Horecamakelaardij is al jaren sterk vertegenwoordigd in Salland en kent het gebied op haar duimpje. Bekende dorpen en steden in en om Salland zijn:

Overweegt u een horecazaak of horecapand te verkopen op in het Overijsselse Salland? Neem dan contact op met de specialisten van HAP Horecamakelaardij.

/

Horeca in Overijssel in de stille verkoop

Wilt u uw horeca wel verkopen, maar hoeft dit niet overal bekend te worden? Heeft u liever dat het alleen wordt geïntroduceerd bij de doelgroep die echt interesse heeft? 

Of is de haast met verkopen bijvoorbeeld niet zo groot? Kies er dan voor om uw horecazaak in de stille verkoop aan te bieden.

Als u kiest voor horeca verkoop middels stille verkoop dan zetten wij uw horecapand niet op sites zoals Funda in Business of onze eigen website. 

In het geval van stille verkoop horeca in Overijssel, leggen wij uw horecazaak enkel voor aan potentiële klanten uit ons netwerk.

/

Hotel verkopen Twente

Heeft u een hotel in het prachtige Twente? En overweegt u dit hotel te verkopen? De verkoop van uw hotel is een traject dat veel voeten in de aarde heeft. Er komt vaak meer bij kijken dan u denkt. En daarom is het belangrijk dat u tijdens de verkoop van uw hotel in Twente wordt bijgestaan door een makelaar met kennis van zake.

Wij zijn een deskundige partij als het gaat om hotelexploitatie, hotelvastgoed en te verkopen hotels in heel Nederland. Zo ook in het Overijsselse Twente.

Met meer dan 20 jaar ervaring in de hotelbranche, kunt u altijd rekenen op de beste prijs voor uw hotel in Twente. En of het nou gaat om de verkoop of verhuur van uw hotel, wij zorgen voor de juiste match! Ons netwerk bestaat namelijk uit een groot aantal potentiële kopers die wij graag met u in contact brengen.

Wij begeleiden u bij het bepalen van de waarde van uw hotel, het verzamelen van relevante gegevens in een verkoopbrochure tot aan het selecteren van de juiste koper, het opstellen van de koop-of huurovereenkomst en het maken van afspraken en natuurlijk de daadwerkelijke overdracht. Zo kunt u zich gedurende de verkoop van uw hotel in Twente blijven focussen op uw business.

/

Het traject voor de verkoop van horeca in Overijssel

De route die wordt afgelegd tijdens de verkoop van een horecazaak is nooit hetzelfde. Waar de één een verkoop heeft zonder drempels, komt de andere alleen maar hobbels tegen. Hoe het traject exact verloopt weten we niet, maar in de basis doorlopen we de volgende stappen:

Kennismaking

Wij komen langs voor een kennismaking. We vragen u naar alle belangrijke informatie en gegevens voor de verkoop van uw horecazaak.

Vervolgens stellen we een plan van aanpak op voor de verkoop. En worden afspraken vastgelegd in een opdracht tot dienstverlening.

Waardebepaling / vraagprijs

Vervolgens kunnen wij op basis van alle gegevens en uw input een waardebepaling opstellen. Dit is het uitgangspunt voor het vaststellen van de verkoopprijs.

Vervolgens stellen we samen de verkoopprijs vast en biedt Horeca Advies Partners het aan op de markt.

Presentatie

Alles valt of staat met een goede presentatie! Een brochure met alle informatie over de horecazaak mag daarom niet ontbreken.

Naast deze brochure wordt u horecazaak op onze website geplaatst en op andere bekende horeca sites. Kiest u ervoor om nog niet meteen de markt te informeren, kan dat ook.

Match

Ons netwerk speelt een grote rol in de verkoop van uw horecazaak. Hierdoor is een koper soms dichter dan u denkt.

Wellicht is de potentiële koper al bekend bij u of heeft hij zich kenbaar gemaakt bij ons. Het informeren van de markt en het vinden van een geschikte koper is onze missie.

Bezichtigingen

De bezichtigingen verlopen via ons. Wij plannen en voorzien geïnteresseerden van alle informatie. Tevens onderhouden wij het contact met deze eventuele koper.

En natuurlijk koppelen we met enige regelmaat de stand van zaken aan u terug. U ontvangt tevens de statistieken van de websitebezoekers.

Verkoop

De koper heeft zich gemeld en is gescreend. Wij voeren vervolgens de verkooponderhandelingen en stemmen alles af.

De mondelinge overeenstemming wordt daarna vastgelegd in een schriftelijke vastlegging, de koopovereenkomst.

Levering

De koop is geregeld en tot het moment van overdracht onderhouden wij het contact met de koper. Wij letten op eventuele ontbindende voorwaarden en andere zaken die geregeld moeten worden.

Dan vindt de oplevering plaats. Dit is een document waarin alle zaken zijn vastgelegd. De betaling vindt plaats via een betrouwbare betalingswijze via een derdenrekening.

