Plattegrond Horeca
Plattegrond Horeca

Nieuwbouw horecapand op eigen grond!

Dit pand van in totaal ca. 216m² staat op de historische en pittoreske Landsmeerderdijk in Amsterdam-Noord, om de hoek van jachthaven
Kadoelenwerf, de Kadoelerbeek en op 7 minuten fietsen van de populaire NDSM werf. Bovendien staat het pand op eigen grond, dus u betaalt géén erfpacht. Een prachtige kans voor uw nieuwe horeca onderneming!

Het pand wordt naar verwacht eind 2024 opgeleverd in casco staat, met elektra- en watervoorzieningen tot aan de meterkast.
Het bestaat uit een souterrain (ca. 106m²), begane grond (ca. 73m²) en de eerste verdieping (ca. 37m²) en heeft ruimte voor een klein terras.

VOORZIENINGEN/BIJZONDERHEDEN
– Prachtige omgeving
– Eigen grond (geen erfpacht)
– Elektra- en wateraansluitingen
– Ruimte voor een (klein) terras

BESTEMMING
Horeca 3 en/of 4

Horeca van categorie 3 : Café, (café, bar en naar de aard daarmee vergelijkbare bedrijven) .

Horeca van categorie 4 : Restaurant (restaurant, koffie- en theehuis, lunchroom en naar de aard daarmee te vergelijken bedrijven

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
De Landsmeerderdijk bestaat sinds de 15e eeuw en lag toen aan het nog veel bredere IJ. De dijk bevindt zich in de gezellige wijk Kadoelen in Amsterdam-Noord, om de hoek van jachthaven Kadoelenwerf, de Kadoelerbeek en op 7 minuten fietsen van de populaire NDSM werf.
De bereikbaarheid van het pand is goed: het ligt op 5 minuten rijden naar de ring A10, 11 minuten fietsen naar metrohalte Noorderpark en 14 minuten lopen naar bushalte Kadoelenpad, vanwaar je in 6 minuten op station Noord bent en in 13 minuten op station Amsterdam Centraal.

PARKEREN
Openbaar onbetaald parkeren (beperkte parkeergelegenheid).

VRAAGPRIJS
€ 1.000.000,- v.o.n., excl. BTW

AANVAARDING/OPLEVERING
Geschat eind 2024.

CONTACTPERSONEN
Horeca Advies Partners
Johan Jonk

Kenmerken

Vraagprijs Registergoed € 1.000.000 V.O.N.
Oplevering Eind 2024
Concept Horeca
Bestemming Horeca cat 3 en 4
Oppervlakte horeca 215m2
Terras 1e verdieping
Ligging nabij jachthaven

Direct contact opnemen?

Heeft u interesse in dit object?
Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op +31 (0)85 – 760 02 29 of info@horecaadviespartners.nl of klik op de oranje button.

Direct contact opnemen
Direct contact opnemen