Download brochure
Download plattegrond
Download video

Omschrijving

Prachtig restaurant / eetcafé in het centrum van Zwolle.

Ligging: Gelegen in het centrum van Zwolle. Het horeca en winkelaanbod is de afgelopen jaren sterk toegenomen. Door haar centrale ligging en scharnierpunt tussen het westen en noorden, laat Zwolle al jarenlang zien tot de best economisch presterende steden van het land te behoren.

Omschrijving Object

Ligging:  Het bedrijf is gelegen aan het grote Kerkplein één van de bekendste en beste horecapleinen van Zwolle. Het Grote Kerkplein kijkt uit op de Grote Kerk, de meest centrale kerk van de stad. Naast dit unieke object liggen bekende horecabedrijven als Het Wijnhuis, Bella Napoli, De Beurs en Het Swolsch Friethuys Grote terrassen en statige bomen kenmerken het plein.

Omschrijving: In dit Zwolse restaurant kan je terecht de beste biertapas en de beste speciaalbieren. Voor het restaurant is een prachtig terras gelegen. Het terras is voorzien van nieuwe buitenzonwering en heaters waardoor het ook in de herfst en winter goed toeven is. De begane grond heeft circa 30 zitplaatsen, is voorzien van een statige bar, goederenlift en keuken. Op de verdieping zijn circa 25 zitplaatsen. Hier zijn eveneens de (nieuwe) gescheiden dames- en herentoiletten gelegen. De zolder is in gebruik als opslag. De kelder is in gebruik als spoelkeuken en opslag. Hier is eveneens een koelcel gelegen. Het terras heeft circa 65 zitplaatsen

Oppervlakte:

Kelder: circa 50 m2; Begane grond: circa 50 m2; Verdieping: circa 40 m2 verkoopruimte en 10 m2 toiletten; Zolder: circa 40 m2; Terras: circa 40 m2

Bijzonderheden: Unieke centrumlocatie met hoge passantenstroom. Horecaplein. Vetput en afzuiginstallatie aanwezig. Het bedrijf heeft een bekende en goede naam in de stad.

Verkoop/Verhuur

Overname bedrijfsexploitatie: VERKOCHT
Bedrijfsinrichting, inventaris, handelsnaam, website, huurrechten en aanwezige goodwill.

Huurperiode:  5 + 5 jaar (ROZ-model Winkelruimte versie 2012). Ingangsdatum: 1 januari 2017

Voorbehoud: Goedkeuring eigenaar/verhuurder

360 graden foto

Kenmerken

Vraagprijs bedrijfsexploitatie VERKOCHT
Huurprijs bedrijfspand € 2.500,= excl. BTW per maand
Aangeboden sinds November 2019
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg
Bestemming Horeca
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlakte Circa 140 vierkante meter
Aantal bouwlagen 3
Ligging A1 (Centrum)

Direct contact opnemen?

Heeft u interesse in dit object?
Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op +31 (0)85 – 760 02 29 of info@hap-horecamakelaardij.nl of klik op de oranje button.

Direct contact opnemen