Download brochure
Download plattegrond

Restaurant Dine with Florian

Goed lopend restaurantconcept tegen lage instapkosten.
Dine with Florian is een goed lopend restaurantconcept dat onderdeel uitmaakt van het luxe 4- sterren design hotel The Florian Hotel Amsterdam Schiphol. Het horecabedrijf is gelegen aan de Kruisweg 609 in Hoofddorp, op circa 3 km afstand van Schiphol Airport en circa 14 km afstand van Amsterdam. Vanwege de ligging wordt het restaurant en hotel jaarlijks drukbezocht door zakelijke en vrijetijdsgasten. Verhuurder biedt het restaurantgedeelte te huur aan en de volledige restaurantinventaris wordt aangeboden middels een pachtconstructie.

Doorgestyled tot in de puntjes
Het restaurant heeft een bijzondere en opvallende inrichting. Vanwege de lichtkoepel boven het restaurant is er mooi lichtinval, wat maakt dat gasten graag in het restaurant verblijven. Het restaurant beschikt over circa 148 zitplaatsen verdeeld over verschillende ‘zithoekjes’. Er is een leuk zitgedeelte bij de bar, er zijn gezellige bankjes met tafels, knusse zithoekjes en trendy tafels. Het restaurant is doorgestyled tot in de puntjes en is erg fotogeniek.

Succesvol restaurant met omzetpotentie
Verhuurder en hoteleigenaar heeft op dit moment zijn focus op het hotel. Om het beste resultaat te halen uit zowel Dine with Florian als The Florian Hotel is verhuurder op zoek naar een bevlogen ondernemer. Het hotel heeft een goede bezettingsgraad en dit heeft een positieve invloed op de omzet van het restaurant. Naast dat het al een succesvol restaurant betreft, kan de potentie nog verder worden benut. De verwachting is dat de omzet bijna kan verdubbelen wanneer er aanvullende marketingactiviteiten worden uitgevoerd, er 100% focus is voor het restaurant en er dagelijkse aansturing is voor het personeel. Kortom, verhuurder is op zoek naar een ervaren horecaprofessional, die de kansen ziet liggen en deze met volle overtuiging aanpakt.

Selectiegesprekken
Vanwege de intensieve(re) samenwerking met verhuurder en tevens hoteleigenaar is het belangrijk dat er een wederzijdse klik is. Derhalve vindt er een selectiegesprek plaats. In dit gesprek moet blijken dat u beschikt over:

  • −  minimaal vijf jaar werkervaring als leidinggevende in een grootschalig restaurant;
  • −  goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • −  de competenties: gastvrijheid, oplossingsgericht, gedreven, optimistisch, communicatief, verantwoordelijk.
  • −  drie positieve referenties van leidinggevende en/of compagnons.Tijdens het selectiegesprek vragen wij u ook een uitgebreid financieel plan toe te lichten met een omzetprognose voor de komende drie jaar, waaruit een stabiele omzetgroei blijkt. De omzetprognose wordt onderbouwt met concrete plannen en doelstellingen.

Huurovereenkomst en pachtovereenkomst

De huurovereenkomst is op basis van een tijdelijke huurovereenkomst op basis van het ROZ model huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 en 301 lid 1 BW’. De huurperiode bedraagt 2 jaar.

De huurprijs bestaat uit een minimum huurprijs (de ‘basishuurpijs’) en een omzetgerelateerde huurprijs. De basishuurprijs bedraagt € 70.000,- exclusief btw per jaar. Indien en voor zover de omzet- gerelateerde huurprijs in enig boekjaar van huurder leidt tot een hogere huurprijs dan de basishuurprijs is de omzetgerelateerde huurprijs 10% van de jaarlijkse bruto-omzet gerealiseerd. De stook- en servicekosten bedragen gezamenlijk € 2.000,- per maand op basis van een voorschot.

Dit op basis van een nieuwe huurovereenkomst, model huurovereenkomst Winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:290 BW (conform de Raad van Onroerende Zaken).

De pachtovereenkomst is onlosmakelijk verbonden met de huurovereenkomst en de pachtprijs bedraagt € 18.750,- per jaar.

Interesse in een bezichtiging? Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak.

CONTACTPERSOON
Johan Jonk

Kenmerken

Pachtprijs Exploitatie € 17.500,=
Huurprijs Registergoed € 70.000,= per jaar
Oppervlakte BVO 402m2
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg
Bestemming Horeca
Situatie Begane grond
Ligging In Hotel The Florian

Direct contact opnemen?

Heeft u interesse in dit object?
Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op +31 (0)85 – 760 02 29 of info@horecaadviespartners.nl of klik op de oranje button.

Direct contact opnemen
Direct contact opnemen