Download plattegrond

Restaurant Coco Food & More

Restaurant
In dit mooie pand aan de Raadhuisstraat 28 in Heemstede bevindt zich Coco Food & More. Coco Food & More heeft een modern uiterlijk en heeft een uitstekend afwerkingsniveau. In het object is veel natuurlijk lichtinval en het restaurant is logisch ingedeeld.

Indeling
Via de entree bereikt men aan de rechterzijde de coffeebar met uitgifte counter. Hier kan men terecht voor take-away producten zoals koffies, zoetigheden en broodjes. Verder wordt het object ingevuld door verkoopruimte met comfortabele stoelen met bijpassende tafels. Halverwege het object bevindt zich de bar met barstoelen en een mooie barrails. De inventaris en de bedrijfsinrichting sluit naadloos bij elkaar aan en is doorgestyled tot in de puntjes. Achter de bar bevindt zich nog een gedeelte voor de verkoopruimte. Boven deze verkoopruimte zijn twee grote dakramen geplaatst, waardoor men het idee heeft buiten te zitten. De moswand in dit gedeelte maakt het buiten-gevoel helemaal af. Deze verkoopruimte is naast de open keuken gelegen.
De keuken is volledig ingericht. Alle keukeninventaris bevindt zich in een perfecte staat van onderhoud en alles functioneert naar behoren. Achter de open keuken is de spoelkeuken en een opslagruimte. Via dit gedeelte bereikt men de andere zijde van de bar en via deze weg komt men weer in het restaurant uit. Er is goed nagedacht over de routing van deze horecazaak, waardoor het bedrijfsproces gesmeerd verloopt en gasten ongestoord kunnen genieten van een heerlijke lunch en/of diner op deze mooie plek.

Uw onderneming in dit pand
Coco Food & More wordt nu ter overname aangeboden. De overnamesom en de locatie bieden mooie kansen voor een (beginnend) ondernemer met een goed horecaconcept.
Veel natuurlijk lichtinval in een gemeentelijk monument.
Centrum locatie op een gezellige plek in Heemstede.

De mogelijkheid doet zich voor
Het object leent zich perfect voor zowel dag- en avondhoreca en heeft een courant vloeroppervlak. Daarnaast bevindt zich aan de voorzijde van het object een koffiebar met uitgiftecounter, wat een mooie toevoeging is aan het horecaconcept.

Locatie
Aan de Raadhuisstraat bevinden zich verschillende winkels en horecazaken. De straat wordt drukbezocht door fietsers, wandelaars en door automobilisten. Aan de weg kan men parkeren en naast het object is een sportzaak en een Primera gelegen. Aan de voorzijde van het object kan er een terras worden geplaatst met circa 12 zitplaatsen. Hierdoor valt de horecazaak nog beter op vanaf de straatzijde.

Heemstede
De gemeente Heemstede is een welvarende gemeente. Inwoners hebben een hoog gemiddeld inkomen en de gemeente komt met het hoogste gemiddelde inkomen op de vijfde plek van Nederland. De gemeente heeft circa 28.000 inwoners op 1 januari 2023. De afgelopen jaren is het inwonersaantal toegenomen en meer dan de helft van de inwoners heeft een hoog opleidingsniveau.
In 2019 kwam Heemstede op de tweede plek om te wonen van beste gemeenten van Nederland. De inwoners van Heemstede zijn er trots op en ervaren Heemstede ook als een fijne plek. De naast gelegen gemeente, Haarlem bevond zich op plek 1.
De gemeente Heemstede heeft een rijke historie en een karakteristiek centrum. De gemeente beschikt over 100 rijksmonumenten en 49 gemeentelijke monumenten. Het object aan de Raadhuisstraat 28, Heemstede is zelf ook aangewezen als gemeentelijk monument. De Binnenweg en de Raadhuisstraat kenmerken zich samen door de grote diversiteit aan publieksgerichte voorzieningen.

Ligging
Het object is aan de rand van het gezellige centrum gelegen. De Binnenweg is de straat die grenst aan de Raadhuisstraat. Aan deze straat zijn ook verschillende winkels en horecazaken gelegen. Het centrum vormt zich langs deze weg en langs de Raadhuisstraat.

Bereikbaarheid
Coco Food & More is uitstekend bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Men kan voor de deur aan de straat parkeren en op 280 meter is de N201 gelegen, welke de provincie Noord-Holland en Utrecht met elkaar verbindt. Daarnaast is deze weg aangesloten op de A4. De dichtstbijzijnde bushalte is gelegen op 230 meter afstand en is gelegen aan de Provinciënlaan. De bushalte vertrekt vanaf Heemstede Station. Het treinstation is op circa 2,4 km gelegen.

Bestemming
Enkelbestemming Centrum – 1- Horecacategorie 1 en 2

Financiële informatie
Gunstige overnamesom, prijs op aanvraag.
De handelsnaam, inventaris en bedrijfsinrichting wordt niet aangekocht als ‘going concern’ wat inhoudt dat koper BTW over het gekochte verschuldigd is.
Verrekende kosten:  De doorlopende en vooruitbetaalde kosten die door verkoper vooruitbetaald zijn, zullen naar rato tussen partijen worden verrekend.

Huidige huurprijs bedraagt € 37.558,32 exclusief btw en exclusief servicekosten.
Huurovereenkomst
Bij overname van de bedrijfsinventaris, – inrichting en handelsnaam wordt er een nieuwe model huurovereenkomst Winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW gesloten. De huurovereenkomst is conform Raad van Onroerende Zaken 2022.
Inventaris:De gehele inventaris is volledig in eigendom.
Voorraad : De aanwezige voorraad valt buiten de vraagprijs en dient op de dag van overdracht tegen inkoopprijs te worden overgenomen.
Aanvaarding :In overleg

Juridische informatie
Personen in vaste dienst : nee
Alcoholwet: In het verleden gegund
Gebruiksvergunning: in het verleden gegund
Speelautomaten: nee
Vetvangput: ja , buitenzijde
Terras vergunning : ja
Brouwerij afname verplichtingen: nee
Brouwerij bruikleenovereenkomst: nee
Kettingbedingen: nee
Voorkeursrechten / Bijzondere bepalingen: nee
Leasecontracten: Nee
Legionella preventie: N.v.t.
Huur/huurkoopcontracten: Nee
Beslagen op inventaris of onroerende zaak: Nee
Brandpreventie goedgekeurd: opnieuw laten keuren
Warenwet goedgekeurd (https://www.nvwa.nl/): opnieuw laten keuren.
Boetes/overtredingen/lasten/dwangsommen: nee
Monument: ja gemeentelijk monument
Voldoet aan Wet Milieubeheer: ja

Tot slot
Dit object wordt collegiaal aangeboden met ForValue Vastgoedspecialisten

Kenmerken

Huurprijs bedrijfspand € 3130,= excl BTW per maand
Vraagprijs Exploitatie Gunstig, op aanvraag
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg
Bestemming Horeca, cat 1 en 2
Oppervlakte  93 m2
Situatie Begane grond en kelder
Ligging Centrum Heemstede

Direct contact opnemen?

Heeft u interesse in dit object?
Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op +31 (0)85 – 760 02 29 of info@horecaadviespartners.nl of klik op de oranje button.

Direct contact opnemen
Direct contact opnemen