Download brochure
Download Begane Grond
Download Kelder

Casco Horecapand te Amsterdam 

Te midden van de bruisende Witte de Withstraat bieden wij deze casco winkel/-(horeca)bedrijfs- ruimte aan. Een unieke kans voor u als ondernemer om uw bedrijf te starten in een van de meest levendige en cultureel diverse wijken van Amsterdam.

Omdat de ruimte volledig casco is biedt dit eindeloze mogelijkheden voor uw creatieve visie. Een blanco canvas om de begane grond en kelder van in totaal circa 102 m2 naar uw wens in te richten.

Gelegen in de levendige en trendy Admiralenbuurt met een gevarieerd aanbod aan eetgelegenheden, bars, galeries, boetiekjes maar ook de vele woongebouwen en kantoren biedt het kansen voor allerlei soorten invulling. Denk aan uw eigen lunchroom, bistro of café́ of bijvoorbeeld uw winkel of dienstverlenend bedrijf.

De hoekligging zorgt voor een uitstekende zichtbaarheid van uw bedrijf en door de grote dichtheid van inwoners en een divers publiek heeft de locatie een uitstekend potentieel.

Om nog maar eens terug te komen op de vele mogelijkheden: eigenaar biedt u de mogelijkheid de winkel-/(horeca)bedrijfsruimte te huren of eigenaar te worden door overname van het appartementsrecht.

Kenmerken

Locatie: Witte de Withstraat 137 1057 XS Amsterdam
Bouwjaar:
Omstreeks 1918 (BAG-viewer)
Bestemming
Gemengd – 2 met de functie- aanduiding horeca van categorie 3
Oppervlakte
– begane grond: 51 m2 VVO – kelder: 51 m2 VVO

Indeling
Het geheel beschikt over een oppervlakte van in totaal circa 102 m2 VVO verdeeld over de begane grond en de kelder.
Men komt binnen op de hoek van de Witte de Withstraat en de Jan van Riebeekstraat. Een vaste trap aan de achterzijde geeft toegang tot de kelderruimte. Zowel de begane grond als kelderruimte zijn gezien de bestemming effectief te gebruiken voor bijvoorbeeld winkel, dienstverlening of horeca.

Het pand bevindt zich op een uitstekende zichtlocatie op de hoek van de Witte de Withstraat en de Jan van Riebeekstraat in de Admiralenbuurt van Amsterdam-West. De populaire Admiralenbuurt wordt gekenmerkt door een combinatie van wonen, werken en winkelen. In de directe omgeving bevinden zich naast vele woon- gebouwen, diverse kantoren, winkels, hotels en onder andere het
Erasmuspark. Op slechts enkele meters afstand bevinden zich daarnaast vele trendy café́ s en restaurant die gedurende de gehele dag zorgen voor levendigheid.

De buurt is goed verbonden met de rest van de stad dankzij de nabijgelegen Jan Evertsenstraat, een belangrijk onderdeel in het verkeer van Amsterdam. Bus en tramhaltes met directe verbindingen naar onder andere het centraal station bevinden zich op slechts enkele meters loopafstand.

De A10 is per auto in slechts 5 minuten te bereiken. Parkeren kan aan straat of in een van de vele nabijgelegen parkeergarages (hier geldt betaald parkeren).

Bestemming:
Het object is gelegen in het gebied waar bestemmingsplan ‘De Baarsjes’ van toepassing is. De enkelbestemming is ‘Gemengd – 2’ met de functieaanduiding ‘horeca van categorie 3’. Het is daarmee bestemd voor:
– detailhandel, niet zijnde een supermarkt, inclusief ondergeschikte horecahoreca
– consumentverzorgende dienstverleningdienstverlening
– publieksgerichte zakelijke dienstverleningdienstverlening
– maatschappelijke dienstverlening, inclusief bijbehorende ondergeschikte horeca;
– kantoren;
– galeriën;
– bedrijven uit categorie I en II met uitzondering van garagebedrijven; – horeca van categorie 3 en 4.

Horeca 3
Café (café, bar en naar de aard daarmee te vergelijken bedrijven)

Horeca 4
Restaurant (restaurant, koffie- en theehuis, espressobar, lunchroom, juicebar en naar de aard daarmee te vergelijken bedrijven)

Kadaster
Kadastrale aanduiding:Gemeente Sloten Noord-Holland Sectie C
Complexaanduiding 11095 Appartementsindex 3
Omschrijving: Wonen (appartement)
Vereniging van Eigenaren: Vereniging van Eigenaars Witte de Withstraat 133-137 en Jan Vanriebeekstraat 1-5 te Amsterdam
Maandelijkse bijdrage: € 251,82
Publiekrechtelijke beperking: Huisvestingswet 2014: Vaststelling huisvestingsverordening inzake vergunningenstelsel splitsing
Erfpacht: Voortdurend recht van erfpacht, afgekocht voor de periode van 1 maart 2006 tot en met 29 februari 2056.

Financiële informatie
Huur
In geval van verhuur bedraagt de huurprijs € 30.000,- exclusief btw en eventueel verschuldigde meerpremie opstalverzekering per jaar.
Uitgegaan wordt van een model huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW conform de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).
– Huurtermijn van 5 + 5 jaren
– Een waarborgsom ter grootte van drie maanden huur + btw en eventuele servicekosten/meerpremie
– De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand
– Nutsvoorzieningen op naam en voor rekening van huurder
– Indexering voor het eerst één jaar na ingangsdatum

Koop

De vraagprijs voor de onroerende zaak is bepaald op € 475.000,- kosten koper en is exclusief eventueel verschuldigde btw. De onroerende zaak wordt overgedragen in de staat waarin deze zich bevindt, inclusief alle onzichtbare gebreken, op basis van het “as is, where is” principe. Koper aanvaardt de huidige bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand van de onroerende zaak in alle opzichten. Koper heeft ter zake van deze staat van de onroerende zaak geen enkele aanspraak, hoe ook genaamd, jegens verkoper.

Wijze van oplevering

In geheel wordt leeg en ontruimd opgeleverd. In geval van huur conform een casco huursituatie. De datum van oplevering geschiedt in overleg, per direct beschikbaar.

Verrekende kosten
De doorlopende en vooruitbetaalde kosten die door verkoper zijn vooruitbetaald zullen naar rato tussen partijen worden verrekend.

Energielabel
Het object beschikt over een energielabel G, geregistreerd op 21 september 2018 en geldig tot 19 september 2028.

Biedingen
Indien u naar aanleiding van deze en eventueel aanvullend verstrekte informatie geïnteresseerd bent om het appartementsrecht aan te kopen of te huren nodigen wij u uit tot het uitbrengen van een voorstel. Voorwaarden, voorbehouden en goedkeuring dienen duidelijk in het voorstel te worden vermeld.

Voorbehoud
Alle activiteiten in relatie tot de voorgenomen verkoop en koop of verhuur en huur zijn te allen tijde onder voorbehoud van goedkeuring verkoper/verhuurder.

CONTACTPERSOON

Horeca Advies Partners
Johan Jonk

For Value Vastgoedspecialisten
Matthias Jonkman

Kenmerken

Huurprijs bedrijfspand € 30.000,=per jaard
Vraagprijs Registergoed € 475.000,= k.k.
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg
Bestemming Horeca 3, 4
Soort bouw Bestaand
Oppervlakte horeca 102 m2
Situatie Begane grond, Kelder
Ligging Centrum

Direct contact opnemen?

Heeft u interesse in dit object?
Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op +31 (0)85 – 760 02 29 of info@horecaadviespartners.nl of klik op de oranje button.

Direct contact opnemen
Direct contact opnemen