Download brochure
Download plattegrond begane grond
Download plattegrond 1e verdieping
Download plattegrond 2e verdieping

Omschrijving

Algemeen
Enkhuizen is een stad en gemeente in de regio West-Friesland, in de provincie Noord-Holland. De gemeente ligt aan zowel het Markermeer als het IJsselmeer. In de gemeente wonen ca. 20.000 mensen.

De stad Enkhuizen trekt jaarlijks vele tienduizenden bezoekers, onder meer vanwege de uitgebreide en goed bewaarde historische binnenstad, de aanwezigheid van diverse bekende trekpleisters zoals daar zijn de jachthavens, het Sprookjeswonderland en het Zuiderzeemuseum. Daarnaast huisvest de stad enkele internationaal vermaarde zaadbedrijven, tuinbouw en een cluster van kunststofindustrie. Met name in de afgelopen jaren heeft de stad zich met de aanleg van de nieuwe N307 ontwikkelt tot een sterke regiostad met een rijk bedrijfsleven.

Locatie en situering:
De locatie van het ’t Klein Café’ is absoluut top. Op de kop van de altijd drukke “Buitenhaven” is het prachtige café bedrijf gelegen, aan de doorgaande weg met groot zonnig terras. Tevens dichtbij de opstapplaatsen voor de boten naar Urk, Stavoren, Medemblik en het Zuiderzeemuseum.

Indeling horecagedeelte:
Op de kop van het markante gebouw de entree met voorportaal, waarmee toegang tot het horeca-café bedrijf. Vanaf het zonnig gelegen terras is het bedrijf middels twee dubbele openslaande deuren te bereiken. Dubbele toiletgroep met voorportaal. Doorgang naar tussenhal met eenvoudige keuken met eigen entree naar de straat (perfect voor bevoorrading).

Indeling bovenwoning
Via de tussenhal van het horeca-café bedrijf toegang tot de trap naar de 1e verdieping, alwaar de bovenwoning is gesitueerd op de 1e en 2e verdieping. Entree-gang met bijkeuken. Doorgang naar de royale woonkamer met fantastisch zicht over de haven, open keuken. Vaste kast en royaal toilet met eveneens aansluiting voor wasmachine. Op de 2e verdieping: overloop, 1 slaapkamer met grote inloopkast, badkamer en separaat toilet.

Omschrijving Exploitatie/Concept
’t Kleine Café in Enkhuizen voelt voor velen als thuiskomen en ligt op één van de mooiste locaties van Enkhuizen, namelijk aan de haven. ‘s Zomers lang genieten van de zon op het gezellige terras en als het te koud is geworden in het café lekker verder gaan. Elk weekend is het in ’t Kleine café één groot meezingfestijn en is iedereen met een zangtalent vrij om een liedje te zingen.

Openingstijden
Maandag – vrijdag vanaf 14:30 tot 02:00 uur.
Weekend vanaf 13.00 – 02.00 uur.

Capaciteit
BVO ca. 80m²

Geschiedenis
Dit bijzonder mooie en sfeervolle bedrijf heeft inmiddels al meer dan 20 jaar dezelfde eigenaren. Er wordt verkocht om deels gezondheidsredenen en deels het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd.

Doelgroep
Een grote groep vaste gasten en met name in het seizoen veel toeristen.

Bijzonderheden
• Toplocatie.
• Bedrijf is in nieuwstaat.
• Uitstekende omzet.
• Goede reputatie.

Juridische informatie
Rechtsvorm: VOF
Transactievorm: Bij overname zullen de bestaande handelsschulden en- vorderingen voor rekening en risico van de huidige eigenaar blijven (een zogeheten activa/passiva transactie).
Terrasvergunning aanwezig.
Brandveiligheid: De zaak voldoet volgens opgave van de eigenaar aan alle geldende eisen.
Huur/ bruikleenovereenkomst: Alle inventaris is in eigendom
Inrichtingseisen: De zaak voldoet volgens opgave van de eigenaar aan alle geldende eisen.
Personeel: Ja (1)
Wet Milieubeheer: De melding is gedaan.

Financiële informatie
Vraagprijs exploitatie: € 120.000,-
Betreft bedrijfsinrichting, inventaris, handels/domeinaam, de huurrechten de goodwill.
Aanvaarding: in overleg
Huurprijs registergoed: € 2.966,= inclusief bovenwoning.
Huurborg: 3 maanden huurverplichting.
Voorbehoud: Gunning eigenaar.

Dit object wordt in samenwerking met CMK Makelaars aangeboden.

CONTACTPERSOON
Johan Jonk

Kenmerken

Huurprijs bedrijfspand € 2.966,= excl. BTW per maand
Aangeboden sinds Mei 2022
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg
Bestemming Horeca
Soort bouw Bestaand
Oppervlakte ca. 80m2
Situatie Begane grond met bovenwoning

Direct contact opnemen?

Heeft u interesse in dit object?
Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op +31 (0)85 – 760 02 29 of info@hap-horecamakelaardij.nl of klik op de oranje button.

Direct contact opnemen
Direct contact opnemen