Download plattegrond
Download brochure

BEACHCLUB AAN HET WATER!

Ligging:
Ten noorden van Maurik ligt het Eiland van Maurik, een recreatiegebied waar voor jong en oud iets te doen is. Er is een camping, recreatiepark, pitch & putt, theehuis, hondenstrand, zeilschool, evenementenlocatie en dit leuke en charmante seizoenspaviljoen. Het bedrijf richt zich met name op de dagrecreanten op het terrein, maar de mogelijkheden zijn schier onbegrensd. Redelijk centraal in het land gelegen. Vrij uitzicht naar alle kanten. Redelijk zichtbaar vanaf de weg.

Omschrijving:
De beachclub de plek om lekker te relaxen, een snackje, een biertje of een ijsje te kopen of af te huren voor een zomers evenement.

De verkoop van het bedrijf omvat het demontabele paviljoen inclusief alle inventaris en apparatuur alsmede een volledig geoutilleerde snackkar (foto) en mobiel verkooppunt voor ijs en drankjes.

Capaciteit:
Terras paviljoen circa 30 zitplaatsen. De mogelijkheden van het terras zijn bijna onbegrensd. Hier kunnen tot wel 250 gasten zitten.

Concept:
Eenvoudig strandpaviljoen in combinatie met toonbankverkoop voor wijn, bier, fris, ijs en snacks. Afspraken t.a.v. Openingstijden zijn in de huurovereenkomst opgenomen.

Terras:
Het huurcontract voorziet in de verhuur van het terrein onder het paviljoen. Daarnaast is er een terras van 300 vierkante meter vergund!!

Overname bedrijfsexploitatie: € 175.000,=
Strandpaviljoen, snackwagens, inventaris, handelsnaam, website, goodwill en huurrechten.

Huurprijs per jaar: € 7.250,= excl. BTW
Aanvaarding: per direct
Voorbehoud: Goedkeuring eigenaar/verhuurder
Referentienummer: B100573

HAP Horecamakelaardij
+31(0)85 760 0229
info@hap-horecamakelaardij.nl

CONTACTPERSOON
Jeroen Pontenagel
jeroen@hap-horecamakelaardij.nl

360 graden foto

Kenmerken

Vraagprijs exploitatie (incl. paviljoen) € 175.000,=
Aangeboden sinds oktober 2021
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg
Bestemming Horeca
Soort bouw Bestaand
Oppervlakte 300 m²
Aantal bouwlagen 1

Direct contact opnemen?

Heeft u interesse in dit object?
Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op +31 (0)85 – 760 02 29 of info@hap-horecamakelaardij.nl of klik op de oranje button.

Direct contact opnemen