Download brochure
Download video

Omschrijving

Café de Singel: genieten van kunst, tapas, live muziek, dansen. Het kan allemaal!

Ligging: Zwolle, het culinaire en economische centrum van Noord Oost Nederland, heeft zich de laatste jaren sterk ontwikkeld. De aanwezigheid grote publieke en private instellingen maakt het een economisch stabiele regio. Het aantal inwoners (waaronder eveneens veel studenten) stijgt al jaren.

Omschrijving Object
Ligging: Het beste van twee werelden. Het Groot Wezenland kijkt uit op de Zwolse stadsgracht, maar ligt net buiten de hectiek van het centrum. De komst van de nieuwe woonwijk, op de plek van het oude ziekenhuis heeft ervoor gezorgd dat het aantal horecabedrijven zienderogen toeneemt in dit prachtige stukje Zwolle. In de wijk zijn luxe stadsvilla’s gerealiseerd, maar ook huurappartementen voor de vrije sector en sociale huurwoningen. De wijk Assendorp is van origine een arbeiderswijk, die de afgelopen jaren erg in trek is gekomen bij starters en studenten. Assendorp heeft een zeer divers winkelaanbod, een klooster, een moskee en een vereniging die zich sterk maakt voor het uiterlijk van de wijk.

Omschrijving: Voorgevel met ingang aan de rechterzijde, tochtsluis en ingang tot de bedrijfsruimte. Achterin de bedrijfsruimte bevinden zich de toiletten met voorportaal en keuken. De keuken heeft een eigen ingang. Achter de bar is toegang tot de ruime kelder (stahoogte)
(8 vierkante meter). Thans is het bedrijf in gebruik als nachtcafé. Genieten van muziek, kunst, tapas, drankje, concert, dansen, het kan allemaal in Café de Singel. Koude en warme tapas met lekkere funk, indie-rock en soul muziek. Regelmatig is er live muziek en elke donderdag en zaterdagavond zijn er verschillende dj’s. Voorts zijn er doorlopende kunstexposities. Voor een opvolgend exploitant ligt er een kans in het uitbreiden naar onder meer een dagexploitatie alsmede het vergroten van de eetkaart.

Bijzonderheden: Bijzondere en gewilde locatie. Zeer bekend horecabedrijf in Zwolle.

Verkoop/Verhuur
Overname bedrijfsexploitatie: € 17.500,=
Bedrijfsinrichting, inventaris, handelsnaam, website, huurrechten en eventueel aan het bedrijf verbonden goodwill.

Aanvaarding:  per direct
Huurprijs bedrijfspand: € 2.016,67,= per maand (excl. BTW)
Huurperiode:  5 + 5 jaar (ROZ-model Winkelruimte versie 2008).
Ingangsdatum: 1 januari 2011
Huurborg: 3 maanden huurverplichting
Servicekosten: N.v.t.
Promotiekosten: N.v.t.
Voorbehoud: Goedkeuring eigenaar/verhuurder
Referentienummer: B100259

Kenmerken

Prijs € 17.500,=
Aangeboden sinds November 2019
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg
Bestemming Horeca
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlakte 90 vierkante meter
Aantal bouwlagen 1
Ligging B1 rand centrum

Direct contact opnemen?

Heeft u interesse in dit object?
Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op +31 (0)85 – 760 02 29 of info@hap-horecamakelaardij.nl of klik op de oranje button.

Direct contact opnemen