DutchEnglish
/
Vastgoedbeheer voor de huurder
HAP staat voor u klaar!
/

Wij ondersteunen huurders in deze moeilijke tijden

Het Coronavirus heeft grote impact op onze maatschappij. En dit heeft enorme gevolgen voor de solvabiliteit en liquiditeit van uw onderneming met alle mogelijke gevolgen van dien. Moet u van de huisbaas nog “gewoon” de huur doorbetalen? Hoe moet u hier nu mee omgaan? Er zijn tal van vragen waarmee u op korte termijn geconfronteerd kan worden.

HAP Horecamakelaardij heeft jarenlange ervaring in de branche waardoor er zelfs voor de meest onvoorziene en ongewone situaties bij ons een scenario klaar ligt.

Mocht u het als huurder moeilijk vinden om het gesprek aan te gaan met uw verhuurder over de huidige situatie en bijvoorbeeld het uitblijven van huurbetalingen of wordt er onredelijke druk op u uitgeoefend dan kunt u contact met ons opnemen. Wij kunnen ontzorgen en functioneren graag als uw belangenbehartiger en penvoerder.

Als horecaondernemer wilt u bezig zijn met uw product en niet met randzaken. Uw pand is het visitekaartje van uw bedrijf. In de horeca wordt echter 85% van de horecapanden gehuurd. U bent op allerlei vlakken afhankelijk van uw verhuurder en dat kan ten koste gaan van uw bedrijfsvoering.

Zo komt het regelmatig voor dat een ondernemer het lastig vindt om zijn verhuurder aan te spreken op onderhoud. Een goede relatie met uw huurbaas is immers ook belangrijk.

Lastiger wordt het wanneer het gehuurde pand niet aan de wettelijke eisen voldoet of wanneer uw huur te hoog is. Hoe dringt u door bij uw verhuurder als deze niet thuis geeft.

HAP Horecamakelaardij is gespecialiseerd in dit soort vraagstukken. Inmiddels ondersteunen wij meer dan 120 horecaondernemers door het hele land.

Geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen doen?

U kunt ons bellen op +31 (0)85 – 760 02 29 of e-mailen via info@hap-horecamakelaardij.nl.

Direct een afspraak maken?
Open chat
Hulp nodig?
Hallo,
Kunnen wij je helpen?