Download plattegrond
Download brochure

Laat je verbazen door dit bijzondere en veelzijdige horecabedrijf! Guesthouse Lazey!

Guesthouse Lazey is een charmante accommodatie die dienst doet als B&B en groepsaccommodatie. De negen gezellige slaapkamers, allen voorzien van een nette badkamer, zijn goed onderhouden en hebben allemaal een terrasje aan de voorzijde.

Op iedere kamer is een televisie, een garderobekast, een stoel en een dressoir aanwezig. Elke kamer heeft toegang tot een eigen terrasje.

Daarnaast is er een stijlvolle salon, prachtige tuin en semiprofessionele keuken. In de salon is het heerlijk vertoeven, deze is toegankelijk voor iedereen. Hier wordt ‘s morgens ook het ontbijt geserveerd.

De ligging, op een vakantiepark nabij Voorthuizen, maakt het bedrijf met recht uniek!

Voorthuizen is strategisch gelegen. Grenzend aan de rand van de Veluwe en met verschillende leuke en knusse plaatsen in de directe omgeving is dit dé plek voor de binnenlandse toerist die lekker centraal in het land op vakantie wil.

Grotere steden als Amersfoort, Arnhem en Utrecht zijn namelijk gemakkelijk te bereiken. Guesthouse Lazey ligt aan de oostzijde van Voorthuizen en daarmee is het letterlijk maar 1 minuut fietsen tot je in de bossen bent (Wilbrinkbos).

Dit charmante bedrijf is nu zonder verplichtingen over te nemen. Wie grijpt deze kans?

Vraagprijs                  € 405.000,= k.k.
Registergoed omvattende het bedrijfspand, parkeerplaats, erf, ondergrond en overige aanhorigheden alsmede de in het registergoed gevoerde bedrijfsexploitatie omvattende de bedrijfsinrichting, inventaris, handelsnaam, website en goodwill

Aanvaarding: In overleg
Voorbehoud: Gunning eigenaar
Referentienummer: B100585

HAP Horecamakelaardij
+31(0)85 760 0229
info@hap-horecamakelaardij.nl

CONTACTPERSOON
Jeroen Pontenagel
jeroen@hap-horecamakelaardij.nl

360 graden foto

Kenmerken

Prijs € 405.000,= k.k.
Aangeboden sinds mei 2022
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg
Bestemming Horeca
Soort bouw Bestaand
Oppervlakte perceel 1.228 m²
Aantal bouwlagen 1

Direct contact opnemen?

Heeft u interesse in dit object?
Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op +31 (0)85 – 760 02 29 of info@hap-horecamakelaardij.nl of klik op de oranje button.

Direct contact opnemen
Direct contact opnemen