Download plattegrond
Download brochure

Omschrijving

Casco Horecaruimte (circa 200 vierkante meter) in het centrum van Woudenberg!

Ligging: Gunstig, midden in het centrum van Woudenberg gesitueerde (horeca) ruimte in het complex “De Nieuwe Poort”. Op het plein zijn gevestigd een Italiaans restaurant, Audicien, Bloemenspeciaalwinkel, makelaar, ijssalon en een grote landelijke retailer. Aansluitend bevindt zich de Dorpsstraat met bijvoorbeeld een Albert Heijn, Gall & Gall, Blokker, Aldi en diverse horecabedrijven.

Omschrijving Object

Casco horecaruimte geschikt voor Grand Café, restaurant, lunchroom ed. De ruimte heeft een voorgevel van circa 18 meter met diverse openslaande deuren. Er is een achteringang aanwezig. Aan de voorzijde is mogelijkheid tot een (groot) terras. De ligging van het terras is uitermate gunstig. De binnenruimte is helemaal naar eigen wens in te richten en af te bouwen.

Bereikbaarheid: Uitstekend met auto openbaar vervoer en fiets (fietsvriendelijke binnenstad).
Installaties: Het betreft de verhuur van een casco ruimte met nutsaansluitingen (gas/water/elektra) gebaseerd op de huidige capaciteit tot aan de betreffende nutsmeter.
Parkeren: Vrij parkeren!!
Bestemming: Bestemmingsplan ‘Kom Woudenberg’. Thans in voorbereiding. Bestemming betreft Centrum met functieaanduiding Horeca tot en met categorie 2a.
Openingstijden: N.t.b.
Capaciteit: 80+ zitplaatsen.
Terras: Ja (verdeling op het plein).
Bijzonderheden: Unieke centrumlocatie met ruim terras. Mogelijkheid tot het realiseren van een horecaplein. Huurperiode: 5 + 5 jaar (ROZ-model Winkelruimte versie 2012 met horecaspecifieke bepalingen) Huurborg: 3 maanden huurverplichting

CONTACTPERSOON

Jeroen Pontenagel
jeroen@hap-horecamakelaardij.nl

Kenmerken

Prijs € 135,= excl. BTW per vierkante meter
Aangeboden sinds Januari 2018
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg
Bestemming Horeca / Detailhandel
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlakte Circa 200 vierkante meter
Aantal bouwlagen 1
Ligging Centrum dorp

Direct contact opnemen?

Heeft u interesse in dit object?
Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op +31 (0)85 – 760 02 29 of info@hap-horecamakelaardij.nl of klik op de oranje button.

Direct contact opnemen