Beetsterzwaag, ook wel de parel van Friesland genoemd, is een prachtig historisch dorp aan de rand van de Friese Wouden. En och, wat staan hier prachtige historische panden. Panden van meer dan 350 jaar oud, gebouwd voor de adel van destijds.

Vandaag de dag is Beetsterzwaag een springlevend dorp! De historische rijkdommen worden met hedendaagse aantrekkelijkheden gecombineerd: galeries, cafés en restaurants, gespecialiseerde winkels en eindeloos veel wandel- en fietsmogelijkheden in de omliggende bossen en natuurgebieden.

Geen wonder dat het dorp het gehele jaar door toeristen en dagjesmensen trekt.

Bij de entree van het dorp, aan de Beetsterweg, staat een iconisch horecapand dat wij tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden voor een bepaalde tijd mogen verhuren.

Het zeer ruime pand, dat op basis van “as is where is” wordt opgeleverd, staat op een perceel van maar liefst 4.660 vierkante meter. Aan een ruim terras of parkeergelegenheid is dus zeker geen gebrek.

Het horecapand zelf heeft een oppervlak van meer dan 300 vierkante meter en is zeer geschikt voor een laagdrempelig horecabedrijf zoals een pannenkoekenconcept, maar wij staan open voor alle suggesties.

Welke snelle en vakkundige aanpakker ziet deze kans? Nu inrichten als pop up restaurant, dit seizoen geld verdienen en wie weet wat de toekomst brengt :).

In de toekomst staat er namelijk een herontwikkeling op stapel in dit gedeelte van het dorp, waarbij ongetwijfeld plek is voor een uitmuntende horecaondernemer.

De verwachting is dat ook voor het volgende jaar (2023) het pop up restaurant kan bestaan.

Huurprijs bedrijfspand: In overleg.
Er is geen sprake van enige overname!
Referentienummer: B100635

HAP Horecamakelaardij
+31(0)85 760 0229
info@hap-horecamakelaardij.nl

CONTACTPERSOON
Jeroen Pontenagel
jeroen@hap-horecamakelaardij.nl

Kenmerken

Huurprijs bedrijfspand N.o.t.k.
Aangeboden sinds Maart 2022
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg
Bestemming Horeca
Soort bouw Bestaand
Oppervlakte 300m2 (Schatting)
Aantal bouwlagen 1


Direct contact opnemen?

Heeft u interesse in dit object?
Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op +31 (0)85 – 760 02 29 of info@hap-horecamakelaardij.nl of klik op de oranje button.

Direct contact opnemen
Direct contact opnemen