/
Horeca kopen
Wij regelen de aankoop van exploitatie of vastgoed van A tot Z
/

Een (nieuw) horecapand kopen?

Heeft u een horecagelegenheid op het oog? Wilt u een nieuwe horeca onderneming starten? Of wilt u een nieuw horecapand kopen, bijvoorbeeld als tweede filiaal?

Bij het kopen van horeca kunt u het beste samen met een makelaar het overnametraject van een horecabedrijf bespreken. Er kunnen namelijk allerlei omstandigheden zijn, of zich tijdens het kopen van horecapanden voordoen, waar geen rekening mee wordt gehouden. Die omstandigheden moeten deskundig in kaart gebracht worden.

Laat u daarom bijstaan door een ervaren horeca-adviseur of horecamakelaar. HAP Horecamakelaardij begeleidt u graag bij de aankoop van een horecagelegenheid. Wij zullen samen met u alle aspecten van het beoogde bedrijf grondig doornemen.

En waar nodig kunnen wij adviseren over de reële waarde ervan, de onderhandelingen voor u voeren, alle overeenkomsten checken en met u de opleveringsdocumenten opstellen voor bij de overdracht. Uiteraard zijn wij uw vertrouwenspersoon en adviseur in het gehele traject, afgestemd op uw belangen.

Wij helpen u graag bij het kopen van uw (eerste) horecabedrijf!

Wij regelen alles van A tot Z voor u!

/

Waarom HAP Horecamakelaardij?

Wij werken landelijk vanuit
drie regiokantoren

Meer dan 20
jaar ervaring

Wij opereren landelijk

No cure no pay

Onafhankelijke dealmaker

Een groot netwerk

To the point
object informatie

Betrokken, integer
en flexibel

/

Wij staan u bij tijdens horeca overname

U bent verliefd geworden op een horecagelegenheid. En de kogel is door de kerk: ‘dat is dé locatie die ik zoek’.

De overname van horeca is erg ingewikkeld en het is daarom verstandig om u bij te laten staan door een ervaren horecamakelaar. Iemand die meedenkt met uw situatie

en u de juiste begeleiding geeft gedurende het gehele traject. Als horecamakelaar helpen wij u bij het gehele proces van de overname van horeca.

U kunt bijvoorbeeld denken aan:

Door onze jarenlange ervaring bij de overname van horeca, kunnen wij u bijstaan gedurende het gehele overnameproces. HAP Horecamakelaardij maakt het u een stuk gemakkelijker.

En daarbij weet u zeker dat u de juiste stappen doorloopt tijdens de overname van uw toekomstige horecagelegenheid.

/

Ons actuele aanbod

/

Een horecapand aankopen of verkopen?

HAP Horecamakelaardij is dé horecamakelaar in uw regio en helpt u graag verder!

/

Hotel kopen

Gaat u de uitdaging aan? Voor uzelf beginnen als horecaondernemer? Een hotel kopen én runnen? Of misschien uw huidige hotel verkopen en een nieuwe uitdaging starten? Het begint natuurlijk bij het vinden van het juiste hotel. Een hotel dat past bij uw wensen en behoeften. Denk aan het budget, aantal kamers en niet te vergeten de ligging. En uiteraard zullen er andere vragen zijn waar u tegenaan loopt.

Wij van HAP Horecamakelaardij staan u graag bij tijdens het gehele aankoopproces. Vanaf de bezichtiging tot aan de definitieve koop van het hotel. Samen met u gaan wij op zoek naar een hotelpand dat geschikt voor u is.

Bij ons kunt u rekenen op vakkundig advies bij het kopen van een hotel. Onze makelaars zijn bekend met de markt en kunnen u daarom goed adviseren. Wij kijken niet alleen naar het aangeboden hotel (vastgoed), wij duiken ook voor u in jaarcijfers en bekijken eventuele mogelijkheden van de exploitatie. Daarnaast onderhandelen wij ook voor u en brengen uiteraard passende biedingen uit.

/

Wat vinden klanten?

HAP werkt adequaat en is overal van op de hoogte.
De all round kennis komt goed te pas bij het opstellen van ingewikkelde contracten.
Zo maken zijj ook dit onderdeel van het proces begrijpelijk voor iedereen.
Theo Miedema (Haven van Zandvoort)
HAP Horecamakelaardij kan ik zeker aanraden. Ze zijn flexibel, eerlijk en denken met je mee.
Atacan Uslu (Corendon Hotels & Resorts)
Ik had allerlei vragen rondom het ondernemen op een strand. Had HAP Horecamakelaardij niet direct een antwoord, dan gingen ze erachteraan. Adequaat en zeer prettig!
Wessel Teune (Beachclub Nius)
De communicatie is kort en bondig. HAP is makkelijk bereikbaar en heeft een flexibele instelling. Zeer prettig voor drukke ondernemers!
Aagtje Docter (Beachclub No5)
Op aanraden van een collega-ondernemer kwamen we terecht bij HAP Horecamakelaardij. Bekend in de horeca . Het gevoel was meteen goed, dus we hebben niet verder gezocht!
Ton en Annette van Riele (Grand Café Public)
Hap is een gespecialiseerde horeca makelaar. Zij hebben een hele mooie locatie voor ons gevonden, waar wij nu 2 jaar ons restaurant met veel plezier runnen. Hap heeft verstand van de markt en geeft een eerlijk advies.
Hermanus Bloemen
De horecamakelaar met een persoonlijke benadering. Zelfs een wiegje cadeau gekregen voor ons eerste kindje. Mijn horecazaak gekocht van en verkocht met HAP.
Lotte Berkelmans
Previous slide
Next slide
Nieuwe horeca kopen?

HAP Horecamakelaardij helpt u graag bij het complete
aankoopproces van uw horecagelegenheid

Open chat
Hulp nodig?
Hallo,
Kunnen wij je helpen?