DutchEnglish
Horeca kopen

Wij regelen de aankoop van exploitatie of vastgoed van A tot Z

Een (nieuw) horecapand kopen?

Heeft u een horecagelegenheid op het oog? Wilt u een nieuwe horeca onderneming starten? Of wilt u een nieuw horecapand kopen, bijvoorbeeld als tweede filiaal?

Bij het kopen van horeca kunt u het beste samen met een makelaar het overnametraject van een horecabedrijf bespreken. Er kunnen namelijk allerlei omstandigheden zijn, of zich tijdens het kopen van horecapanden voordoen, waar geen rekening mee wordt gehouden. Die omstandigheden moeten deskundig in kaart gebracht worden.

Laat u daarom bijstaan door een ervaren horeca-adviseur of horecamakelaar. HAP Horecamakelaardij begeleidt u graag bij de aankoop van een horecagelegenheid. Wij zullen samen met u alle aspecten van het beoogde bedrijf grondig doornemen.

En waar nodig kunnen wij adviseren over de reële waarde ervan, de onderhandelingen voor u voeren, alle overeenkomsten checken en met u de opleveringsdocumenten opstellen voor bij de overdracht. Uiteraard zijn wij uw vertrouwenspersoon en adviseur in het gehele traject, afgestemd op uw belangen.

Wij helpen u graag bij het kopen van uw (eerste) horecabedrijf!

Jeroen Pontenagel

Nieuw horecapand op het oog? Wij regelen alles van A tot Z voor u! 

Waarom HAP Horecamakelaardij?

Wij werken landelijk vanuit drie regiokantoren

Meer dan 20 jaar ervaring

Wij opereren landelijk

To the point object informatie

Onafhankelijke dealmaker

Een groot netwerk

No cure no pay

Betrokken, integer en flexibel

Wij staan u bij tijdens horeca overname

U bent verliefd geworden op een horecagelegenheid. En de kogel is door de kerk: ‘dat is dé locatie die ik zoek’.

De overname van horeca is erg ingewikkeld en het is daarom verstandig om u bij te laten staan door een ervaren horecamakelaar. Iemand die meedenkt met uw situatie

en u de juiste begeleiding geeft gedurende het gehele traject. Als horecamakelaar helpen wij u bij het gehele proces van de overname van horeca.

U kunt bijvoorbeeld denken aan:

Door onze jarenlange ervaring bij de overname van horeca, kunnen wij u bijstaan gedurende het gehele overnameproces. HAP Horecamakelaardij maakt het u een stuk gemakkelijker. 

En daarbij weet u zeker dat u de juiste stappen doorloopt  tijdens de overname van uw toekomstige horecagelegenheid.

Ons actuele aanbod

Direct hulp bij de aankoop van horeca?

U kunt ons bellen op +31 (0)85 – 760 02 29 of e-mailen naar info@hap-horecamakelaardij.nl

Checklist bij aankoop van horeca

Bent u enthousiast geworden om een nieuwe horecagelegenheid over te nemen? 

Wij hebben een checklist opgesteld voor de aankoop van horeca, zodat u precies weet
waar u bij het kopen van horeca aan moet denken.

Download checklist

Hotel kopen

Gaat u de uitdaging aan? Voor uzelf beginnen als horecaondernemer? Een hotel kopen én runnen? Of misschien uw huidige hotel verkopen en een nieuwe uitdaging starten? Het begint natuurlijk bij het vinden van het juiste hotel. Een hotel dat past bij uw wensen en behoeften. Denk aan het budget, aantal kamers en niet te vergeten de ligging. En uiteraard zullen er andere vragen zijn waar u tegenaan loopt.

Wij van HAP Horecamakelaardij staan u graag bij tijdens het gehele aankoopproces. Vanaf de bezichtiging tot aan de definitieve koop van het hotel. Samen met u gaan wij op zoek naar een hotelpand dat geschikt voor u is.

