Omschrijving

Op een unieke hoek locatie in het centrum van Amsterdam, nabij de Nieuwmarkt, bieden wij een restaurantexploitatie aan. Het object heeft een uitstekende bereikbaarheid door de centrale ligging en is op loopafstand van Amsterdam Centraal Station.

De inventaris van het restaurant heeft een hoog afwerkingsniveau en wordt ‘as-is’ overgedragen. De halfopen keuken geeft het restaurant een professionele uitstraling, dit heeft een positief effect op de belevingswaarde. De donkere kleuren in combinatie met houten details geeft het restaurant een rustig maar chique aanzien. De keuken serveert kwaliteitsgerechten met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Capaciteit:
Het object beschikt over 60 zitplaatsen en heeft een terras. Deze bevindt zich aan de gevel van het pand en deels aan de overkant van de weg. In totaal is hier ruimte voor 50 zitplaatsen.

Bijzonder:
Door de ligging aan de Amsterdamse grachten hebben uw gasten een prachtig uitzicht.

Neem voor meer informatie contact met ons op.
Johan@horecaadviespartners.nl

Kenmerken

Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg
Bestemming Horeca
Soort bouw Bestaand
Terras ja
Situatie Begane grond
Ligging Centrum

Direct contact opnemen?

Heeft u interesse in dit object?
Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op +31 (0)85 – 760 02 29 of info@hap-horecamakelaardij.nl of klik op de oranje button.

Direct contact opnemen
Direct contact opnemen