Download brochure

Omschrijving

Ligging:
Maarssen is gelegen in de gemeente Stichtse Vecht en telt circa 39.000 inwoners. Maarssen ligt behalve aan de rivier de Vecht ook aan het Amsterdam-Rijnkanaal. Maarssen bestaat uit twee delen, het oude gedeelte ten noorden van het kanaal, in de volksmond vaak Maarssen-dorp genoemd en direct ten westen hiervan, aan de andere zijde van het kanaal, een relatief nieuw gedeelte aangeduid als Maarssenbroek, waar zich ook het station bevindt.

Omschrijving:
Restaurant Venus bestaat sinds 1992 in het hartje van Maarssen-Dorp. Christos en Meropi zitten hier al sinds 1992 samen met hun zoon Wassilis (chef) en dochter Stavroula. Het traditionele restaurant wordt echt met liefde geëxploiteerd. De kaart en de uitstraling zijn herkenbaar voor een dergelijk bedrijf.

Het bedrijf is alle dagen (met uitzondering van maandag) van 16.00 tot 21.00 geopend. In de toekomst zou de lunch hier heel goed aan toegevoegd kunnen worden.

Dit leuke traditionele restaurant is zeer geschikt om op de huidige voet door te exploiteren, maar kan ook met wat veranderingen helemaal naar de huidige tijd worden aangepast. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een Griekse Streetfood bar.

Vraagprijs: € 75.000,=
De bedrijfsexploitatie omvattende de bedrijfsinrichting, inventaris, handelsnaam, website, huurrechten en goodwill.

Aanvaarding: In overleg, op korte termijn mogelijk.
Voorbehoud: Gunning eigenaar/verhuurder.
Referentienummer: B100529

HAP Horecamakelaardij
+31(0)85 760 0229
info@hap-horecamakelaardij.nl

CONTACTPERSOON
Jeroen Pontenagel
jeroen@hap-horecamakelaardij.nl

Kenmerken

Prijs € 75.000,=
Aangeboden sinds juni 2021
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg
Bestemming Horeca
Soort bouw Bestaand
Oppervlakte 220 m²
Aantal bouwlagen 1

Direct contact opnemen?

Heeft u interesse in dit object?
Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op +31 (0)85 – 760 02 29 of info@hap-horecamakelaardij.nl of klik op de oranje button.

Direct contact opnemen