Bij ons kunt u rekenen op vakkundig advies bij het kopen van een hotel. Onze makelaars zijn bekend met de markt en kunnen u daarom goed adviseren. Wij kijken niet alleen naar het aangeboden hotel (vastgoed), wij duiken ook voor u in jaarcijfers en bekijken eventuele mogelijkheden van de exploitatie. Daarnaast onderhandelen wij ook voor u en brengen uiteraard passende biedingen uit.

Horecapand kopen?

Bij het proces van een horecapand kopen komt meer kijken dan u denkt. Zo is de benadering vraaggestuurd in plaats van aanbodgestuurd. 

Dit verandert de marktbenadering van de horecamakelaar aanzienlijk.

Of u nou op zoek bent naar uw eerste horecabedrijf of een uitbreiding van uw bestaande portefeuille. Wij hebben voor elke zoektocht een specifieke werkwijze ontwikkeld. 

Casco horeca kopen

Wilt u casco horeca kopen? Als u casco horeca koopt, dan betreft dit een pand (koop of huur) dat leeg wordt opgeleverd.

Het kopen van casco horeca heeft als voordeel dat u de horecagelegenheid na een verbouwing helemaal naar eigen smaak kunt inrichten. Het kopen van casco horeca is ideaal voor bijvoorbeeld de ontwikkeling van een nieuw concept. U betaalt namelijk niet voor de inventaris, want deze wordt vaak toch vervangen of zelfs niet overgenomen. En ook niet voor de goodwill.

Ook bij de aankoop en zelfs verkoop van casco horeca kunnen wij u van dienst zijn. Wij zullen u op de juiste wijze adviseren en ook eventuele verbouwplannen grondig met u doornemen. Plannen om te beginnen? Ontdek dan direct ons aanbod (casco) horeca.

Wat vinden klanten van onze dienstverlening?
HAP Horecamakelaardij kan ik zeker aanraden. Ze zijn flexibel, eerlijk en denken met je mee.
Atacan Uslu (Corendon Hotels & Resorts)
Jeroen is een echte vakman. Hij werkt adequaat en is overal van op de hoogte. Zijn all round kennis komt goed te pas bij het opstellen van ingewikkelde contracten. Zo maakt hij ook dit onderdeel van het proces begrijpelijk voor iedereen.
Theo Miedema (Haven van Zandvoort)
Ik had allerlei vragen rondom het ondernemen op een strand. Had HAP Horecamakelaardij niet direct een antwoord, dan gingen ze erachteraan. Adequaat en zeer prettig!
Wessel Teune (Beachclub Nius)
De communicatie is kort en bondig. Jeroen Pontenagel is makkelijk bereikbaar en heeft een flexibele instelling. Zeer prettig voor drukke ondernemers!
Aagtje Docter (Beachclub No5)
Op aanraden van een collega-ondernemer kwamen we terecht bij Jeroen Pontenagel van HAP Horecamakelaardij. Jeroen is een bekende uit de Zwolse horeca en had de verkoop van die bewuste ondernemer ook succesvol begeleid. Het gevoel was meteen goed, dus we hebben niet verder gezocht!
Ton en Annette van Riele (Grand Café Public)
Een professionele overname en vastgoed adviseur. Voor mij onmisbaar bij een horeca overdracht.
Paula de Winter
Hap is een gespecialiseerde horeca makelaar. Jeroen heeft een hele mooie locatie voor ons gevonden, waar wij nu 2 jaar ons restaurant met veel plezier runnen. Hij heeft verstand van de markt en geeft een eerlijk advies.
Hermanus Bloemen
De horecamakelaar met een persoonlijke benadering. Zelfs een wiegje cadeau gekregen voor ons eerste kindje. Mijn horecazaak gekocht van en verkocht met HAP.
Lotte Berkelmans
Nieuwe horeca kopen?
HAP Horecamakelaardij helpt u graag bij het complete aankoopproces van uw horecagelegenheid.
Open chat
Hulp nodig?
Hallo,
Kunnen wij je helpen?