Download plattegrond
Download brochure
Download video

Welkom Thuis op Noordeinde 41 b te Noordeinde!

Op een prachtige locatie aan het vaarwater van de befaamde Eilandspolder bieden wij dit bijzondere object aan:
Noordeinde is een dorp in Noord-Holland en maakt deel uit van de gemeente Alkmaar, de plaats ligt op 10 minuten afstand van de steden Alkmaar en Heerhugowaard en grenst aan de plaats Graft de Rijp. Het dorp ligt in de Eilandspolder, een schitterend natuurgebied waar men vele soorten weidevogels en watervogels kan bewonderen.

Pand
Het betreft een prachtig pand welke omstreeks 1990 geheel nieuw is opgetrokken in de kenmerkende Noord Hollandse bouwstijl van deze omgeving en later nog eens is uitgebouwd. Thans is het in gebruik als restaurant op de begane grond met daarboven een woonruimte verdeeld over twee verdiepingen en het totale oppervlak beslaat zo’n 283 m². Het perceel van 372 m² is over de lengte gelegen aan vaarwater en het beschikt dan ook over maar liefst 14 aanlegplaatsen. Het uitzicht is weids en meer dan bijzonder te noemen!
Het betreft hier geen alledaags object, en dat biedt natuurlijk kansen!
Het pand heeft energielabel A+ en er zijn maar liefst 24 zonnepanelen aanwezig!

Indeling:
Restaurant: via de entree aan de voorzijde van het pand komt u het gezellige restaurant binnen waar direct de knusheid opvalt maar natuurlijk ook het geweldige uitzicht over het water en de landerijen. Er is een fraaie bar aanwezig met daarachter de volledig uitgeruste professionele keuken. Een toiletgroep ontbreekt natuurlijk niet. Het spreekt voor zich dat deze benedenverdieping zich uitstekend laat lenen voor een geweldige woonruimte.

Woning
De woning is buitenom te bereiken en heeft een eigen entree op de eerste verdieping. Hier kom je binnen in het voorportaal waarna de ruime woonkamer met open keuken volgt. Via de gang, aan de andere zijde van de woonkamer gelegen zijn de andere ruimte te bereiken. De badkamer is voorzien van een bad, wastafel en wasmachine-aansluiting. Het toilet is apart. Er zijn twee slaapkamers op deze verdieping. Door de meerdere dakkapellen is er een zee aan ruimte gecreëerd. De grote zolderverdieping is met een vaste trap bereikbaar, waar nog 2 slaapkamers zijn.
De huidige bestemming is horeca. Indien iemand het als woning wenst te gebruiken i.p.v. horeca zal de verkoop plaatsvinden onder voorbehoud, dat de bestemming zal worden omgezet door de gemeente Alkmaar.

Bijzonderheden:
– Zeer fraaie locatie aan het (vaar)water
– Veel ruimte en mogelijkheden
– Totaal oppervlak van circa 283 m²!
– Vrij recent bouwjaar
– Perceeloppervlakte 372 m²

Wij informeren u graag over de mogelijkheden!

Het object wordt u aangeboden in samenwerking met Kocken Makelaars.

CONTACTPERSOON
Johan Jonk

Kenmerken

Vraagprijs registergoed € 895.000,=
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg
Bestemming Horeca
Soort bouw Bestaand
Oppervlakte Horeca 172m2
Situatie Begane grond
Ligging Landelijk

Direct contact opnemen?

Heeft u interesse in dit object?
Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op +31 (0)85 – 760 02 29 of info@hap-horecamakelaardij.nl of klik op de oranje button.

Direct contact opnemen
Direct contact opnemen