DutchEnglish
/
Korte reflectie
HAP staat voor u klaar!
/

Blog Jeroen

Bizarre tijden. Je hoort en ziet voortdurend dingen om je heen die je het gevoel geven in een (slechte) film te zijn beland. Ik kan niet anders dan beamen dat de wereld om ons heen in een onvoorstelbaar tempo is veranderd. Het woord crisis is daadwerkelijk op zijn plek.

Met vereende krachten proberen we als maatschappij het hoofd te bieden aan het coronavirus en de verstrekkende gevolgen ervan. Wat deze onzichtbare vijand uitricht begint in alle lagen van onze samenleving zichtbaar te worden.

We bevinden ons, volgens de specialisten, in een cruciale fase van de bestrijding van het virus. Na een piek, die de komende weken bereikt zal gaan worden, wordt er een afname verwacht door alle maatregelen die zijn genomen en we met elkaar naleven. We hopen de weg naar een normaal leven, waar iedereen zo naar snakt, dan snel te kunnen vinden.

Wat zou het fantastisch zijn om de zomer met elkaar buiten te kunnen vieren! Ons normale leventje weer op te kunnen pakken. Weer uit eten te kunnen gaan of lekker op het terras een glas wijn te kunnen drinken.

Hetzelfde geldt voor ons zakelijke leven. In het geval van de horeca hoop ik dat er de komende tijd niet te veel gedwongen ontslagen gaan vallen en dat (veel) faillissementen uit blijven. Dan kunnen horecaondernemers verder met hun zaak.

In mijn geval geldt dat ik hoop dat er dan weer heel veel ondernemers zijn die mij bellen om te vragen of ik hun zaak kan verkopen. Niet omdat het moet, maar omdat het een goed moment is om dit te doen. En dan hoop ik ook dat er weer heel veel ondernemers zijn die een zaak willen kopen.

En daarom hoop ik, dat we met zijn allen de schouders eronder blijven zetten en verder kijken dan 6 april of wanneer de maatregelen dan ook worden verminderd. Want als dat moment komt zullen we dat vieren als een bevrijding en wil iedereen dat alles weer wordt zoals het was, alleen dan nog beter!

Hier kijk ik naar uit! Pas goed op elkaar en blijf gezond.

Jeroen Pontenagel

U kunt ons bellen op +31 (0)85 – 760 02 29 of e-mailen via info@hap-horecamakelaardij.nl.

Direct een afspraak maken?
Open chat
Hulp nodig?
Hallo,
Kunnen wij je helpen?