Omschrijving

Jaarrond te exploiteren strandpaviljoen te Zandvoort.

Een uniek Grand Café Restaurant op het strand. Prachtig gelegen strandpaviljoen in het hart van Zandvoort beach met een overweldigend uitzicht op strand en zee.

Dit jaarrond te exploiteren paviljoen heeft een eigen strandafgang. Het unieke gebouw heeft een knusse uitstraling en past uitstekend deze omgeving. De bereikbaarheid van het paviljoen is goed.

Het Zandvoortse strand, zomer of winter, regen of zon: het Zandvoortse strand vormt het gehele jaar door een bron van vermaak. Lekker zonnebaden, mensen kijken vanaf het terras, watersporten of heerlijk  wandelen met de hond. Op het strand van Zandvoort aan Zee kunt u altijd terecht. Nabij Zandvoort aan Zee ligt het Nationaal Park Zuid Kennemerland waar u unieke flora en fauna kunt bewonderen. Fietsen in de duinen of op het prachtig strand het is allemaal mogelijk.

Het unieke gebouw is zo gebouwd dat er eigenlijk sprake is van drie bedrijven in één. Hierdoor is het zeer geschikt als restaurant, evenementenlocatie en/of trouwlocatie. De Beachclub is zeer breed georiënteerd qua bedrijfsvoering. Zo wordt er ingezet op de particuliere en toeristische markt door een aantrekkelijke kaart te serveren met een ruim assortiment. De aankleding van het bedrijf nodigt uit voor lunch en diner, maar ook voor een kopje koffie. Daarnaast wordt er ingezet op (zakelijke) events en is het een zeer bekende feest- en trouwlocatie.

Kortom een perfecte en markante locatie geschikt voor een (ervaren) horecaondernemer of als toevoeging aan iemands bestaande horecaportefeuille!

Verkoop/Verhuur                            

Vraagprijs:     € 1.750.000,=

De overname betreft de overname van de opstallen en huurrechten van de grond alsmede de overname van de aandelen van de B.V. waarin de bedrijfsexploitatie wordt gevoerd omvattende de bedrijfsinrichting, inventaris, handelsnaam, website en goodwill

Procedure:

Na een oriënterend gesprek kan aan kandidaten met aantoonbare ervaring en voldoende financiële middelen meer informatie verstrekt.

CONTACTPERSONEN

Jeroen Pontenagel                                        Johan Jonk
jeroen@hap-horecamakelaardij.nl               johan@hap-horecamakelaardij.nl

Kenmerken

Prijs € 1.750.000,=
Aangeboden sinds Januari 2020
Status Onder voorbehoud verkocht
Aanvaarding Januari 2021
Bestemming Horeca
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlakte 3.200 vierkante meter platform
Aantal bouwlagen 1
Ligging Strand Zandvoort

Direct contact opnemen?

Heeft u interesse in dit object?
Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op +31 (0)85 – 760 02 29 of info@hap-horecamakelaardij.nl of klik op de oranje button.

Direct contact opnemen