Download plattegrond
Download brochure

Omschrijving

Harlingen is een stad in de Nederlandse provincie Friesland en de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente. Het ligt ten westen van Franeker en ten noorden van de Afsluitdijk aan de Waddenzee. Harlingen behoort tot de Friese elf steden. In 2019 telde de stad 14.755 inwoners. Het gezellige en historische stadscentrum is omringd door de Noorderhaven, Noordergracht en de Zuiderhaven. De straat waarin het bedrijf zich bevindt kenmerkt zich door gezellige horeca en (hoogwaardige) detailhandel.

Omschrijving Object
Ligging: Harlingen is een stad gelegen in het Noord Westen van Friesland en ligt direct aan het IJsselmeer. Het monumentale centrum straalt veel sfeer uit en vanaf het vroege voorjaar tot het late najaar wordt de stad overspoeld met toeristen.

Omschrijving: Thans wordt er op deze locatie een laagdrempelig restaurantconcept geëxploiteerd. De inrichting is knus en tijdloos. Zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde zijn raampartijen waardoor er voldoende daglicht is. Op de verdieping is een opslagruimte gelegen.

Terras: Het unieke terras is gelegen in een prachtige binnentuin van ongeveer 100 vierkante meter.

Concept: De locatie leent zich uitstekend voor de exploitatie van een eetcafé of restaurant.

Bijzonderheden: een perfecte en markante centrumlocatie geschikt voor een (ervaren) horecaondernemer of als toevoeging aan iemands bestaande horecaportefeuille gelegen in één van de Friese elf steden

Overname bedrijfsexploitatie: € n.o.t.k.

Aanvaarding:  per direct
Huurperiode: 5 + 5 jaar.
Ingangsdatum: 1 maart 2016
Huurborg: Thans € 10.755,=
Servicekosten: N.v.t.
Promotiekosten: N.v.t.
Voorbehoud: Goedkeuring eigenaar/verhuurder

CONTACTPERSOON
Jeroen Pontenagel
jeroen@hap-horecamakelaardij.nl

360 graden foto

Kenmerken

Prijs € N.o.t.k.
Aangeboden sinds Februari 2020
Status Beschikbaar
Aanvaarding Per direct
Bestemming Horeca
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlakte Onbekend
Aantal bouwlagen 1
Ligging Centrum Haarlem

Direct contact opnemen?

Heeft u interesse in dit object?
Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op +31 (0)85 – 760 02 29 of info@hap-horecamakelaardij.nl of klik op de oranje button.

Direct contact opnemen