Download brochure
Download video

Omschrijving

Ligging: Zwolle heeft zich de laatste jaren sterk ontwikkeld. De aanwezigheid grote publieke en private instellingen maakt het een economisch stabiele regio. Het aantal inwoners (waaronder eveneens veel studenten) stijgt al jaren. De wijk Assendorp is van origine een arbeiderswijk, die de afgelopen jaren erg in trek is gekomen bij starters en studenten. Assendorp heeft een zeer divers winkelaanbod, een klooster, een moskee en een vereniging die zich sterk maakt voor het uiterlijk van de wijk.

Omschrijving Object
Ligging: Eetkamer Everydays is gelegen in het begin van de Assendorperstraat. Door de komst van de nieuwe woonwijk op de plek van het voormalige ziekenhuis behoort dit stukje Zwolle meer en meer tot het centrum. Dit is te merken aan de opkomst van dag- en avondhoreca in dit gebied.

Omschrijving: Eetkamer Everydays is een toegankelijk, kwalitatief restaurant met een hoge gastenwaardering. Met een gezellige inrichting en warme uitstraling wat volledig past in de Assendorperwijk. De huidige ondernemers hebben het restaurant vanaf het casco opgebouwd. Alle infrastructurele voorzieningen zijn nieuw. De kaart is zeer regelmatig wisselend en men werkt bij voorkeur met dagverse en biologische producten afkomstig van lokale ondernemers. Goede voorbeelden zijn het vlees van Slagerij Haverkort en kaas en zuivelproducten van Boerderij Heileuver en Puur Vechtdal.

Binnen zijn circa 28 zitplaatsen (circa 35 vierkante meter verkoopruimte en 30 vierkante meter overige ruimte)

Bijzonderheden: Gelegen in een knusse wijk aan een zeer drukke straat. Rand van het centrum. 

360 graden foto

Kenmerken

Vraagprijs bedrijfsexploitatie € VERKOCHT
Aangeboden sinds Oktober 2019
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Bestemming N.v.t.
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlakte Circa 70 vierkante meter
Aantal bouwlagen 1
Ligging Rand centrum

Direct contact opnemen?

Heeft u interesse in dit object?
Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op +31 (0)85 – 760 02 29 of info@hap-horecamakelaardij.nl of klik op de oranje button.

Direct contact opnemen