/

Meest gestelde vragen over horeca verkopen Overijssel

De verkoop van een hotel in Overijssel start bij een kennismakingsgesprek waarna al vrij snel de waardebepaling uitgevoerd dient te worden. Tijdens de waardebepaling kijken wij naar het vastgoed, maar zeker ook de goodwill en inventaris van de horecagelegenheid.

Zo kunnen wij de juiste verkoopprijs voor het horecapand vaststellen. De aspecten die bij de waardebepaling worden meegenomen zijn omzet, winst, cashflow en eventuele aandelen.

Er zijn verschillende methoden om de waarde van een horecagelegenheid te bepalen. Elke methode gaat uit van andere variabelen. Dit kan bijvoorbeeld cashflow of bijvoorbeeld omzet en winst zijn. Ook zijn de gevestigde locatie en mogelijke groeipotentie belangrijke factoren bij het bepalen van de waarde van een horecapand.

Het verkopen van uw horecazaak in Overijssel gedurende de pandemie hoeft zeker niet lastig te zijn. We zien dat het aanbod horecagelegenheden de afgelopen tijd best wat is afgenomen, wat te verklaren is uit de stevige steunmaatregelen. Maar ondanks dat blijven veel ondernemers actief en zien wij het aanbod horecagelegenheid fors toenemen. De pandemie hoeft dus geen reden te zijn om de verkoop van uw horeca in Overijssel te stagneren.

Wij hebben een ruim netwerk aan potentiële kopers, waardoor de koop snel gesloten kan zijn. Daarnaast nemen wij het gehele verkooptraject voor u uit handen, zodat u zich gedurende de verkoop kunt blijven richten op uw corebusiness. Met een team aan ervaren makelaars kunt u rekenen op een een discrete verkoop van uw hotel, restaurant of bijvoorbeeld snackbar.

/

Discrete horeca verkoop in Overijssel

Wij krijgen vaak de vraag of al ons aanbod online staat. Nee, niet al onze verkoop staat online. Dit heeft onder andere te maken met ons ruime netwerk. Zodra de branche weet dat er een horecazaak in de verkoop gaat kan er soms al op korte termijn interesse zijn.

Dit geeft maar de waarde aan dat het erg handig is om bekend te zijn bij de horecamakelaars van Hap-makelaardij. Zijn uw wensen bij ons bekend, dan kunnen wij meezoeken naar een gerichte opvolger voor uw zaak.

Het voordeel voor de koper:
Bent u op zoek naar een horecazaak en zijn uw wensen bij ons bekend, dan kunt u voor de markt uit geïnformeerd worden over ons aanbod. Hoe nauwkeuriger uw wensen, hoe beter ons aanbod hierop afgestemd kan worden.

Het voordeel van de verkoper:
Met discrete verkoop wordt voorkomen dat u veel potentiële kijkers / verkopers op bezoek krijgt. Het nadeel is vooral financieel, want de ervaring leert dat bij een ‘normale’ verkoop de opbrengsten vaak hoger zijn. Uw horecamakelaar kan u adviseren of discrete verkoop interessant is.

Het kan voorkomen dat een discrete verkoop niet tot verkoop leidt. De vervolgstap is meestal om dan de verkoop op te nemen in de reguliere verkoop.

Goed om te weten is dat wij proberen te vermijden dat onze naam niet gekoppeld wordt aan de horecazaak die in verkoop gaat. Hiermee proberen we te voorkomen dat Google onze activiteiten aan elkaar koppelt.

Horecaondernemers die hun horecazaak in de verkoop zetten neigen er naar om voor discrete verkoop te kiezen. Ze zijn vaak bang dat personeel of gasten direct wegblijven, zodra het pand te koop komt.

De ervaring leert dat dit niet zo vaak voorkomt. Gasten en personeel hebben meestal alle begrip voor de situatie, hoe jammer of teleurgesteld ook.

Uitzondering op de regel is bijvoorbeeld in het geval dat uw bedrijf veel feesten en partijen op de lange termijn heeft. Dan is het belangrijk om even goed af te stemmen wat de horecamakelaar hierin adviseert. En duidelijk naar buiten wordt gecommuniceerd wat dit betekent voor gasten.

/

Dé horeca verkopen makelaar in Overijssel

Als u besluit uw horeca pand te verkopen, komt daar best veel bij kijken. Dit kunnen kwesties zijn waar u niet vaak mee te maken heeft. Wij van HAP Horecamakelaardij hebben dé juiste kennis en ervaring als het gaat om bedrijfsovernames en verkoop van panden. Én daarom kunnen wij u goed begeleiden met de verkoop. Van het begin tot het eind.

We hebben een team van 5 deskundige makelaars die zich tot het uiterste inzetten en kunnen u daarom garanderen dat wij voor zorgen voor een snelle verkoop met de beste prijs.

