Download brochure
Download plattegrond

Franchise formule Mr. Sushi Schagen

Afhaal- en bezorgrestaurant Mr. Sushi ligt aan de Nieuwstraat aan de rand van het drukke centrum van Schagen, tegenover het overdekte winkelcentrum Makado Schagen. Dit winkelcentrum is de grootste in de directe omgeving en vervult daarmee een belangrijke regio functie. In de directe omgeving zijn naast winkels verder een groot aantal horecagelegenheden gevestigd, de passantenstroom is hiermee zeer goed te noemen. Met een centrale ligging met goede uitvalsmogelijkheden, is het een ideale locatie voor een afhaal-/bezorgonderneming, of voor ieder andere concept zeer geschikt.

De parkeermogelijkheden zijn uitstekend te noemen dankzij het ruime (gratis) parkeerterrein aan de overkant. Bij het gehuurde zijn tevens twee parkeerplaatsen aan de achterzijde inbegrepen.

Locatie
Schagen is een stad en gemeente in de provincie Noord-Holland. Ten zuiden van Schagen ligt Alkmaar (15 km) en de kust ligt 8,5 km ten westen.

Concept
Mr. Sushi Nederland is een snelgroeiend sushi take away & delivery concept met meer dan 60 vestigingen door heel Nederland. Ze staan voor kwalitatief hoogwaardige sushi en innovatie op het gebied van sushi bereiding en maaltijd bezorging. Met een goede prijs/kwaliteit verhouding en frisse stoere uitstraling staat Mr. Sushi aan de top van Nederlandse Sushi formules.

Deze locatie in Schagen heeft veel potentie en weinig concurrentie in de omgeving. Met de centrale ligging in de enige grote stad in de omgeving heeft Mr. Sushi hier een groot bezorggebied tot ca 15 km. rondom Schagen.

De bezorgtijden van Mr. Sushi Schagen zijn:
maandag – donderdag: 14.00 – 21.00 uur
vrijdag en zaterdag: 16.00 – 22.00 uur
zondag: 16.00 – 21.30 uur
Voor afhalen is Mr. Sushi dagelijks geopend van 14.00 tot 20.45 uur.

Indeling
De entree bevindt zich links van het midden van het pand. Via de entree kom je direct de verkoopruimte binnen, die dankzij de volledig glazen een grote lichtinval heeft. De ruimte bestaat uit 2 delen gescheiden door de bestelcounter. De wachtruimte is ongeveer 34 m² en de daarachter gelegen open productieruimte ca. 84 m². Hier staan de koelwerkbanken en friteuses, voorzien van professionele afzuiginstallatie.
Achterin de ruimte bevindt zich de spoelkeuken en zijn er verschillende aparte ruimtes. Hier treft u een royale opslag van ca. 19 m², een kantoor van ca. 22 m², een technische-/opslag van 4,3 m², de toiletten en een pantry/ kitchenette van ca. 8 m² met daarin de achterdeur die leidt naar een binnenplaats met twee eigen parkeerplaatsen.

Bijzonderheden
* ruim, licht pand
* goede zichtlocatie
* inventaris is in zeer goede staat
* mogelijkheden voor ander conceptJuridische informatie :

Het bedrijf is vrij van afname en leveranciersverplichtingen.
Er zijn geen personeelsverplichtingen.
Geen bruikleenovereenkomsten/lease contracten die niet opgezegd kunnen worden.

Bestemmingsplan
Horeca categorie 1: een complementair horecabedrijf dat is gericht op het hoofdzakelijk overdag verstrekken van (niet of licht alcoholhoudende) dranken en eenvoudige etenswaren aan bezoekers van andere functies, met name functies als centrumvoorzieningen en dagrecreatie, zoals een automatiek, broodjeszaak, cafetaria, croissanterie, koffiebar, lunchroom, ijssalon, petit-restaurant, snackbar, snackkiosk, tearoom, traiteur en/of een naar de aard en invloed op de omgeving daarmee gelijk te stellen horecabedrijf.

Financiële gegevens
De vraagprijs van de bedrijfsexploitatie inclusief franchise rechten Mr. Sushi bedraagt € 59.500,=
De huurprijs van het registergoed bedraagt € 30.000,= per jaar (geen btw).

Dit object wordt u in collegiale samenwerking aangeboden met Klaassen Horecamakelaardij.

CONTACTPERSOON
Johan Jonk

Kenmerken

Huurprijs bedrijfspand € 2500,= excl BTW per maand
Vraagprijs Exploitatie en Franchise rechten € 59.500,=
Oppervlakte BVO 171m2
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg
Bestemming Horeca cat 1 (dagzaak)
Situatie Begane grond
Ligging Centrum

Direct contact opnemen?

Heeft u interesse in dit object?
Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op +31 (0)85 – 760 02 29 of info@horecaadviespartners.nl of klik op de oranje button.

Direct contact opnemen
Direct contact opnemen