DutchEnglish
Horecabedrijf verkopen met HAP Horecamakelaardij

Wij regelen de complete verkoop van A tot Z!

Uw horecabedrijf verkopen?

U weet het zeker! U gaat uw horecabedrijf verkopen. Een gebeurtenis die niet regelmatig voorkomt. En daarom is een professionele én bovendien deskundige aanpak van groot belang! Want alleen zo kunt u optimaal rendement behalen met de verkoop van uw horecabedrijf.

Bij HAP Horecamakelaardij hebben wij alle expertise in huis om te zorgen voor een geslaagde verkoop van uw horeca. Wij regelen alles van A tot Z. Van de taxatie tot aan de brochures en bezichtigingen. Bovendien hebben wij de afgelopen jaren een breed relatienetwerk opgebouwd, waardoor wij uw horecabedrijf snel bij de juiste personen onder de aandacht brengen. 

En dat alles op basis van “No Cure, No Pay”.

Dus: snel, vakkundig en zorgeloos uw horecabedrijf verkopen?

Doe direct een gratis waardebepaling!
Jeroen Pontenagel

Wilt u weten wat uw horecabedrijf waard is? Neem dan direct contact met ons op voor een GRATIS waardebepaling! 

Waarom HAP Horecamakelaardij?

Wij werken landelijk vanuit drie regiokantoren

Meer dan 20 jaar ervaring

Wij opereren landelijk

To the point object informatie

Onafhankelijke dealmaker

Een groot netwerk

No cure no pay

Betrokken, integer en flexibel

Wij hebben een groot netwerk voor de verkoop!

Wij maken gebruik van een groot netwerk om uw horecabedrijf te verkopen. En beschikken over een database met een groot aantal mogelijk potentiële kopers. Zo kunnen wij uw horecapand snel bij de juiste mensen introduceren.

Bij de verkoop zorgen wij dat uw horecabedrijf goed op de kaart wordt gezet, zowel landelijk als lokaal. Want alleen zo kunnen wij een groot publiek bereiken. Dit doen wij door het plaatsen van uw horecabedrijf op diverse horeca verkoop sites en natuurlijk op onze eigen website!

Is er een potentiële koper gevonden? Dan brengen wij u met hem in contact, zodat het verkopen een stuk makkelijker wordt.

restaurant kopen

Hotel verkopen

Staat u op het punt om uw hotel te verkopen? Wij van HAP Horecamakelaardij hebben meer dan 20 jaar ervaring als het gaat om de verkoop van uw hotel of andere horecagelegenheid. En kunnen voor u bemiddelen bij de verkoop in heel Nederland.

Wij hebben een ruim netwerk van potentiële kopers, waardoor wij uw hotel snel aan de juiste mensen kunnen voorleggen.

Als dé horecamakelaar in Nederland helpen wij u graag bij de bemiddeling en geven u advies over de verkoop van uw hotel. Wij werken altijd op basis van ‘no cure, no pay’.

Direct uw horecabedrijf verkopen?

U kunt ons bellen op +31 (0)85 – 760 02 29 of e-mailen naar info@hap-horecamakelaardij.nl

Checklist voor het verkopen van uw horecazaak

Als u uw horecabedrijf gaat verkopen is het fijn om te weten waar u op moet letten bij de verkoop. U kunt denken aan het beëindigen of wijzigen van lidmaatschappen en leasecontracten, maar bijvoorbeeld ook vergunningen bij de gemeente, de overeenkomsten met leveranciers en bouwers en ook het wijzigen van de inschrijving in het handelsregister bij de KvK.

Wij hebben een checklist voor u opgesteld, zodat u in één oogopslag kunt zien aan welke dingen u moet denken bij het verkopen van uw horecagelegenheid.

Download checklist

Restaurant verkopen

Een restaurant verkopen? Wat komt daar allemaal bij kijken? Wat moet geregeld worden? Is het verstandig om een horecamakelaar in de handen te nemen? Dit is zeker het overwegen waard. Wij hebben naast de ruime ervaring, ook een groot netwerk binnen de horecabranche.

Het pluspunt van een samenwerking met HAP Horecamakelaardij als het gaat om de verkoop van uw restaurant, is dat wij bekend zijn binnen de horecabranche, kennis van de markt hebben én wij de afgelopen jaren al veel bemiddelingen met succes hebben afgerond.

Wij weten wat het belang is in het proces van de verkoop van uw restaurant en waar de prioriteiten liggen. Naast een goede prijs voor uw horecabedrijf is het ook prettig als het traject en verkooponderhandelingen op een goede én professionele manier verlopen. Dat u met een tevreden gevoel terugkijkt op de verkoop van uw restaurant.

Zoekt u een partij die u begeleidt bij de verkoop van uw restaurant? Neem dan contact met ons op!

Wat vinden klanten van onze dienstverlening?
HAP Horecamakelaardij kan ik zeker aanraden. Ze zijn flexibel, eerlijk en denken met je mee.
Atacan Uslu (Corendon Hotels & Resorts)
Jeroen is een echte vakman. Hij werkt adequaat en is overal van op de hoogte. Zijn all round kennis komt goed te pas bij het opstellen van ingewikkelde contracten. Zo maakt hij ook dit onderdeel van het proces begrijpelijk voor iedereen.
Theo Miedema (Haven van Zandvoort)
Ik had allerlei vragen rondom het ondernemen op een strand. Had HAP Horecamakelaardij niet direct een antwoord, dan gingen ze erachteraan. Adequaat en zeer prettig!
Wessel Teune (Beachclub Nius)
De communicatie is kort en bondig. Jeroen Pontenagel is makkelijk bereikbaar en heeft een flexibele instelling. Zeer prettig voor drukke ondernemers!
Aagtje Docter (Beachclub No5)
Op aanraden van een collega-ondernemer kwamen we terecht bij Jeroen Pontenagel van HAP Horecamakelaardij. Jeroen is een bekende uit de Zwolse horeca en had de verkoop van die bewuste ondernemer ook succesvol begeleid. Het gevoel was meteen goed, dus we hebben niet verder gezocht!
Ton en Annette van Riele (Grand Café Public)
Een professionele overname en vastgoed adviseur. Voor mij onmisbaar bij een horeca overdracht.
Paula de Winter
Hap is een gespecialiseerde horeca makelaar. Jeroen heeft een hele mooie locatie voor ons gevonden, waar wij nu 2 jaar ons restaurant met veel plezier runnen. Hij heeft verstand van de markt en geeft een eerlijk advies.
Hermanus Bloemen
De horecamakelaar met een persoonlijke benadering. Zelfs een wiegje cadeau gekregen voor ons eerste kindje. Mijn horecazaak gekocht van en verkocht met HAP.
Lotte Berkelmans
Een verduidelijkend adviesgesprek met één van onze makelaars?
Geheel vrijblijvend en kosteloos een oriënterend gesprek met u over de mogelijkheden.
Open chat
Hulp nodig?
Hallo,
Kunnen wij je helpen?