Download plattegrond
Download brochure
Download video

Omschrijving

Een prachtig horecabedrijf met een “gouden randje”.

Adres: Dorpsplein 4 te 4231 BA Meerkerk.
Oppervlakte: 255 vierkante meter kadastraal. Circa 35 vierkante meter serre. Circa 72 vierkante meter verkoopruimte.
Kadastrale kenmerken: Meerkerk, sectie A, Nummer 3615.
Frontbreedte: Circa 14 meter.

Omschrijving Object
Ligging: De Gouden Leeuw is gevestigd in het dorp Meerkerk in de gemeente Vijfheerenlanden. Het is een gezellig dorp waar iedereen elkaar weet te vinden. Zederik ligt heel centraal in het midden van Nederland. De directe omgeving wordt gekenmerkt door woningen, horeca en detailhandel. De ligging, aan de rand van het centrum van het dorp, aan een idyllisch pleintje, is zeer goed te noemen. Meerkerk ligt in het uiterste oosten van de Alblasserwaard. Meerkerk werd op 1 januari 1986 in Gemeente Zederik gevoegd en heeft circa 3750 inwoners. De A27 loopt langs Meerkerk, dit zorgt voor een uitstekende ontsluiting met omliggende steden.

Omschrijving: Bar-Eetcafé de Gouden Leeuw: Laat u verrassen door de ruime keuze op de klassieke kaart. Alles komt uit eigen keuken!
Bezoekers komen hier voor een lekkere lunch of verzorgd diner. Dagelijks worden alle gerechten met verse producten en passie bereidt. Iedereen is welkom in de Gouden Leeuw. Zowel jong als oud en zowel dorpsbewoners als mensen uit de omgeving. Ook dagjesmensen, fiets- en wandeltoeristen kunnen hier uitstekend terecht voor een hapje, drankje en gezelligheid. In het weekend is het tot in de kleine uurtjes gezellig aan de bar.

Zitplaatsen: Eetcafé 35 zitplaatsen, Bar 10 zitplaatsen, Serre 24 zitplaatsen, Terras 22 zitplaatsen.
Openingstijden: Zes dagen per week van 12:00 tot 01.00 geopend (maandag gesloten). In het weekend tot 02:00 uur. In het winterseizoen oktober/mei) is men op dinsdag gesloten.
Bereikbaarheid: De snelwegen A2, A27 en A15 zorgen voor uitstekende verbindingen met de Randstad en andere grote steden (o.a. Gouda, Dordrecht, Utrecht Gorinchem). Uitstekend te bereiken voor fietsers en wandelaars.
Parkeren: Vrij parkeren in het dorp.
Bijzonderheden: Recentelijk is het hele bedrijf opgeknapt. Nagenoeg de gehele (keuken) inventaris is vervangen of gerenoveerd. De woning is opnieuw afgewerkt. De serre aan de voorzijde is gerealiseerd in 2013 en samen met het knusse terras het toonbeeld van De Gouden Leeuw. Qua doelgroep hebben de huidige ondernemers het bedrijf weer helemaal terug op de kaart gezet!

Verkoop/Verhuur
Huurprijs bedrijfspand: € 2.200,= per maand (exclusief B.T.W.) per overnamedatum.
Huurprijs bedrijfswoning: € 1.100,= per maand
Huurperiode: 5 + 5 jaar. Ingangsdatum 1 oktober 2015.
Huurborg: € 8.700,=
Voorbehoud: Goedkeuring eigenaar/verhuurder

360 graden foto’s

Kenmerken

Prijs € 98.750,=
Aangeboden sinds April 2019
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg
Bestemming Horeca
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlakte Circa 100 vierkante meter
Aantal bouwlagen 3
Ligging Centrum dorp

Direct contact opnemen?

Heeft u interesse in dit object?
Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op +31 (0)85 – 760 02 29 of info@hap-horecamakelaardij.nl of klik op de oranje button.

Direct contact opnemen