DutchEnglish
/
Beheer van uw horecapanden
Profiteer van minder zorgen en meer rendement!
/

HAP Horecamakelaardij: dé betrouwbare partner voor al uw (horeca)vastgoed

Actueler dan ooit tevoren. Corona heeft grote impact op onze maatschappij. Sinds 15 maart 2020 zijn alle horecabedrijven gesloten. Dit heeft enorme gevolgen voor de solvabiliteit en liquiditeit van uw huurders met alle mogelijke gevolgen van dien.

Hoe moet u hiermee omgaan? Wat als uw pand onverhoopt leeg komt te staan? Moet u uitstel van (huur)betaling geven? Is het goed zaken doen met een curator? Tal van vragen waarmee u op korte termijn geconfronteerd kan worden.

HAP Beheer Horeca Panden heeft jarenlange ervaring met beheer van horecapanden waardoor er zelfs voor de meest onvoorziene en ongewone situaties bij ons een scenario klaar ligt. Bij ons kantoor kunt u kiezen uit een ´administratief beheer´ of ´volledig beheer´.

Deze keuze is afhankelijk van uw eigen voorkeur. Heeft u geen zin in administratieve poespas en wilt u de technische zaken zelf regelen? Dan adviseren wij u om te kiezen voor administratief beheer.

Daarnaast kunt u ook kiezen voor volledig beheer. U laat het complete dienstenpakket dan uitbesteden. Hierbij wordt er naast de administratieve werkzaamheden ook technisch beheer toegevoegd aan ons dienstverleningspakket.

Direct een afspraak maken?
/

Waarom HAP Horecamakelaardij?

Wij werken landelijk vanuit
drie regiokantoren

Meer dan 20
jaar ervaring

Wij opereren landelijk

No cure no pay

Onafhankelijke dealmaker

Een groot netwerk

To the point
object informatie

Betrokken, integer
en flexibel

/

Administratief beheer

Bij HAP Horecamakelaardij kunt u met alle soorten horecapanden terecht voor administratief beheer.

En of het nou gaat om een snackbar, hotel of luxe restaurant, wij nemen het complete administratieve beheer voor u uit handen!

Van het versturen van facturen en aanmaningen en het genereren van rapporten en overzichten tot aan het indexeren van de huurprijs. HAP Horecamakelaardij helpt u graag verder. Zo hoeft u zich niet meer om het administratief beheer druk te maken en kunt u zich blijven focussen op uw horecabedrijf.

/

Volledig beheer van uw horecapanden

Liever het complete dienstenpakket laten uitbesteden? Bij HAP Horecamakelaardij kunt u naast administratief beheer ook terecht voor volledig beheer.

Hierbij nemen wij ook het technische beheer uit handen en wordt ontzorgt van A tot Z

Van de jaarlijkse inspectie en het aanvragen van offertes ten behoeve van onderhoud tot aan het organiseren van reparaties.

Wilt u meer informatie over het volledig beheer? Schroom niet en neem gerust contact met ons op!

/

Direct advies nodig?

HAP Horecamakelaardij is dé horecamakelaar in uw regio en helpt u graag verder!

/

Wat kunnen wij betekenen op het gebied van huur en beheer?

Bij HAP Horecamakelaardij nemen wij de administratieve rompslomp voor uw horecagelegenheid uit handen. Hiervoor bieden wij twee mogelijkheden aan als het gaat om huur en beheer, namelijk administratief- en volledig beheer. Onze medewerkers adviseren u graag welk pakket het beste bij u en uw horecabedrijf past.

* afzonderlijke kosten van toepassing, vraag naar meer informatie; ** kortingen op verkoop- en verhuurdiensten van HAP Horecamakelaardij;

/

Wat vinden klanten?

Jeroen is een echte vakman. Hij werkt adequaat en is overal van op de hoogte.
Zijn all round kennis komt goed te pas bij het opstellen van ingewikkelde contracten.
Zo maakt hij ook dit onderdeel van het proces begrijpelijk voor iedereen.
Theo Miedema (Haven van Zandvoort)
HAP Horecamakelaardij kan ik zeker aanraden. Ze zijn flexibel, eerlijk en denken met je mee.
Atacan Uslu (Corendon Hotels & Resorts)
Ik had allerlei vragen rondom het ondernemen op een strand. Had HAP Horecamakelaardij niet direct een antwoord, dan gingen ze erachteraan. Adequaat en zeer prettig!
Wessel Teune (Beachclub Nius)
De communicatie is kort en bondig. Jeroen Pontenagel is makkelijk bereikbaar en heeft een flexibele instelling. Zeer prettig voor drukke ondernemers!
Aagtje Docter (Beachclub No5)
Op aanraden van een collega-ondernemer kwamen we terecht bij Jeroen Pontenagel van HAP Horecamakelaardij. Jeroen is een bekende uit de Zwolse horeca en had de verkoop van die bewuste ondernemer ook succesvol begeleid. Het gevoel was meteen goed, dus we hebben niet verder gezocht!
Ton en Annette van Riele (Grand Café Public)
Hap is een gespecialiseerde horeca makelaar. Jeroen heeft een hele mooie locatie voor ons gevonden, waar wij nu 2 jaar ons restaurant met veel plezier runnen. Hij heeft verstand van de markt en geeft een eerlijk advies.
Hermanus Bloemen
De horecamakelaar met een persoonlijke benadering. Zelfs een wiegje cadeau gekregen voor ons eerste kindje. Mijn horecazaak gekocht van en verkocht met HAP.
Lotte Berkelmans
Previous
Next
Het beheer van je horeca uitbesteden?

HAP Horecamakelaardij helpt je graag verder!

Open chat
Hulp nodig?
Hallo,
Kunnen wij je helpen?