Download plattegrond
Download brochure
Download video

Omschrijving

Ligging: Rotterdam is dé havenstad gelegen in het westen van Nederland. Rotterdam telt circa 650.000 inwoners en is daarmee de een na grootste stad van ons land. De stad is uitstekend te bereiken met de auto en het openbaar vervoer.

Omschrijving Object
In het centrum van Rotterdam is een overdekte markthal gelegen met vele restaurants en marktkramen onder het mooiste plafond van de stad. De Markthal in Rotterdam is uitgegroeid tot een blikvanger van formaat. Het gebouw is in de vorm van een hoefijzer gebouwd en combineert eten, drinken, winkelen en wonen in één.  Bezoekers treffen er onder andere circa honderd kramen aan met verse producten, een supermarkt en vijftien winkels. Op de eerste verdieping bevindt zich verschillende horeca waaronder 8 restaurants met verschillende keukens. De Markthal huisvest ook vele honderden inwoners van Rotterdam, er zijn namelijk tien woonlagen met in totaal ruim 200 appartementen. Dat de Markthal inRotterdam een populaire publiekstrekker is blijkt wel uit het feit dat het complex jaarlijks door miljoenen mensen wordt bezocht. Nabij de Laurenskerk en de Koopgoot, het shopping gebied in hartje Rotterdam.

Omschrijving: Authenticiteit en kwaliteit komen ineen bij Fellini. Een moderne Italiaan met Oog voor de ingrediënten en het product. Het bedrijf is vanuit twee zijden te betreden. De inrichting is modern en verzorgd met klassieke elementen. De keuken is uitstekend geoutilleerd voor het huidige gebruik.

Concept: Bezieling, passie, hartstocht en een Italiaans familiegevoel. In Fellini komt alles samen. De ingrediënten van het goede leven spelen de hoofdrol. Of je nu komt ontbijten, lunchen, dineren of een topavond in de club wilt beleven. Op elk moment van de dag proef, voel, hoor en zie je La Dolce Vita. Fellini is ook uitermate geschikt voor een borrel, bruiloft, receptie of (bedrijfs)diner.

Zitplaatsen: Begane grond: 72; Terras: 110; Eerste verdieping: 88

Bijzonderheden: Unieke centrumlocatie met hoge passantenstroom. Horecaplein. Vetput en afzuiginstallatie aanwezig.

Huurperiode:  5 + 5 jaar (ROZ-model Winkelruimte versie 2008)
Huurborg: € 51.425,=
Servicekosten: € 2.969,05 per maand excl. BTW
Promotiekosten: € 1.367,73 per maand excl. BTW

360 graden foto

Kenmerken

Vraagprijs bedrijfsexploitatie € 199.000,=
Huurprijs bedrijfspand € 123.108,= per jaar (excl. BTW)
Aangeboden sinds September 2019
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg
Bestemming Horeca
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlakte Circa 480 vierkante meter
Aantal bouwlagen 2
Ligging Rotterdamse Markthal

Direct contact opnemen?

Heeft u interesse in dit object?
Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op +31 (0)85 – 760 02 29 of info@hap-horecamakelaardij.nl of klik op de oranje button.

Direct contact opnemen