Download plattegrond
Download brochure

Omschrijving

Afbouwen, inrichten en geld verdienen!

Casco horecapand Strand Nulde – Strandboulevard 3a te Putten

Locatie: Uitzicht op het Veluwemeer en gelegen aan de Snelweg! Het object is gelegen op een zichtlocatie langs de A28 direct bij de afslag Strand Nulde en is hierdoor uitstekend bereikbaar met de auto. Voor beide rijrichtingen is de ligging gunstig ten opzichte van de afrit.

Ligging: De locatie is gelegen op een zichtlocatie langs de A28, naast het Postillion hotel. Nabij het strand midden in Nulde is dit nieuwe horecabedrijfspand gerealiseerd met uitzicht op het Veluwemeer. Het gebouw is centraal gelegen langs de A28 tussen Harderwijk en Amersfoort en is de ideale uitvalsbasis om de Veluwe te ontdekken. Het gebied van Strand Nulde is een van de recreatieve trekpleisters van de gemeente Putten. Strand Nulde biedt vanwege de ligging aan het Nuldernauw kansen voor recreatie en toerisme.

Omschrijving: Het pand is opgetrokken uit hoogwaardige materialen en heeft een luxe uitstraling. De begane grond heeft een oppervlak van circa 500 vierkante meter. Op de begane grond is gelegenheid tot het realiseren van een toiletgroep, personenlift en bijvoorbeeld de keuken. De verdieping heeft eveneens een oppervlak van circa 500 vierkante meter. Daarnaast is er een ruim dakterras (wat ook van buitenaf te bereiken is) met zicht op het Veluwemeer.

Terras: Het terras, op de begane grond en de verdieping, is gelegen aan de meerzijde van het gebouw (westen).

Parkeren: 114 eigen parkeerplaatsen voor het pand. 21 parkeerplaatsen in het openbare gebied.

Bijzonderheden: Unieke locatie geheel naar eigen wens af te bouwen en in te richten. Kortom een perfecte en markante centrumlocatie geschikt voor een (ervaren) horecaondernemer of als toevoeging aan iemands bestaande horecaportefeuille.

Huurperiode: Huurperiode minimaal 5+5 jaar.ROZ-model Winkelruimte versie 2012 aangevuld met horecaspecifieke bepalingen en afspraken over terrein. Voorbehoud: Goedkeuring eigenaar/verhuurder

CONTACTPERSOON
Jeroen Pontenagel

Kenmerken

Huurprijs bedrijfspand € 180.000,= excl. BTW per jaar
Aangeboden sinds December 2021
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg
Bestemming Horeca
Soort bouw Casco bestaande bouw (2019)
Oppervlakte 1.000 vierkante meter
Aantal bouwlagen 2
Ligging Snelweglocatie

Direct contact opnemen?

Heeft u interesse in dit object?
Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op +31 (0)85 – 760 02 29 of info@hap-horecamakelaardij.nl of klik op de oranje button.

Direct contact opnemen