Plattegrond souterrain
Plattegrond begane grond
Plattegrond verdieping
Download presentatie

Omschrijving

Uw kans in Amsterdam Centrum: Goed lopend horecaconcept met vastgoed te koop!

Locatie en situering:
’t Blaauwhooft is een oergezellig eetcafé gelegen op het historische Bickerseiland en ligt op circa 15 minuten lopen vanaf het Centraal Station. Sinds 1995 exploiteren de eigenaren het drukbezochte etablissement met veel passie en plezier. Na bijna 30 jaar zijn zij toe aan een nieuwe stap en daarom bieden zij hun horecaexploitatie met vastgoed te koop aan.

Het eetcafé wordt het hele jaar druk bezocht. Gasten zijn dol op deze plek vanwege het lekkere eten en drinken, de gezellige binnenruimte, de prettige sfeer, de petanquebaan voor de deur en het ruime terras met vele zonuren. Daarnaast worden er regelmatig live-concerten georganiseerd en worden er voetbalwedstrijden uitgezonden op het grote scherm.

Indeling
Het eetcafé beschikt over circa 60 zitplaatsen en circa 42 terrasplaatsen. De ruimte bestaat uit drie verdiepingen en is in totaal 106m² VVO. Op de begane grond bevindt zich de ruime bar waaraan gasten plaats kunnen nemen en de verkoopruimte met circa 29 zitplaatsen. Op de entresol zijn circa 18 zitplaatsen en hier zijn ook de gescheiden dames- en herentoiletten. In het souterrain is de keuken met spoelkeuken.

Locatie en bereikbaarheid
Het object is gelegen in het hart van Amsterdam op het Bickerseiland. Op circa 20 meter vanaf het pand is een hotel gelegen zonder horecafaciliteiten. De gasten van het hotel weten ’t Blaauwhooft altijd goed te vinden. De bereikbaarheid met de auto en het openbaar vervoer is uitstekend. Ondanks de ligging in Amsterdam Centrum zijn de parkeervoorzieningen in de nabije omgeving ook goed. Op nog geen 100 meter afstand kan men parkeren.

Bestemming
Het pand is gelegen in het gebied waar bestemmingsplan ‘Haarlemmerbuurt/ Westelijke eilanden’ van toepassing is. De enkelbestemming is ‘Centrum – 1.3’. De bestemming biedt brede mogelijkheden waaronder wonen, kantoren (met baliefunctie), galeries, detailhandel en horeca van categorie 3. Onder horeca van categorie 3 wordt verstaan: Horecabedrijven, die tot doel hebben het voor consumptie ter plaatse verstrekken van dranken en (kleine) etenswaren en/of maaltijden, waarbij het accent ligt op het verstrekken van dranken. Onder horeca 3 bedrijven worden in elk geval begrepen: cafés en eetcafés.

 Vraagprijs
De vraagprijs voor het onroerend goed en de bedrijfsexploitatie (bedrijfsinrichting, inventaris, goodwill en handelsnaam) bedraagt € 1.600.000,- kosten koper.

Dit object wordt in samenwerking met ForValue aangeboden.

CONTACTPERSOON
Johan Jonk

Kenmerken

Vraagprijs registergoed incl.exploitatie € 1.600.000,=
Aangeboden sinds Februari 2023
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg
Bestemming Horeca cat 3
Soort bouw Bestaand
Oppervlakte  106m2
Situatie Begane grond
Ligging Bickerseiland Amsterdam

Direct contact opnemen?

Heeft u interesse in dit object?
Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op +31 (0)85 – 760 02 29 of info@horecaadviespartners.nl of klik op de oranje button.

Direct contact opnemen
Direct contact opnemen