Download brochure
Download plattegrond Rest.
Download plattegrond Zaal
Download plattegrond Brasserie

Omschrijving

Ligging:
Arsenaal Restaurants is gelegen in en naast het Arsenaal van Naarden Vesting. Het Arsenaal ligt in het noorden van de vesting. Rondom het Arsenaal liggen diverse monumenten, groenvoorzieningen en historische verdedigingswerken. Deze voormalige munitieopslag is verbouwd tot een luxe conceptstore waar diverse hoogwaardige merken worden vertegenwoordigd. Uiteraard kan een prachtig horecabedrijf niet ontbreken.

Omschrijving:
Arsenaal Restaurants bestaat uit een hoogwaardig à la carte restaurant. Het restaurant heeft een luxe uitstraling. Er is een open keuken waardoor er een ontspannen sfeer heerst. Het restaurant is gesitueerd in Wachthuis bastion Oud Molen, gebouwd na de Tweede Wereldoorlog op de plaats van de voormalige geweermakerswerkplaats. In het Arsenaal zelf, dat gebouwd is in 1688, bevindt zich de brasserie met binnentuin. Hier wordt een laagdrempeliger horecaconcept geëxploiteerd. Tevens is dit een prachtige plek om besloten gezelschappen te ontvangen. In de zijvleugel van het Arsenaal, beter bekend als Arsenaal Events, is de volledig geoutilleerde zaal gesitueerd (voorzien van luchtbehandeling, audiovisuele apparatuur en krachtstroom). Hier kunnen grote feesten of luxe diners worden georganiseerd.

Concept:
Het Arsenaal bezoek je om bijzondere zintuiglijke ervaringen op te doen. In het historische pand te Naarden Vesting vind je inspirerende winkels en showrooms met de laatste trends op het gebied van mode, interieur design en lifestyle. Verweven in het gebouw vind je Arsenaal Restaurants, de plek waar culinaire fijnproevers kunnen genieten van gastronomische lekkernijen. Het Restaurant, de Brasserie | GRILL & LOUNGE en Arsenaal Events bieden voor iedere gelegenheid of evenement een passende ruimte onder één dak. Hier kun je met vrienden, familie en collega’s samenkomen om te eten, te vergaderen of feest te vieren in een sfeervolle omgeving. Of je nu intiem wilt lunchen of dineren met je gezin, een bedrijfsfeest wilt organiseren of trouwen met de liefde van je leven in een relaxte ambiance, het is allemaal mogelijk bij Arsenaal Restaurants.

Verkoop/Verhuur
Overname bedrijfsexploitatie: 499.000,=
Bedrijfsinrichting, inventaris, handelsnaam, huurrechten en aanwezige goodwill.

Huurprijs registergoed: op aanvraag. Het pand wordt gehuurd inclusief een vast bedrag voor GWE (staat voor 9 jaar vast!).

Aanvaarding: In overleg
Voorbehoud: Goedkeuring en/of gunning eigenaar/verhuurder
Referentienummer: B100422

HAP Horecamakelaardij
+31(0)85 760 0229
info@hap-horecamakelaardij.nl

CONTACTPERSOON
Jeroen Pontenagel
jeroen@hap-horecamakelaardij.nl

360 graden foto

Kenmerken

Vraagprijs bedrijfsexploitatie € 499.000,=
Huurprijs registergoed Op aanvraag. Het pand wordt incl. GWE gehuurd. Scherpe en vaste prijs voor de komende 9 jaar.
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg
Bestemming Horeca
Soort bouw Bestaand
Oppervlakte Circa 535 m² binnen en 366 m² buiten
Aantal bouwlagen 1

Direct contact opnemen?

Heeft u interesse in dit object?
Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op +31 (0)85 – 760 02 29 of info@hap-horecamakelaardij.nl of klik op de oranje button.

Direct contact opnemen