Download plattegrond
Download brochure

Inleiding

Lunchbus is het full service cateringbedrijf in de omgeving van Schiphol. De 6 volledig geoutilleerde lunch- en snackbussen zijn een zeer bekende verschijning in de gemeente Haarlemmermeer. Goed om te weten: Het bedrijf valt onder de categorie “essentiële winkels” waardoor ze ook tijdens de lockdown geopend zijn!

Naast de bezorging van lunches en snacks met de bussen is het bedrijf gespecialiseerd in het verzorgen van warme en koude buffetten, lunches en borrels voor gezelschappen van 10 tot 1000 personen!

Locatie en situering
De locatie van de Lunchbus bevindt zich aan de Bennebroekerweg op slechts een paar honderd meter van de A4. Het voornaamste werkgebied (Schiphol terrein) ligt op slechts 8 minuten rijden.

Bedrijfsomschrijving
Ontbijt, lunch en snack
Heerlijke, vers belegde broodjes voor ontbijt of lunch compleet verzorgd met lekkere koude of warme drankjes? Het is mogelijk bij Lunchbus. Voor een klein gezelschap of voor een groep tot 1.000 personen? Standaard bezorgt Lunchbus in de gehele Haarlemmermeer. Daarbuiten vindt bezorging op afspraak plaats.

Catering
Uiteraard kan de Lunchbus ook warme of koude buffetten verzorgen en behoort een borrel of feest op locatie tot de mogelijkheden.

Lunchbussen
De zes lunchbussen zijn volledig geoutilleerd als rijdende lunchrooms. Deze Lunchbussen rijden rond op bedrijventerreinen op en rond Schiphol, Hoofddorp, Nieuw-Vennep en Lijnden. In De Lunchbus treft men het gehele assortiment belegde broodjes aan en allerlei andere artikelen. Denk bijvoorbeeld aan koek, snoep, chips, brood, melk, sigaretten en hartige snacks.

De productieruimte in Rijsenhout omvat een volledig geoutilleerde warme en koude keuken inclusief een hygiënische verpakkingstraat voor broodjes en gerechten. Er is een zeer grote koel- en vriescel aanwezig.

Concept
Ontbijt, lunch en snackservice voor de zakelijk markt. Bezorgt ter plaatse met bezorgauto (2 stuks) of komt ter plaatse met één van de zes volledig ingerichte lunchbussen.

Men verzorgt op bestelling gehele lunches of verkoopt (voorverpakte) verse belegde broodjes. Ook is het mogelijk om brood en beleg los te kopen in de bussen. De rest van het assortiment bestaat uit snacks, sigaretten en bijvoorbeeld zoetwaren.

Ontbijt, lunch of snack, Lunchbus bezorgt in heel Haarlemmermeer.

Verkoop/Verhuur
Overname bedrijfsexploitatie: € 875.000,=
Bedrijfsinrichting, inventaris, handelsnaam, huurrechten en aanwezige goodwill.

Huurprijs registergoed: € 85.000,=
Aanvaarding: In overleg
Voorbehoud: Goedkeuring eigenaar/verhuurder
Referentienummer: B100519

HAP Horecamakelaardij
+31(0)85 760 0229
info@hap-horecamakelaardij.nl

CONTACTPERSOON
Jeroen Pontenagel
jeroen@hap-horecamakelaardij.nl

360 graden foto

Kenmerken

Vraagprijs bedrijfsexploitatie EUR 875.000,=
Aangeboden sinds januari 2022
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg
Bestemming Horeca
Soort bouw Bestaand
Oppervlakte 800 m²
Aantal bouwlagen 2

Direct contact opnemen?

Heeft u interesse in dit object?
Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op +31 (0)85 – 760 02 29 of info@hap-horecamakelaardij.nl of klik op de oranje button.

Direct contact opnemen