Download plattegrond
Download brochure

Omschrijving

Winstgevend ondernemen in Duitsland.

Locatie en situering:

Het hotel is gelegen in Goslar. Het kuuroord Hahnenklee-Bockswiese ligt niet op een doorgaande weg en wordt gekenmerkt door zijn rust, de vele vijvers in de omgeving en de Bockberg met zijn vele sportieve en recreatieve activiteiten. Hahnenklee-Bockswiese wordt al meer dan 130 jaar door de staat erkend als een “klimaatkuuroord”. Het keurmerk werd toegekend vanwege de permanent hoge luchtkwaliteit en de therapeutische effectiviteit van het klimaat. De stad is een populair spa- en wandeloord met meer dan 4.500 bedden, meer dan 100.000 gasten per jaar en meer dan 300.000 overnachtingen. Ongeveer 700 m van het hotel ligt de Bocksberg, die in de winter populair is als skigebied en in de zomer voor mountainbikers en wandelaars.

Hotel: Het hotel heeft 34 kamers met circa 78 bedden en wordt op driesterren superior niveau geëxploiteerd. Er is ook een (eigenaar)appartement van 75 vierkante meter met een volledig geoutilleerde keuken, badkamer, slaapkamer, studeerkamer en woonkamer.

De hotelkamers zijn uitgerust met douche, toilet, WiFi en een flatscreen led-tv.  Het hotel heeft een ruime wellnessruimte (160 m2) met binnenzwembad, sauna, solarium en fitnessruimte van 35 vierkante meter. Verder biedt het twee moderne vergaderzalen voor 16 respectievelijk 50 gasten. Het restaurantgedeelte met aansprekend uitzicht biedt plaats aan 100 gasten.

Capaciteit: Kamers: 34 hotelkamers; (2 familiekamers; 9 driepersoonskamers 20 tweepersoonskamers 3 éénpersoonskamers). Restaurant: 100 zitplaatsen; Vergaderzaal 1: 16 zitplaatsen; Vergaderzaal 2: 50 zitplaatsen; Praktijkruimte: naar eigen invulling; Terras: vrijwel ongelimiteerd

Bijzonderheden: Omdat de huidige eigenaren vanwege hun leeftijd willen terugkeren naar Nederland, wordt er bedrijfsopvolging gezocht. Het pand samen met alle aanhorigheden en apparatuur is beschikbaar voor verkoop. Het bedrijf kan zonder verplichtingen worden overgedragen.

Vraagprijs: € 1.250.000,=

De overname betreft het registergoed van het hotel met restaurant, zwembad, gym, erf, ondergrond en overige aanhorigheden alsmede de bedrijfsexploitatie omvattende de bedrijfsinrichting, inventaris, handelsnaam, website en goodwill

Kenmerken

Prijs € 1.250.000,= k.k.
Aangeboden sinds Januari 2020
Status Beschikbaar
Aanvaarding In onderling overleg
Bestemming Horeca
Soort bouw Hotel
Oppervlakte 5.300 vierkante meter
Aantal bouwlagen 4
Ligging Landelijk gebied

Direct contact opnemen?

Heeft u interesse in dit object?
Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op +31 (0)85 – 760 02 29 of info@hap-horecamakelaardij.nl of klik op de oranje button.

Direct contact opnemen
Direct contact opnemen