DutchEnglish
/
Administratief beheer
HAP staat voor u klaar!
/

Administratief beheer

U heeft geen behoefte aan administratieve rompslomp, maar wil de technische zaken zelf in de hand houden. Het uitbesteden van administratief beheer ontzorgt u door de zeer complete en professionele backoffice van onze afdeling.

Administratief beheer betekent dat wij alle administratieve taken zoals facturering, incassering, aanmaning en indexering uit handen nemen. Daarnaast worden desgewenst benodigde huurcontracten en documenten door ons kantoor opgesteld en aan u verstrekt. Het opnieuw verhuren van uw panden kan tegen een gereduceerd tarief worden uitgevoerd door HAP Horecamakelaardij. Indien wij signaleren dat uw huurder te weinig huur betaalt voor de gehuurde ruimte dan kunnen wij zorgdragen voor een professionele huurprijsherzieningsprocedure.

HAP Beheer Horeca Panden heeft veel ervaring met het opstellen van (horecaspecifieke)huurcontracten en is op de hoogte van actuele wet- en regelgeving daaromtrent.

De huurinkomsten en waarborgsommen lopen via onze derdengelden rekening van Stichting Derdengelden.

De standaard vergoeding voor administratief bedraagt 4% van de huuropbrengst (+ service en overige kosten) die wij ook daadwerkelijk voor u hebben geïncasseerd. In de meeste gevallen kunnen wij deze aan de huurder doorbelasten. Voor het opzetten van de administratie en beheer rekenen we eenmalig € 795,= excl. BTW.

Neemt u contact op voor meer informatie door middel van een vrijblijvend kennismakingsgesprek. U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer +31 (0) 85-760 0229, per email via beheer@hap-horecamakelaardij.nl.

Direct een afspraak maken?
Open chat
Hulp nodig?
Hallo,
Kunnen wij je helpen?