Download plattegrond
Download brochure

Omschrijving

Restaurant en hotel ineen! Deze locatie heeft het!

Ligging: Blokzijl is één van de toeristische trekpleisters van Overijssel en grenst aan Nationaal Park de Weerribben. Blokzijl is geliefd onder watertoeristen, maar ook dagjesmensen en wandel- & fietsliefhebbers komen hier aan hun trekken. Het bedrijf is gelegen aan de rand van de pittoreske en historische dorpskern met zicht op de Grote Kerk.

Omschrijving Object
Ligging: “Auberge aan het Hof” omvattende de bedrijfsinrichting, inventaris, handelsnaam, website en aan het bedrijf verbonden goodwill. Hoofdgebouw thans in gebruik als restaurant,bijgebouw thans in gebruik als hotel (4 kamers) en garage thans in gebruik als opslag.

Omschrijving: Via de Kerkstraat loopt u het terrein op, met aan de linkerzijde het terras en de ingang naar de centrale hal. Via de hal komt u in het ontvangstgedeelte met recht daar tegenover de volledig geoutilleerde keuken. De private dining is rechts van de entree gelegen. In de gang naast de private dining zijn de gescheiden dames-  en herentoiletten (met voorportaal) gelegen. Het restaurant is links van de entree gelegen. In het restaurant is het heerlijk genieten in een sfeervolle omgeving. Auberge aan het Hof beschikt over 4 fraaie hotelkamers. Alle kamers zijn gelegen op de begane grond aan het hof, aan de overzijde van het restaurant. Elke kamer beschikt over een eigen badkamer met douche en toilet. Tevens is er in elke kamer een keukenblokje (geen gas of kookplaat aanwezig) en een zitje. Televisie, koelkastje, waterkoker, Nespresso e.d. zijn ook aanwezig.

Zitplaatsen: 35 Zitplaatsen in het restaurant; 20 Zitplaatsen in private dining, 25 zitplaatsen op het terras (ZO) en vier fraaie hotelkamers.

Bijzonderheden: Prachtig multifunctioneel horecabedrijf in een toeristische omgeving. Historisch pand.

Verkoop/Verhuur
Overname bedrijfsexploitatie: € 119.000,= 

Bedrijfsinrichting, inventaris, handelsnaam, website en aanwezige goodwill.

Aanvaarding: per direct
Huurprijs bedrijfspand: € 3.583,33 per maand (excl. BTW)
Huurperiode: 10 + 5 jaar (ROZ-model Winkelruimte versie 2012).
Ingangsdatum: 1 december 2018.
Huurborg: € 10.750
Servicekosten: N.v.t.
Promotiekosten: N.v.t.
Voorbehoud: Goedkeuring eigenaar/verhuurder
Referentienummer: B100107

HAP Horecamakelaardij
+31(0)85 760 0229
info@hap-horecamakelaardij.nl

CONTACTPERSOON
Jeroen Pontenagel
jeroen@hap-horecamakelaardij.nl

Kenmerken

Prijs € 119.000,=
Aangeboden sinds April 2019
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg
Bestemming Horeca
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlakte 520 vierkante meter
Aantal bouwlagen 2
Ligging Dorpskern

Direct contact opnemen?

Heeft u interesse in dit object?
Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op +31 (0)85 – 760 02 29 of info@hap-horecamakelaardij.nl of klik op de oranje button.

Direct contact opnemen