Discreet in verkoop:

Prachtig horecabedrijf op de gezelligste plek van een zeer bekende watersportplaats in Friesland.
Ligging: De plaats telt circa 11.000 inwoners, maar de honderdduizenden toeristen uit binnen en buitenland (voornamelijk België en Duitsland) transformeren dit watersportplaatsje vanaf de lente tot en met de herfst tot een van de drukst bezochte plekken van ons land. De omgeving kenmerkt zich door een diversiteit aan horeca en detailhandel in combinatie met woningen. Voor het bedrijf is gelegenheid om je boot aan te leggen.

Omschrijving: Enkele jaren geleden getransformeerd naar het huidige horecabedrijf. Het betreft een markant hoekpand met zowel een terras voor de deur als aan de overzijde van de straat. De openslaande deuren en de uitstraling van het terras nodigen uit om hier te komen.
De huidige eigenaren hebben dit horecabedrijf van niks opgebouwd tot wat het nu is. De gebruikte materialen zijn overwegend luxe en van goede kwaliteit. De staat van de inventaris is goed. De omzetten zijn door de jaren heen sterk gestegen en bevinden zich thans op circa 1,5 mio. De kostenstructuur is goed te noemen. De huurprijs is erg laag voor de gerealiseerde omzetten.
Het bovengelegen appartement kan in de toekomst wellicht bij het bedrijf betrokken worden om zo de verkoopruimte te vergroten! Kortom een perfecte en markante centrumlocatie geschikt voor een (ervaren) horecaondernemer of als toevoeging aan iemands bestaande horecaportefeuille!

Capaciteit: Binnen circa 80 zitplaatsen: Bar circa 10 zitplaatsen; Terras circa 150 zitplaatsen.

Meer informatie wordt verstrekt na een gesprek met de betreffende horecamakelaar en het tekenen van een geheimhoudingsverklaring.

Verkoop/Verhuur
Overname bedrijfsexploitatie: Op aanvraag.
Bedrijfsinrichting, inventaris, handelsnaam, website, huurrechten en aanwezige goodwill.

Aanvaarding: per direct
Huurprijs bedrijfspand: € 45.000,= per jaar (excl. BTW)
Huurperiode:  10 + 5 jaar (ROZ-model Winkelruimte versie 2008)
Ingangsdatum: 1 januari 2013
Huurborg: Thans € 7.800,=
Servicekosten: N.v.t.
Promotiekosten: N.v.t.
Voorbehoud: Goedkeuring eigenaar/verhuurder
Referentienummer: B100350

CONTACTPERSOON
Jeroen Pontenagel
jeroen@hap-horecamakelaardij.nl

Kenmerken

Prijs € Op aanvraag
Aangeboden sinds Januari 2020
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg
Bestemming Horeca
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlakte 260 conform BAG
Aantal bouwlagen 2
Ligging Centrum

Direct contact opnemen?

Heeft u interesse in dit object?
Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op +31 (0)85 – 760 02 29 of info@hap-horecamakelaardij.nl of klik op de oranje button.

Direct contact opnemen