Download plattegrond
Download brochure

Omschrijving

Ligging:
Noordbeemster is het kleinste van de vier dorpen in de Beemster, hoewel het qua aantal inwoners ongeveer gelijk ligt aan Westbeemster. Noordbeemster is ontstaan als een lint van huizen en boerderijen. Daartussen ontwikkelden zich winkels, een school en een café. Het dorp heeft altijd het uiterlijk gehad van de oude buurten die in de Beemster waren ontstaan.

De Beemster
De Beemster is een gemeente in de provincie Noord Holland met circa 9.000 inwoners. De gemeente Beemster maakt deel uit van de stadsregio Amsterdam. Binnen de Beemster liggen de dorpen Middenbeemster, Noordbeemster, Westbeemster en Zuidoostbeemster. Sinds 1999 staat de gehele Beemster op de UNESCO werelderfgoedlijst.

Dankzij de vruchtbare grond heeft de Beemster zich sterk ontwikkeld als agrarisch gebied. De korte afstand tot Amsterdam en de grote woningen trekken veel kopers van buiten naar de Beemster. Dit maakt dat de Beemster van een werkomgeving steeds meer een woonomgeving wordt. De Beemster kent diverse faciliteiten, waaronder een 9 holes golfbaan en sinds 2013 Fort Resort Beemster, een groot saunacenter met hotelfaciliteiten.

Object
Type:  Restaurant
Kijk voor een compleet beeld van de bedrijfsmogelijkheden http://www.stoerindebeemster.nl

Omschrijving:
Het pand heeft verschillende ruimtes, het restaurant (60 personen), het koetshuis (40 personen), de voorkamer met bar (30) personen en bij mooi weer kan er gegeten worden op de veranda (16 personen) of het ruime terras ( 100 personen).

Door het grote vloeroppervlak van circa 345m² biedt het pand vele mogelijkheden, naast het gebruik als restaurant is het tevens een uitstekende locatie voor welk feest dan ook.

Oppervlaktes:
Restaurant, bar en toiletten   172m²
Stoere Kamer (koetshuis)        72m²
Keuken                                         50m²
Bijkeuken/opslag en kelder     25m²
Veranda                                       25m²
1e verdieping                             110m²

Het totale perceel meet  1.468 m²

Algemeen
Modern ingericht restaurant. Er wordt momenteel gewerkt menu’s of a la carte. De kaart wisselt 4 x paar jaar. Stoer in de Beemster is een ideale  locatie voor een lunch, zakenlunch, high tea, of high wine op slechts een kwartier afstand van Purmerend, Hoorn en Alkmaar. In de “Stoere Kamer” is privat – dining mogelijk voor kleine groepen tot 45 personen. Daarnaast is het pand door zijn fantastische landelijke ligging, midden in de Beemsterpolder tevens uitstekend geschikt voor het geven van feesten partijen van welke aard dan ook.

Historie:
Het restaurant is gevestigd in een oud pand dat in 1725 gebouwd is als schooltje en daarna jarenlang gediend heeft als uitspanning voor de plaatselijke bevolking. Sinds 1983 is hier een restaurant gevestigd. Eerder heette dit restaurant De Beemster Hofstee. Vanaf 2014 exploiteert de huidige eigenaar onder de naam “Stoer in de Beemster” de zaak wordt verkocht omdat de eigenaar nog een bedrijf heeft en de combinatie van beide zaken blijkt in de praktijk te moeilijk. Het pand wordt te huur aangeboden waarbij een overname wordt gevraagd voor de bedrijfsinrichting en inventaris die in nieuwstaat verkeert.

Bereikbaarheid:  Goede verbinding via A7 en via provinciale wegen N243 en N244. Slechts  10 minuten vanaf Purmerend, Hoorn en 15 autominuten vanaf Alkmaar.

Capaciteit:   Het restaurant heeft 130 zitplaatsen.

Installaties: 
Verwarming : CV ketel met radiatoren
Electrisch : Goedgekeurde installatie met aardlekschakelaar en krachtstroom
Water      : Door middel van een boiler
Riolering  : aangesloten op het openbaar riool
Alarminstallatie : Aanwezig en doorgeschakeld naar centrale
Luchtbehandeling : Aanwezig
Waterontharder : Aanwezig

Parkeren:  Gratis voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein
Bestemming: Bestemmingsplan dossier NL.IMRO.0370.2012BPbuitengebied
Terras:  100 zitplaatsen op het terras en veranda
Bijzonderheden:  Zeer geschikt als trouw of feestlocatie.

Doelgroep:  Zakelijke markt, mensen uit de regio, families, gezinnen met kinderen en toeristen.  Daarnaast  is het een uitstekende locatie voor bruiloften,  feesten en partijen van welke aard dan ook.

Openingstijden:  Dinsdag tot en met zondag vanaf 12.00 uur.

Juridische informatie
Rechtsvorm: Besloten Vennootschap.
Transactievorm:  Een zogeheten activa/passiva transactie (waarbij de bestaande handelsschulden en-vorderingen voor rekening en risico van de huidige eigenaar blijven) is eveneens mogelijk.
Drank- en Horecawet: Er is een drank- en horecavergunning afgegeven.
Terrasvergunning:  Afgegeven.
Brandveiligheid:  Het bedrijf voldoet volgens de eigenaar aan alle gestelde eisen. Er is een goedgekeurde brandpreventie.
Brouwerijverplichtingen:  Er zijn geen brouwerijverplichtingen.
Speelautomatenverplichting:  Er is geen speelautomatenverplichting van toepassing.
Huur/bruikleenovereenkomst: Op het koffieapparaat zit een leaseovereenkomst. De overige inventaris is in eigendom.
Inrichtingseisen:    Het bedrijf voldoet volgens opgave van de opdrachtgever aan de gestelde inrichtingseisen conform de Drank en Horecawet.
Personeel: Er  is personeel in dienst dat conform de wet (Artikel 7:662 BW e.v.) dient te worden overgenomen.
Wet milieubeheer: De melding in het kader van de AMvB Horecabedrijven is gedaan. De inrichting valt onder de werking van het nieuwe Besluit Horeca, Recreatie en Sport. Er is een vetvangput aanwezig.

Voorbehoud:                               Goedkeuring eigenaar/verhuurder

Kenmerken

</tr

Huurprijs bedrijfspand
Aangeboden sinds Februari 2018
Status Verhuurd
Aanvaarding In overleg
Bestemming Horeca
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlakte 345 m²
Aantal bouwlagen 1
Adres Middenweg 48 Noord Beemster
Ligging Landelijke omgeving
Bijzonderheden Koop registergoed bespreekbaar

Direct contact opnemen?

Heeft u interesse in dit object?
Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op +31 (0)85 – 760 02 29 of info@hap-horecamakelaardij.nl of klik op de oranje button.

Direct contact opnemen