Download plattegrond
Download brochure

Omschrijving

Ligging: Zwolle heeft zich de laatste jaren sterk ontwikkeld. De aanwezigheid grote publieke en private instellingen maakt het een economisch stabiele regio. Het aantal inwoners (waaronder eveneens veel studenten) stijgt al jaren. De wijk Assendorp is van origine een arbeiderswijk, die de afgelopen jaren erg in trek is gekomen bij starters en studenten.

Omschrijving Object: In de gewilde wijk “Assendorp” ligt dit cafetaria inclusief groot appartement (173 m2) op de eerste verdieping. Aan de doorgaande winkelstraat en in de nabijheid van de Dominicanenkerk en -klooster.

Omschrijving: Snackpoint Kolk heeft een lange historie aan de Assendorperstraat. Het goedlopende bedrijf is door omstandigheden helaas gesloten. Het horecabedrijfsgedeelte heeft twee zelfstandige entrees. Via de hoofdingang direct toegang tot de verkoopruimte met rechts achterin gescheiden dames- en herentoiletten. Diverse zitgelegenheden in de verkoopruimte. Er is een ruime counter en een moderne bakwand. Achter de verkoopruimte zit een grote keuken en voorbereidingskeuken. Er is eveneens een koelcel aanwezig. Op het achtergelegen terrein is opslagruimte gelegen.

De woning heeft een zelfstandige entree alsmede een inpandige opgang. Via de inpandige opgang komt men bij een kantoor dat is gelegen op een tussenverdieping. De vaste trap voert verder naar de keuken die op de eerste verdieping is gelegen. De keuken is voorzien van openslaande deuren naar het ongekende dakterras. Er is een slaapkamer en een grote woonkamer op de eerste verdieping. De twee verdieping heeft vijf slaapkamers, een berging en een badkamer. Via de vlizotrap is de zolder te bereiken. De afwerking van zowel het horecagedeelte als het appartement zijn redelijk (hier en daar matig).

Zitplaatsen: Automatiek: 15 zitplaatsen. Cafetaria: 25 zitplaatsen.

Bijzonderheden: Bijzonder courant object in een drukke woonomgeving. Winkelstraat. Verbindingsweg tussen Zwolle Zuid en Zwolle centrum. Wellicht geschikt voor (her) ontwikkeling naar appartementen.

Verkoop/Verhuur
Vraagprijs: € 650.000,= k.k.
Registergoed alsmede in het registergoed aanwezige inventaris

Aanvaarding:per direct
Referentienummer: B100282

Kenmerken

Prijs VERKOCHT
Aangeboden sinds Juli 2019
Status Beschikbaar
Aanvaarding Per direct
Bestemming Horeca met wonen
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlakte Onbekend
Aantal bouwlagen 3
Ligging Woonwijk

Direct contact opnemen?

Heeft u interesse in dit object?
Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op +31 (0)85 – 760 02 29 of info@hap-horecamakelaardij.nl of klik op de oranje button.

Direct contact opnemen