Ligging:
Gelegen in het centrum van een bekende vestingstad in het midden van het land. Goede bereikbaarheid, ruim voldoende parkeergelegenheid en een markante uitstraling kenmerken de plek.

Omschrijving: 
De veelzijdigheid maakt dit bedrijf uniek. De ene dag is het bedrijf volledig afgehuurd voor een zakelijke bijeenkomst, de andere dag is een gedeelte afgehuurd voor een condoleance of bruiloft en is het restaurant open voor de individuele gast. De mogelijkheden zijn onbegrensd.

De naam van het bedrijf geniet veel aanzien en de recensies op internet zijn lovend. Dit bedrijf is zowel op de individuele particuliere gast als toeristen als de zakelijke gast toegespitst. De vaste gasten, die uit het gehele land komen, zijn trouw waardoor met recht gesproken kan worden over een bedrijf met goodwill. Behoudens voor wat betreft de (grootschalige) evenementen realiseert dit bedrijf een omzetgroei.

Concept: 
Ruim horecabedrijf in het hogere middensegment met terrassen. Het is de perfecte onderneming voor een (ervaren) horecaondernemer of als toevoeging aan iemands bestaande horecaportefeuille!

Verkoop/Verhuur
Vraagprijs: € 585.000,=
Bedrijfsexploitatie omvattende de bedrijfsinrichting, inventaris, handelsnaam, website en huurrechten.

Huurprijs bedrijfspand: op aanvraag.

Referentienummer: B100422

Meer informatie wordt in een persoonlijk gesprek met de betreffende makelaar verstrekt.

CONTACTPERSOON
Jeroen Pontenagel
jeroen@hap-horecamakelaardij.nl

* de afbeelding in de advertentie is fictief voor de betreffende locatie.

Kenmerken

Prijs € 585.000,=
Aangeboden sinds Oktober 2020
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg
Bestemming Horeca
Soort bouw Bestaand
Oppervlakte binnen 535 m²
Aantal bouwlagen 1

Direct contact opnemen?

Heeft u interesse in dit object?
Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op +31 (0)85 – 760 02 29 of info@hap-horecamakelaardij.nl of klik op de oranje button.

Direct contact opnemen
Direct contact opnemen