Omschrijving

Te Huur: Restaurantruimte van 1.000 m2 op een uitstekende locatie in Amsterdam.
Namens huurder en verhuurder mogen wij de volgende vrijblijvende aanbieding doen:Ligging: De bedrijfsruimte maakt deel uit van het sportcomplex ‘Sportplaza Mercator”. In dit complex bevindt zich een binnen- en buitenzwembad, sportschool, Kentucky Fried Chicken en het bedrijf genoemd in deze presentatie.Omschrijving: Het restaurant is gelegen aan de rechterzijde van het complex. Op de begane grond is een zelfstandige horecaruimte gesitueerd. Deze is geschikt voor diverse concepten. Er valt te denken aan een (concept) restaurant, fastfoodconcept of bijvoorbeeld een lunchroom. De keuken van het horecagedeelte op de begane grond is goed geoutilleerd. Op de begane grond zijn verder (gescheiden) dames- en herentoiletten gelegen alsmede een MIVA.Via een zelfstandige ingang, rechts van de horecaruimte, is de centrale hal te bereiken. In de centrale hal is aan de rechterzijde een brede trap gelegen, deze voert naar de zaal op de eerste verdieping. De verdieping is eveneens met een inpandige lift te bereiken.Op de eerste verdieping is een ruime ontvangstruimte. Ook zijn hier gescheiden dames- en herentoiletten gelegen en is er een ruim opgezette en goed ingerichte keuken. Dit alles is aanwezig voor de riante en luxe zaal van meer dan vijfhonderd vierkante meter. Aan de rechterzijde is een lange bar aanwezig. Door de grootschaligheid en indeling is de zaal voor allerlei activiteiten geschikt.Bereikbaarheid: Uitstekend met auto (A10 en S105), openbaar vervoer en fiets.Indeling:                                      Begane grond (het betreffen uitdrukkelijk circa maten);Restaurant: 80 m2Keuken: 5 m2Entree zaal: 70 m2Overige ruimtes: 30 m2Eerste verdieping;
Restaurant: 520 m2Hal: 130 m2Toiletten: 40 m2Keuken: 35 m2

Overige ruimtes: 30 m2

Parkeren: Er is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Bestemming: Bestemmingsplan ‘Mercatorpark’ vastgesteld in 2013 Horeca 1, 3 en 4.

Terras: Ja, recht voor de deur circa 80 zitplaatsen.

 

Bijzonderheden: Unieke locatie aan de drukke Jan van Galenstraat met een hoge passantenstroom en direct aan de afrit van de snelweg. Het bedrijf bevindt zich in uitstekende staat van onderhoud. Momenteel is het bedrijf door bijzondere omstandigheden tijdelijk gesloten.

Verkoop/Verhuur                                           

Overnameprijs: Op aanvraag.

Bedrijfsinrichting, inventaris, huurderbelang en huurrechten!

Huurprijs bedrijfspand: € 11.150= excl. BTW per maand

Huurperiode: Het huurcontract is ingegaan op 1 augustus 2013 en loopt nog tot en met juli 2023. ROZ overeenkomst model 2012

Huurborg: 3 maanden huurverplichting.

Servicekosten: N.v.t.

Promotiekosten: N.v.t.

Aanvaarding: per direct

Voorbehoud: De opvolgend huurder/exploitant dient van onbesproken gedrag te zijn, een verklaring van goed gedrag te kunnen overleggen en moet aantoonbaar kunnen beschikken over de vereiste financiële middelen.

Daarnaast dient hij of zij te beschikken over voldoende ervaring in een soortgelijke exploitatie in gelijke omvang.

Kenmerken

Vraagprijs bedrijfsexploitatie Verkocht
Huurprijs bedrijfspand Verkocht
Aangeboden sinds April 2019
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Bestemming Horeca
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlakte 1.000 vierkante meter
Aantal bouwlagen 2
Ligging Ring Amsterdam

Direct contact opnemen?

Heeft u interesse in dit object?
Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op +31 (0)85 – 760 02 29 of info@hap-horecamakelaardij.nl of klik op de oranje button.

Direct contact opnemen