Onze drie regiokantoren zitten verspreid door heel Nederland. Er is altijd een makelaar van HAP Horecamakelaardij die u kan helpen en begeleiden bij de verkoop van uw horecapand, in uw regio. Bent u op zoek naar een professionele horecamakelaar voor de verkoop van uw hotel, restaurant of andere horecagelegenheid? Dan zijn wij uw professionele horecamakelaar!

/

Verkopen hotel Salland

Denkt u eraan uw hotel te verkopen in Salland? Heeft u bijvoorbeeld een ander hotel op het oog? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn dé horecamakelaar als het gaat om de verkoop van uw hotel in Salland.

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in het aan- en verkopen van horecapanden. In deze tijd hebben wij al vele hotels naar tevredenheid mogen verkopen. Door deze ervaring weten wij goed hoe wij u kunnen bijstaan bij de verkoop van uw hotel in het Salland. Wanneer u uw hotel van de hand wilt doen hebt u de keuze tussen verkoop, verhuur of exploitatie van het hotel. Het is van belang dat u dit goed overweegt en wij staan u hier graag in bij. Niets is voor ons te gek!

Uit onze ervaring is de taxatie één van de belangrijkste onderwerpen voor de verkoop van uw hotel in Salland. Het team van HAP Horecamakelaardij bevat experts die kennis hebben van het alles omtrent taxatie bij horecapanden. Met onze specialisten kunt u rekenen op een taxatie van een hoogste niveau, een volledige en goed doorgronde taxatie. Hierdoor krijgt u een duidelijk beeld van de waarde van uw hotel!

Neem gerust contact met ons op bij vragen over de verkoop van uw hotel in Salland, wij helpen u graag verder!

/

Verkoop uw bar of grand café ook bij HAP

Bent u eigenaar van een bar of grand café en wilt u deze van de hand doen? De horecamakelaars van HAP Horecamakelaardij staan u graag bij gedurende het gehele verkooptraject. Wij kijken verder dan het te verkopen horecapand of horecabedrijf alleen. Het is immers ook belangrijk dat vaste gasten terug blijven komen en de horecazaak wordt voortgezet zoals u dat in gedachten had. 

Samen met u gaan wij op zoek naar een geschikte koper. Iemand waar u met een gerust hart uw zaak aan kunt overdragen en dezelfde passie deelt als u. Voor het verkopen van uw bar of grandcafe gaan wij graag met u in gesprek om uw wensen en behoeften door te spreken. 

Gezamenlijk zullen wij de mogelijkheden bespreken voor de verkoop van uw horecazaak. Kennismaken? U kunt ons bereiken op +31 (0)85 – 760 02 29 of een e-mail sturen naar info@horeaadviespartners.nl

/

Wat vinden klanten?

Jeroen is een echte vakman. Hij werkt adequaat en is overal van op de hoogte.
Zijn all round kennis komt goed te pas bij het opstellen van ingewikkelde contracten.
Zo maakt hij ook dit onderdeel van het proces begrijpelijk voor iedereen.
Theo Miedema (Haven van Zandvoort)
HAP Horecamakelaardij kan ik zeker aanraden. Ze zijn flexibel, eerlijk en denken met je mee.
Atacan Uslu (Corendon Hotels & Resorts)
Ik had allerlei vragen rondom het ondernemen op een strand. Had HAP Horecamakelaardij niet direct een antwoord, dan gingen ze erachteraan. Adequaat en zeer prettig!
Wessel Teune (Beachclub Nius)
De communicatie is kort en bondig. Jeroen Pontenagel is makkelijk bereikbaar en heeft een flexibele instelling. Zeer prettig voor drukke ondernemers!
Aagtje Docter (Beachclub No5)
Op aanraden van een collega-ondernemer kwamen we terecht bij Jeroen Pontenagel van HAP Horecamakelaardij. Jeroen is een bekende uit de Zwolse horeca en had de verkoop van die bewuste ondernemer ook succesvol begeleid. Het gevoel was meteen goed, dus we hebben niet verder gezocht!
Ton en Annette van Riele (Grand Café Public)
Hap is een gespecialiseerde horeca makelaar. Jeroen heeft een hele mooie locatie voor ons gevonden, waar wij nu 2 jaar ons restaurant met veel plezier runnen. Hij heeft verstand van de markt en geeft een eerlijk advies.
Hermanus Bloemen
De horecamakelaar met een persoonlijke benadering. Zelfs een wiegje cadeau gekregen voor ons eerste kindje. Mijn horecazaak gekocht van en verkocht met HAP.
Lotte Berkelmans
Previous slide
Next slide
Uw horecapand verkopen in Overijssel?

HAP Horecamakelaardij helpt u graag met de verkoop van uw horecapand!

Open chat
Hulp nodig?
Hallo,
Kunnen wij je helpen?