Download plattegrond

Ligging en situering

In het winkelhart van de Haarlemmermeer met 154.000 inwoners. Naast het grote winkelcentrum de Vier Meren en recht tegenover bekende winkels zoals JD, Zara, Bershka en in de onmiddellijke nabijheid van o.a. Primark, Only, The New Yorker, Douglas etc. De lunchroom bevindt zich In een druk bezochte winkelgebied met ruime en voordelige parkeergelegenheid.

Omschrijving concept
Goedlopende en gezellige lunchroom met een open keuken en een grote keuze aan zelfbereide en verrassende broodjes, koffie en smoothies. Service aan het buffet en take away.

Indeling
Lange zaak met mooi front, voor de deur het terras met 20 plaatsen. Binnen zijn er 54 zitplaatsen. In het restaurant, iets naar achter, bevindt zich de open keuken en het buffet, waar de producten worden gemaakt en de espressomachines staan. Aan de achterzijde van het pand bevinden zich de toiletten, de spoel, een extra werkbank en de opslag met grote vriezer en koelcel. Het totaal VVO bedraagt ca 134m².

Doelgroep
Winkelend publiek (van oud tot jong), winkel- en kantoorpersoneel. Veel vaste klanten.
Capaciteit
Binnen 54 zitplaatsen;
Terras 20 zitplaatsen

Terras
Het terras is gelegen aan de voorkant van het pand.

Bereikbaarheid
Uitstekend op alle manieren, in de directe omgeving is voldoende parkeergelegenheid

Installaties
Het betreft de verhuur van een casco ruimte met nutsaansluitingen (gas/water/elektra) gebaseerd op de huidige capaciteit tot aan de betreffende nutsmeter. Voor de aanwezige installaties wordt verwezen naar de bijlage.

Parkeren
Er is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid in de directe omgeving
Bestemming :Volgens opgaaf van Ruimtelijkeplannen en/of gemeente Hoofddorp is bestemmingsplan NL.IMRO.0394.BPGhfdcentrum00000-C001 van toepassing. De enkelbestemming betreft ” Horeca t/m categorie 3a Toegestaan”. Voor meer informatie wordt verwezen naar de bijlage.

Juridische informatie
Rechtsvorm: VOF
Transactievorm: Bij overname zullen de bestaande handelsschulden en- vorderingen voor rekening en risico van de huidige eigenaar blijven (een zogeheten activa/passiva transactie).
Drank- en Horecawet: Door de nieuwe eigenaar dient een vergunning te worden aangevraagd bij Gemeente Haarlemmermeer
Terrasvergunning: Aanwezig.
Brandveiligheid: Het bedrijf voldoet volgens de eigenaar aan alle gestelde eisen. Er is een melding gedaan.
Brouwerijverplichtingen: N.V.T
Speelautomatenverplichting: N.v.t.
Personeel:Er zijn medewerkers ter overname, deze werken allen op basis van een tijdelijk dienstverband, een gedetailleerd overzicht is op aanvraag beschikbaar.
Huur/bruikleenovereenkomst: De inventaris is in eigendom.
Inrichtingseisen: Het bedrijf voldoet aan de eisen voor het huidige gebruik
Wet milieubeheer: De melding in het kader van de AMvB Horecabedrijven is gedaan. De inrichting valt onder de werking van het nieuwe Besluit Horeca, Recreatie en Sport.

Kenmerken

Overname Exploitatie prijs  verkocht
Huurprijs excl BTW
Aanvaarding In overleg
Bestemming Horeca t/m categorie 3a
Soort bouw Bestaand
Oppervlakte 134m²
Aantal bouwlagen 1
Adres Marktlaan 28 Hoofddorp
Ligging Nabij Winkelcentrum de Vier Meren

Direct contact opnemen?

Heeft u interesse in dit object?
Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op +31 (0)85 – 760 02 29 of info@horecaadviespartners.nl of klik op de oranje button.

Direct contact opnemen