Plattegrond Begane Grond
Plattegrond Entresol
Plattegrond 1e verdieping
Plattegrond 2e verdieping

Omschrijving

Uitstekend gelegen bedrijfsobject met verhuurde bovenwoningen midden in het centrum van Amsterdam (eigen grond). Het pand bestaat uit vijf bouwlagen (inclusief entresol) en heeft een totale oppervlakte van circa 235 m². De begane grond en entresol zijn momenteel ingericht als horecabedrijf, maar het object leent zich door de ligging en indeling ook uitstekend voor andere invulling met woonfunctie.

WIJNBAR DIVINO (BOOMSTRAAT 41 A)
Wijnbar DiVino wordt gekenmerkt door de speelse indeling met entresol. Een markant onderdeel hiervan is de werkelijk schitterende glazen pui met een hoogte van circa 4 meter. De gezellige wijnbar schenkt een ruim assortiment aan Italiaanse wijnen en biedt daarbij authentieke Italiaanse gerechten aan. De producten worden vers en rechtstreeks geleverd vanuit biologische boerderijen uit Italië. Het horecagedeelte op de begane grond en het entresol heeft een totale oppervlakte van circa 88m². Het biedt hiermee plaats aan zo’n 50 gasten. Daarnaast is er een zolderruimte van circa 20m².

Men betreedt de wijnbar via de entree aan de voorzijde. Via de entreeruimte heeft men toegang tot de verkoopruimte met aan de rechterzijde de bar. Achterin bevindt zich een berging en bevinden zich de gescheiden dames- en herentoiletten. Een vaste trap geeft toegang tot het entresol. Hier bevindt zich een verkoopruimte, de professionele horecakeuken en een bergkast. Middels een trap vanaf het entresol is er toegang tot de gedeelde zolder, waarbij circa 20m² tot beschikking van het horecagedeelte behoort.

Er is tevens een terrasvergunning (onbebouwd terras) voor 9,80 m² langs weerszijden van de gevel.

Maximale openingstijden zijn van zondag tot en met donderdag van 07:00 uur tot 01:00 uur en op vrijdag en zaterdag van 07:00 uur tot 03:00 uur. Het terras mag dagelijks tot uiterlijk 23:00 uur geopend blijven.

WONINGEN (BOOMSTRAAT 41 B EN 41 C)
De woning aan de Boomstraat 41 B beschikt over een oppervlakte van circa 58m² (GO) en heeft een inhoud van 185m³. Het appartement is gelegen op de 1e verdieping. Hier bevinden zich de overloop met bergkast, woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer en apart toilet.

De woning aan de Boomstraat 41 C beschikt over een oppervlakte van circa 69m² (GO) en heeft een inhoud van 223m³. Het appartement is gelegen op de 2e en de zolderverdieping. Op de tweede verdieping bevinden zich de overloop, woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer en apart toilet. Een vaste trap geeft toegang tot de zolderruimte.

De woningen zijn beide verhuurd. De totale huurstroom bedraagt momenteel € 1.073,63 per maand.

AFMETINGEN
Begane grond
Entree 1,5m²
Bar 40m²
Berging 6m²
Toiletten 4m²
Terras 9,8m²

Entresol
Verkoopruimte 23m²
Keuken 12,5m²
Berging 1m²
Zolder (gedeeld) 20m² voor horeca beschikbaar

1e verdieping
Apartement 58M²

2e verdieping en zolder
Apartement 69m²

CAPACITEIT HORECA
Binnen 88m² – 50 zitplaatsen
Buiten ca 10m²

BESTEMMING
Het pand is gelegen in het gebied waar bestemmingsplan ‘Westelijke binnenstad’ van toepassing is. De enkelbestemming is ‘Gemengd 1.3’. Tevens zijn van toepassing de dubbelbestemmingen ‘Waarde – Archeologie 2’ en ‘Waarde – Cultuurhistorie’ en de bouwaanduiding ‘specifieke bouwaanduiding – orde 2’.De bestemming biedt brede mogelijkheden, waaronder wonen, kantoren (met baliefunctie), galeries, detailhandel en horeca van categorie 3.

Horeca 3: horecabedrijven, die tot doel hebben het voor consumptie ter plaatse verstrekken van dranken en (kleine) etenswaren en/of maaltijden, waarbij het accent ligt op het verstrekken van dranken. Onder horeca 3 worden in elk geval begrepen: cafés en eetcafés.

LOCATIE
Het pand bevindt zich op een hoek in de Boomstraat in de authentieke en historische Jordaan. De omgeving kenmerkt zich door de zeer uitgebreide voorzieningen, waaronder vele kleinschalige zelfstandige winkeltjes en speciaalzaken, gezellige kroegen en hippie eettenten. Ook voor dagelijkse boodschappen zijn er in de omgeving tal van mogelijkheden. Zo bevinden zich op loopafstand een supermarkt, groenteboer, slagerij en bakker.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid is in alle opzichten goed. Het Centraal Station is binnen 5 minuten fietsafstand te bereiken en de A10 is met de auto binnen 10 minuten te bereiken. Daarnaast zijn er op korte afstand diverse bus- en tramhaltes.

BIJZONDERHEDEN
– Het woon- en bedrijfspand bestaat uit vijf bouwlagen (inclusief entresol)
– Uniek pand (herbouwd in 1974)
– Gelegen op eigen grond
– De mogelijkheid tot verkoop horecagelegenheid op de begane grond
– Woningen op de verdiepingen worden geleverd in verhuurde staat
– Totale oppervlakte van circa 235m²
– Brede bestemmingsmogelijkheden
– Zéér centrale locatie midden in de Jordaan op loopafstand van het Centraal Station

DISCLAMER
Deze informatie is door Horeca Advies Partners met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Dit object wordt u middels collegiale samenwerking met For Value aangeboden.

CONTACTPERSOON
Johan Jonk

Kenmerken

Aangeboden sinds November 2022
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg
Bestemming Horeca
Soort bouw Bestaand
Oppervlakte totaal 235 m2
Situatie Begane grond, Entresol,1e verdieping, 2e verdieping, zolder
Ligging Jordaan Amsterdam

Direct contact opnemen?

Heeft u interesse in dit object?
Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op +31 (0)85 – 760 02 29 of info@hap-horecamakelaardij.nl of klik op de oranje button.

Direct contact opnemen
Direct contact opnemen