Download plattegrond
Download brochure

Omschrijving

Slechts bij wijze van uitzondering komt er zo’n mooie en grote horecalocatie in Amsterdam voor de verhuur beschikbaar. De horecaruimte bevindt zich in Sportcomplex Mercator, gelegen in het Amsterdamse Stadsdeel West. Het gebouw is met begroeide daken en muren gebouwd en dateert uit 2006.

Naast het binnen- en buitenzwembad en de sportschool is er een KFC aan de zijkant van het gebouw gevestigd. Aan de voorzijde op de begane grond en op de eerste verdieping van het gebouw is thans 897 m2 horecaruimte beschikbaar.

De beschikbare ruimte is gelegen aan de rechterzijde van het complex. Op de begane grond is een zelfstandige horecaruimte gesitueerd. Deze is geschikt voor diverse concepten. Er valt te denken aan een (concept) restaurant, fastfoodconcept of bijvoorbeeld een lunchroom. Op de begane grond zijn verder (gescheiden) dames- en herentoiletten gelegen alsmede een MIVA.

Via een zelfstandige ingang, rechts van de horecaruimte, is de centrale hal te bereiken. In de centrale hal is aan de rechterzijde een brede trap gelegen, deze voert naar de zaal op de eerste verdieping. De verdieping is eveneens met een inpandige lift te bereiken.

Op de eerste verdieping is een ruime ontvangstruimte. Ook zijn hier gescheiden dames- en herentoiletten gelegen en is er een ruim opgezette en keuken. Dit alles is aanwezig voor de ruime zaal van meer dan 560 vierkante meter. Aan de rechterzijde is een lange bar aanwezig. Door de grootschaligheid en indeling is de zaal voor allerlei activiteiten (leisure of horeca) geschikt.

Huurprijs bedrijfspand: € 130.000,= per jaar (excl. BTW)
Huurperiode: Minimaal 5 + 5 jaar (ROZ-model Winkelruimte versie 2012 aangevuld met horecaspecifieke bepalingen)
Referentienummer: B100600

HAP Horecamakelaardij
+31(0)85 760 0229
info@hap-horecamakelaardij.nl

CONTACTPERSOON
Jeroen Pontenagel
jeroen@hap-horecamakelaardij.nl

n.b. Veel van de op de foto’s getoonde inventaris is niet meer in het object aanwezig. De foto’s dienen enkel ter illustratie van de te verhuren ruimten.

Kenmerken

Huurprijs per jaar € 130.000,= excl. BTW
Aangeboden sinds November 2021
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg
Bestemming Horeca
Soort bouw Bestaand
Oppervlakte 897 m²
Aantal bouwlagen 2

Direct contact opnemen?

Heeft u interesse in dit object?
Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op +31 (0)85 – 760 02 29 of info@hap-horecamakelaardij.nl of klik op de oranje button.

Direct contact opnemen