Download plattegrond
Download brochure

Uniek: Hotspot Meli Melo te koop

Net buiten het historische centrum van Zwolle, maar in het gezellige en knusse Assendorp ligt dit restaurant. De bewoners van Assendorp zijn vaak tweeverdieners (met kinderen) die veel buiten de deur eten en leven. Eerlijke en oorspronkelijke producten staan hoog op het boodschappenlijstje van de doelgroep. Dit is duidelijk te merken aan het horeca- en winkelaanbod in de wijk. Er komen meer en meer authentieke winkels en restaurants.

Meli Melo is met recht een hotspot in Assendorp. Het knusse en kleinschalige restaurant is zo ingedeeld en ingericht dat het met een klein team te exploiteren is. De keuken is modern en werelds. Door het bedrijf zelf omschreven als een “Mengelmoes van smaken”. De moderne en frisse inrichting voelt vertrouwd en huiselijk. Echt een heerlijk plekje.

Ontstaan vanuit een passie voor gastronomie en vervlochten met Frans, Indische en Nederlandse roots. Dat is Méli Mélo! Een plek waar verschillende elementen met liefde zijn samengebracht. Dat zie je terug in de gerechten op de kaart, dat proef je aan het eten en dat voel je in de sfeer. Is er een rode draad in deze mengelmoes? Jazeker! Wat je ziet en proeft bij Méli Mélo zijn dingen waar iedereen blij van wordt.

Bedrijfsexploitatie:        € 79.850,=
Bedrijfsinrichting, inventaris, handelsnaam, website, goodwill en huurrechten 

Huurprijs bedrijfspand:  € 9.600,= per jaar (geen BTW)

Aanvaarding: Per direct
Voorbehoud: Gunning eigenaar/verhuurder
Referentienummer: B100329

HAP Horecamakelaardij
+31(0)85 760 0229
info@hap-horecamakelaardij.nl

CONTACTPERSOON
Jeroen Pontenagel
jeroen@hap-horecamakelaardij.nl

360 graden foto

Kenmerken

Vraagprijs bedrijfsexploitatie € 79.850,=
Huurprijs registergoed € 9.600,= per jaar
Aangeboden sinds mei 2022
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg
Bestemming Horeca
Soort bouw Bestaand
Oppervlakte 57 m²
Aantal bouwlagen 1

Direct contact opnemen?

Heeft u interesse in dit object?
Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op +31 (0)85 – 760 02 29 of info@hap-horecamakelaardij.nl of klik op de oranje button.

Direct contact opnemen
Direct contact opnemen