DutchEnglish
/
Vastgoed in Overijssel
HAP staat voor u klaar!
/

Verkoop van vastgoed in Overijssel

Waar begin je als je een horecabedrijf wilt verkopen? De meeste ondernemers maken dit complexe traject maar één of enkele keren in hun carrière mee. De horecamakelaars van HAP Horecamakelaardij doen de hele dag niets anders en zijn zeer actief in Overijssel.

Hoe wordt een reële vraagprijs vastgesteld? Welke strategie kies je en welke verkoopkanalen bestaan er. De presentatie van je bedrijf is ontzettend belangrijk, maar net zo belangrijk is een onberispelijk regionaal en landelijk netwerk van zoekers. Dit geldt zeker voor ons netwerk in Overijssel en de omgeving van Zwolle.
Wij hebben daarnaast jarenlange ervaring, verstand van zaken en uitstekende referenties van gerenommeerde opdrachtgevers. Dit maakt dat de verkoopprocedure effectief en zorgvuldig uitgevoerd wordt.

Er speelt namelijk veel meer dan prijs alleen bij een verkoop. Zo zijn er zijn namelijk altijd fiscale, juridische en emotionele belangen die meespelen in het proces. Mocht je nadenken over een eventuele verkoop, bel ons dan. Een zorgvuldige voorbereiding kost namelijk tijd en de ervaring leert dat, als de verkoopbeslissing is genomen, de verkoop ook op korte termijn mag geschieden.

Onze vakkennis, kennis van de markt, discrete en effectieve werkwijze hebben er in korte tijd voor gezorgd dat wij een speler van formaat zijn geworden binnen de Nederlandse horecamakelaardij. Combineer dit met goede referenties en concurrerende tarieven en je weet waarom je ons moet uitnodigen voor een kennismaking. Juist nu.

Wij zijn namelijk het middel om jou doel – de verkoop van jou horecabedrijf tegen de juiste voorwaarden – te realiseren.

Direct een afspraak maken?
Open chat
Hulp nodig?
Hallo,
Kunnen wij je helpen?