Download plattegrond
Download brochure

2021 is het jaar van de “Dark Kitchen”.

Dark Kitchens staan bekend onder vele namen, zo worden ze ook wel cloud kitchens, virtual kitchens, delivery-only restaurant en Ghost restaurant genoemd. In feite betekenen al deze namen hetzelfde: een restaurant zonder fysieke locatie, dat alleen uit een keuken bestaat en een website of koppeling met een bezorgservice zoals Thuisbezorgd, Deliveroo of Uber Eats. Bij dit restaurant kunnen klanten dus niet langskomen om uit eten te gaan of hun bestelling op te halen. In feite functioneert het als een webshop voor maaltijden.

Omschrijving:
Het bijzondere en jonge bedrijf Falafellow is opgericht tijdens de eerste Corona Lockdown. De productielocatie is gesitueerd op de NDSM werf in Amsterdam Noord en het concept is in zeer korte tijd uitgegroeid tot een waar succes. Binnen het concept (met eigen receptuur voor de falafel) richt men zich met name op de bezorging van salades en sandwiches met falafel.

Hoewel er een huurovereenkomst conform 7:290 is gesloten beogen huurder en verhuurder een flexibel huurcontract met wederzijdse opzeggingsmogelijkheden. De koper van het concept Falafellow kan derhalve doorgaan op de onderhavige locatie of beslissen het concept elders voor te zetten. Op deze manier kan men eenvoudig goede omzetten toevoegen aan een bestaand bedrijf

Overname Exploitatie & Concept: € 75.000,=
Omvattende de bedrijfsinrichting en inventaris, de omzet zoals gerealiseerd door Falafellow en Kebaboesjka alsmede de receptuur van de falafel, mogelijkheid tot productie in bulk, de website van het bedrijf, socials en alle overige intellectuele eigendommen. Falafellow is als zodanig beschermd en geregistreerd.

Aanvaarding: Per direct.
Voorbehoud: Goedkeuring eigenaar en indien sprake van overname huurcontracten ook verhuurder.
Referentienummer: B100575

HAP Horecamakelaardij
+31(0)85 760 0229
info@hap-horecamakelaardij.nl

CONTACTPERSOON
Jeroen Pontenagel
jeroen@hap-horecamakelaardij.nl

Fotocredits: Nina Slagmolen

Kenmerken

Prijs € 75.000,=
Huurprijs registergoed € 7.000,= excl. BTW per jaar
Aangeboden sinds september 2021
Status Beschikbaar
Aanvaarding Per direct
Bestemmingsplan NDSM-Werf West 1e wijziging
Soort bouw Bestaand
Oppervlakte 83 m²
Aantal bouwlagen 1

Direct contact opnemen?

Heeft u interesse in dit object?
Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op +31 (0)85 – 760 02 29 of info@hap-horecamakelaardij.nl of klik op de oranje button.

Direct contact opnemen